واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون وزیر تعاون:40 درصد تعاونی ها درکشور راکد هستند بوشهر- ایرنا- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از 198هزار تعاونی ثبت شده در کشور 40 درصد آنها غیر فعال و راکد هستند.
غلامحسن حسینی نیا روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تعیین تکلیف تعاونی های راکد و غیر فعال کشور از جمله سیاست های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال جاری است.
وی اضافه کرد: دراین ارتباط تعاونی هایی که قابلیت برگشت به چرخه اقتصاد را دارند، تعیین تکلیف و کمک می شوند.
حسینی نیا بیان کرد: بسیاری از تعاونی های راکد به صورت خانوادگی با نیت گرفتن وام ثبت شده اند که با این اقدام تعاونی هایی که نیازمند نقدینگی، مدیریتی و آموزش خاص دارند را شناسایی می کنیم.
وی یادآور شد: هم اکنون 45میلیون نفر در کشور عضو تعاونی ها هستند که در این زمینه ایران جزو کشورهای پیشرو است اما باید روی کیفیت سازی و تاثیر گذاری بر اقتصاد بیشتر کار کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ترویج فرهنگ تعاون، کارجمعی و گروهی که حلقه گمشده فرهنگ کار در کشور است از سیاست های این وزارتخانه در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی است.
حسینی نیا افزود: برنامه های امسال برمحور توسعه فرهنگ تعاونی، کار جمعی و تیمی متمرکز می شود و در این ارتباط تفاهم نامه اولیه ای با آموزش و پرورش تهیه شده که درهر مدرسه یک تعاونی آموزشگاهی تشکیل شود تا بچه ها در این تعاونی ها تمرین تعاون، کار جمعی و اقتصادی کنند.
وی اضافه کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای فرمایشات رهبر معظم انقلاب بسته جامعی از سیاست ها، راهبردها و اقداماتی که باید برای ارتقای بخش تعاون انجام دهد در قالب نقشه راه تهیه کرده که بزودی به رهبر معظم انقلاب و رییس جمهوری ارایه می شود.
حسینی نیا اظهارکرد: از زمان تشکیل دولت یازدهم تاکنون آسیب شناسی جامعی از آخرین وضعیت تعاونی ها در کشور با توجه به نگاه مقام معظم رهبری به موضوع تعاون انجام شده است.
وی افزود: امسال بناست که همه فعالیت های مربوط به اشتغال و رفاه اجتماعی در قالب تعاونی در سطح کشور دنبال شود.
معاون وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در سال جاری برای پررنگ کردن نقش تعاونی ها در اقتصاد مولد ملی درصددیم تعاونی های بزرگی در کشور راه اندازی کنیم.
وی افزود: راه اندازی تعاونی های توسعه شهرستانی نیز از دیگر برنامه های این وزارتخانه است که زمین لازم آیین نامه ای و مقرراتی برای این تعاونی ها فراهم شده و در شش منطقه کشور که شامل همه استانها می شود کارگاه های آموزشی برگزار شده است.
حسینی نیا اظهارکرد: تعاونی های توسعه شهرستانی در چند شهرستان به صورت پایلوت راه اندازی شده و بناست امسال این تعاونی ها به صورت فراگیر در کشور راه اندازی شوند.
وی یادآو شد: درقالب تعاونی های توسعه شهرستانی بخشی از نقدینگی موجود در جامعه به سمت تعاونی ها هدایت می شود تا خود مردم در عرصه هایی که می شود فعالیت اقتصادی کرد و همه از آن بهره مند شوند، شرکت کنند. ک/3
629/539
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
01/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]