واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۱:۵۱ق.ظ)
حمايت بانوان از همسرانشان، زمينه رشد و پيشرفت جامعه را فراهم مي کند رئيس واحد علوم و تحقيقات ، در جمع اساتيد، اعضا هيات علمي ، کارکنان و دانشجويان اين واحددانشگاهي ، ضمن تبريک فرا رسيدن ولادت حضرت فاطمه (س)، ميلاد امام خميني (ره)، گراميداشت مقام زن و روز مادر، گفت: مناسبت هاي ديني و فرهنگي ، فرصتي براي تحليل شخصيت هاي ديني ، مذهبي و ملي است تا با بهره گيري از ابعاد گوناگون زندگي اين شخصيت ها به الگو سازي مناسب براي بهبود زندگي خود بپردازيم.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي واحد علوم و تحقيقات ، دکترعلي عباسپور، در اين مراسم با اشاره به نقل احاديث گوناگون از زندگي پيامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) خاطر نشان کرد: علاوه بر قائل شدن شانيت معنوي براي 14 معصوم (ع)، توجه به شخصيت زميني و مادي آنان نيز ضروري است و نبايداز تاثير گذاري رفتار و عملکرد اين بزرگان در زندگي روزمره فردي و اجتماعي خود غافل شويم.
دکتر عباسپور با بيان اينکه در آياتي از قرآن، هدف از خلقت زن، آرامش در جهان خلقت ذکر شده است ، گفت: با توجه به شرايط زنان در عصرعرب جاهليت ، پيامبر اکرم به عنوان انساني بي نظير در تاريخ بشريت ، با احترامي که براي دختر گرانقدر خود قائل بودند جايگاه والاي زن در دين مبين اسلام را در دنيا مطرح فرمودند.
وي با اشاره به ابعاد شخصيتي حضرت فاطمه چه به عنوان يک مادر و چه به عنوان يک همسر گفت: حمايت بانوان از کيان خانواده و همسران خود در شرايط مختلف، زمينه رشد و پيشرفت جامعه را فراهم مي کند.
وي با اشاره به توجه ويژه دکتر ميرزاده به لزوم تنوع بخشي درآمدهاي دانشگاه آزاد اسلامي اين موضوع را سرلوحه اقدامات در واحد علوم و تحقيقات دانست و گفت: بايد با گسترش فعاليت شرکت هاي دانش بنيان و بنگاه هاي اقتصادي و ارتباط با صنعت شرايط براي بهره برداري هرچه بيشتر از توان علمي و تحقيقاتي نخبگان و فرهيختگان دراين واحد دانشگاهي فراهم شود.
رئيس واحد علوم و تحقيقات ، با بيان اينکه تنها 20 تا 30 درصد از درآمدهاي دانشگاه هاي مطرح دنيا از محل شهريه دانشجويان تامين مي شود افزود: در راستاي ايجاد و تقويت فعاليت هاي پژوهشي دانش بنياد ، بايد اساتيد و دانشجويان در اين زمينه تلاش نمايند.
دکتر کرم اله دانش فرد، معاون فرهنگي واحد علوم و تحقيقات نيز در اين مراسم با اشاره به شعري از حافظ ابراهيم شاعر عرب که داراي مقامي همچون مقام سعدي در بين اعراب است، گفت: مادرهمانند مدرسه و مکتب خانه است که ماموريت پرورش آدمي را دارد و همانطور که يک مدرسه نيازمند امکانات ويژه اي است، يک مادر نيز بايد از شرايط ويژه و الزامات اوليه برخوردار باشد بتواند به وظايف مادري خود عمل کند.
دکتر دانش فرد با بيان اين مطلب که اگر مادر به وظايف مکتبي خود عمل کند جامعه اي پاک و مطهر خواهيم داشت تصريح کرد: سربلندي، توسعه ، رشد و سرافرازي در هر جامعه اي در گرو داشتن مادراني فهيم ، با درايت و صبور است.
وي با بيان اينکه قطعا جوانان پاک و شجاعي که در اوايل انقلاب و دفاع مقدس تا آخرين نفس از انقلاب اسلامي پاسداري کردند در دامان مادراني پاک و بزرگ پروش يافته بودند، گفت: ميزان رشد فرهنگي و شخصيتي افراد وابسته به شرايطي است که مادران فراهم مي کنند.
معاون فرهنگي واحد علوم و تحقيقات ، با اشاره به اينکه نگاه شک آميز و ناپاک نسبت به بانوان سرآغاز انحراف جامعه است ، گفت: نگاه محصور کننده به بانوان و عدم توجه به تفکرات و اختياراتي که دين اسلام براي بانوان قائل است موجب انحراف و گمراهي جامعه خواهد شد.
وي ادامه داد: حضرت فاطمه (س) بهترين الگو براي بانوان مسلمان و متعهد ايراني است.
دکتردانش فرد افزود: حضرت فاطمه(س) در کنار رفتار توام با مهرباني نسبت به پدر ، مادر و همسر، در مواقع لزوم، با مسئوليت پذيري، به دفاع از حق ولايت مي پرداختند و با حفظ حريم ها و نيز عفاف خود، همراه حضرت علي (ع) در مسائل اجتماعي فعاليت داشتند .
وي با بيان اينکه هرگاه حضور بانوان در جامعه کمرنگ شود، آسيب خواهند ديد، افزود: امروزه افکار انحرافي زن و مرد را در برابر هم قرار مي دهد و اين در حالي است که زن و مرد داراي شخصيت متفاوتي هستند.
وي با ذکر اينکه يکي از اقدامات ماندگار بنيان گذار انقلاب اسلامي ايران ، اصلاح ديدگاه نسبت به بانوان و حضور آنان در جامعه بوده است، تصريح کرد: امام خميني(ره) نگاهي نو برگرفته از سيره حضرت فاطمه رانسبت به حضور بانوان در جامعه نهادينه کرد.
معاون فرهنگي واحد علوم وتحقيقات افزود: معتقدم در جامعه امروز، بايد براي داشتن بانو پشرفته همراه با فرهنگ اسلامي ، در چار چوب زندگي حضرت فاطمه به عنوان يک الگوي رفتاري حرکت کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]