تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868393134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لایحه رتبه‌بندی معلمان به مجلس می‌رود


واضح آرشیو وب فارسی:الف: لایحه رتبه‌بندی معلمان به مجلس می‌رود

تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۵۹
وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح رتبه‌بندی معلمان را تقدیم مجلس خواهیم کرد.به گزارش ایسنا، دکتر علی‌اصغر فانی در «گردهمایی مشترک روسای امور اداری و تشکیلات و کارشناسان امور نقل و انتقالات آموزش و پرورش» که صبح امروز دوم اردیبهشت ماه در محل تربیت معلم مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه طرح رتبه‌بندی معلمان در مجلس رای نیاورد، اظهار کرد: با توجه به سند تحول بنیادین نظام آموزشی کشور به دنبال آن هستیم که این طرح را در قالب لایحه تقدیم مجلس کنیم.وی ادامه داد: نظام رتبه‌بندی معلمان می‌تواند موجب افزایش انگیزه، افزایش تلاش‌های آموزشی،‌ پژوهشی و پرورشی معلمان شود و در نتیجه ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش را به ارمغان بیاورد.فانی با بیان اینکه ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: از این تعداد یک میلیون نفر در مدارس غیر دولتی و بیش از ۱۱ میلیون نفر در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند؛ همچنین یک میلیون نفر معلم در حال فعالیت در مدارس دولتی هستند که نسبت یک به ۱۱ معلمان به دانش‌آموزان موضوع قابل پیگیری آموزش و پرورش است؛ ظرف چند سال آینده این رقم ۱۱ به ۱۲ و ۱۳ می‌رسد و این امر به معنای بهره‌وری در آموزش و پرورش است.وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت‌بخشی آموزشی در آموزش و پرورش به دنبال افزایش بهره‌وری نیروی انسانی هستیم و تا جایی که بتوانیم برای ساماندهی نیروی انسانی از مشارکت‌ها استفاده کنیم.پیگیر مرخصی زایمان بانوان فرهنگی هستیموی با بیان اینکه پیگیر مرخصی زایمان بانوان فرهنگی هستیم، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی پیرامون این موضوع مصوبه‌ای داشت که بر اساس آن به آموزش و پرورش اجازه داده شده است که مرخصی زایمان فرهنگیان و خدمت به بانوان فرهنگی را به صورت جدی‌تری پیگیری کند.فانی با اشاره به اینکه بحث مرخصی زایمان بانوان فرهنگی با سایر کارمندان دولت متفاوت است، افزود: جایگزینی معلم را نمی‌توان به راحتی جبران کرد؛ مشخص نیست معلمی که به مرخصی می‌رود پس از بازگشت کلاس خودش را تحویل بگیرد.وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در سال ۶۶ پیشنهادی مطرح کردم که بر اساس آن معلمانی که قرار است در آبان یا آذر به مرخصی بروند، از همان ابتدای سال تحصیلی مرخص شوند؛ این امر سبب ایجاد آرامش در خانواده فرهنگیان می‌شود؛ در این زمینه اقداماتی نیز انجام شده است.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن