تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت، جز اين كه در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشكار شد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837959118




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پس از یک سال، چرایی فوت عسل بدیعی!


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: پس از یک سال، چرایی فوت عسل بدیعی!

یک سال از مرگ غافلگیرانه عسل بدیعی میگذرد. هنوز علت دقیق مرگ را نمیدانیم. احتمالا هرگز هم نخواهیم فهمید.

پس از یک سال، چرایی مرگ عسل بدیعی!


کافه سینما: البته وظیفه ما احترام به حریم خصوصی هنرمند و خانواده اش است. از طرفی دیگر هنوز دو ماه از مرگ فیلیپ سیمور هافمن نمی گذرد اما ما زمان دقیق مرگ ، علت مرگ و حتی میزان مواد مخدر پیاده شده در خون او را نیز می دانیم. طرفدارهای ایرانی، طرفدارهای مظلوم و کم ادعایی هستند.

 یک طرفدار این ور آبی ( فن) همانطور که خودش را وقف هنرمند محبوبش می کند ، به دیدن فیلمهایش می رود ، پوسترش را می خرد ، صفحه اش را لایک می کند و به کنسرتش می رود ، از آن طرف هم تقاضای اطلاعات و اخبار دست اول دارد. چه معنا دارد که هنرمند محبوب آدم بمیرد و آدم نفهمد دقیقا چطور؟

هنرمند ایرانی هم که در صنعت عظیم سرگرمی ( اینترتیمنت ) مشغول است باید بداند که مخاطبش و طرفدارانش نیاز به سرگرمی دارند. مخاطب او دیگر به تنهایی با کار او سرگرم نمی‌شود. او در این عصر اطلاعات بیشتر باید بداند. چگونه مردن هم برای مخاطب مهم است. طرفداران حسین پناهی سالهاست درگیر این مطلبند و هنوز دقیقا نمی‌دانند چه بر سر هنرمند محبوبشان آمده است.
2
پدیده تلویزیون واقعگرایانه یا رئالیتی تی وی از سال 2000 و توسط شبکه ام تی وی وارد زندگی مردم شد. هرگز کسی حدس نمی‌زد که تماشای آدم‌های واقعی بدون گریم و طراحی صحنه و دیگر ترفندهای فیلم سازی تا این حد برای مخاطب عامه پسند جذاب باشد. امروز برنامه های تلویزیونی واقعگرایانه از پر مخاطب ترین برنامه های تلویزیونی در سراسر جهان هستند. برنامه ای که دوربین را به حریم خصوصی افراد می‌برد و از آنها حین آشپزی ، در اطاق خواب ، مشغول باغبانی و یا هنگام تلاش برای پیاده کردن همسر ایده آل فیلم می‌گیرد. در این میان افراد زیادی از بین همین مردمان عادی معروف شدند و تبدیل شدند به ستاره دنیای واقع‌گرایانه. این افراد معمولا استعداد خاصی ندارند و هنرمند بالفطره نیستند اما به واسطه شجاعت قسمت کردن بخشی از زندگی‌شان با بقیه مردم، محبوب شدند. پاریس هیلتون و کیم کارداشیان از این دسته اند.

برنامه بفرمایید شام، ایرانی ها را با تلویزیون واقع گرایانه آشنا کرد. آینه ای را مقابل جامعه گرفت و خودشان را نشان‌شان داد. با بررسی کامنت ها و نظرات مخاطبان این برنامه می‌توان به سادگی به این پی برد که مخاطب ایرانی ساکن ایران هیچ ایده ای در مورد حقیقت و واقعیت در مقابل دوربین ندارد. مخاطبین از برنامه ساز گریم بهتر ، داوری خارج از شرکت کنندگان، نحوه آموزش آشپزی و .... می‌خواهند، غافل از اینکه در این نوع برنامه سازی این عیب ها ی شرکت کننده و افتضاحاتی که به بار می آورد است که مخاطب را سرگرم می‌کند. همذات پنداری با شرکت کنندگان و تصور قرارگرفتن در موقعیت های مشابه اساس جذب مخاطب است .

3.
صاحب نظران علوم ارتباطات معتقدند که تلویزیون واقع‌گرایانه سرنوشت ماست. جذابیت این نوع برنامه ها برای مخاطب عام غیر قابل انکار است. در این میان برنامه سازان تلویزیون ایران بی نصیب مانده اند. زندگی واقعی مردم با چالش‌هایی که برای مخاطب گیرا باشد عموما در تلویزیون ایران غیر قابل پخش است. نشان دادن ضعف ، حتی در آشپزی جایی در فرهنگ تلویزیونی ایران ندارد. آدم‌های تلویزیون ایران دغدغه هایی فرای دغدغه های مردم کوچه و بازار دارند. اما مخاطب و طرفدار امروزی را نمی‌توان اینگونه نگه داشت. مردم می‌خواهند از ماجرای فراز و فرود طلاق هنرمند مورد علاقه‌شان مطلع باشند تا ماجرای طلاق خودشان پیش پا افتاده به نظر برسد. طرفداران عاشق تولد بچه ها ، ماجراهای عشقی و افتضاحاتی هستند که هنرمندان به بار میاورند و این وظیفه هنرمند است که طرفداران مشتاقش را از وضع و حالش مطلع کند.

هنرمندان، ورزشکاران و دیگر مشاهیر محبوب ایرانی باید بدانند که دوربین تلویزیون واقعگرایانه زندگی روی آنهاست. آنها نمی‌توانند از مزایای شهرت بهره ببرند اما طرفدارانشان را تشنه اطلاعات نگه دارند. طرفدار امروزی حتی باید بداند که هنرمند محبوبش در فلان مراسم چه مارک لباسی پوشیده و این لباس چند می ارزد. ژورنالیست های ایرانی هم باید برای جذب مخاطب تشنه واقعیت دست به کار شوند. چرا طرفدار ایرانی باید درمورد زندگی هنرمند محبوبش در سایت های زرد بی محتوا اخبار دروغ دست صدم بخواند ؟

 در دنیای شفاف اطلاعات امروز جایی برای این پنهان کاری ها و توهین ها به شعور مخاطب وجود ندارد. مخاطب امروز فراز و فرود می خواهد. زمین خوردن و بلند شدن. و چه بهتر که این داستان‌ها واقعی باشد!




یکشنبه, 31 فروردين 1393 ساعت 14:53





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن