واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > لرستان گزارش خبری/
هشتِ واحدهای تولیدی بروجرد در گرو 9/ وقتی سهم دولت در اشتغالزایی گم می شود
بروجرد - خبرگزاری مهر: در حالی بروجرد به عنوان قطب صنعت و تولید لرستان دارای بیشترین تعداد واحدهای تولیدی است که این واحدها به همت بخش خصوصی تاکنون سرپا نگه داشته شده است و انتظار می رود حمایت های دولتی بیشتری از این واحدها صورت گیرد.
به گزارش خبرنگار مهر، بیش از 400 واحد تولیدی صنعتی در بروجرد وجود دارد که در سالهای اخیر به دلیل مشکلات عدیده مانند نوسانات ارزی، تورم، عدم توان بازپرداخت تسهیلات، عدم اختصاص سهم تولید از منابع هدفمندی یارانه ها و ...به صورت نیمه فعال مشغول کار و تولید هستند. این در حالیست که برخی از این واحدهای تولیدی در مقابل مشکلات نیز توان مقاومت خود را از دست داده تا نتوانند راهی به جز تعطیلی انتخاب کنند. فرماندار شهرستان بروجرد با ابراز نگرانی از وضعیت نامناسب واحدهای تولیدی و رکود برخی از آنها به مهر می گوید: در حال حاضر تعداد 65 کارگاه و کارخانه تولیدی و صنعتی در بروجرد وجود دارد که در حالت نیمه تعطیل به سر می برند.
منوچهر فراقی می افزاید: حدود 28 درصد از این واحدها 11 درصد تولید دارند و مابقی آنها به طور 100 درصد راکد هستند. وی معتقد است که توسعه صنعت شهرستان بروجرد به معنای توسعه استان لرستان است که تمامی مسئولان باید در رفع مشکلات این حوزه تلاش مضاعف داشته باشند. تلاش برای احیای مهم ترین خودروسازی بروجرد علاء الدین بروجردی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی نیز با انتقاد از وضعیت نابسامان واحدهای تولیدی و صنعتی می گوید: در بروجرد واحدهای تولیدی و صنعتی مهمی وجود دارد که در حال حاضر بیشتر آنها متوقف شده اند. وی با بیان این مطلب می افزاید: در سالهای گذشته زاگرس خودرو بروجرد با 66 نیرو به تولید انواع ماشین پروتون، نیسان و وانت می پرداخت. وی با ابراز تاسف از راکد ماندن این واحد تولیدی صنعتی در بروجرد می گوید: برای رفع مشکلات زاگرس خودرو سفیر مالزی را به مجلس خواندیم و با پیگیریهای انجام شده نتایج مثبتی حاصل شد.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی ادامه می دهد: در حال حاضر برای شروع مجدد فعالیت زاگرس خودرو یک هیئت از زاگرس خودرو بروجرد در مالزی مشغول مذاکره هستند. وی می گوید: قرار است تولیدی تعداد سه هزار دستگاه وانت به زاگرس خودرو بروجرد محول شود. واحدهای تولیدی فعال بروجرد نیازمند طرح توسعه بروجردی همچنین با اشاره به پروژه های اشتغالزایی که موفق هستند می افزاید: پروژه هایی مانند اکسیر، داملران، نساجی و زاگرس پوش در بروجرد موفق بوده اند که نیازمند طرح توسعه هستند. وی می گوید: با ایجاد طرح توسعه این واحدهای تولیدی ظرفیت بکارگیری نیروهای بیکار را می توان به چندین برابر افزایش داد. رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه واحدهای تولیدی در بروجرد نیازمند سرمایه در گردش هستند، می گوید: واحد تولیدی کیاکارتن با 200 نفر کارگر متاسفانه سرمایه در گردش ندارد.
وی با بیان این مطلب می افزاید: سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی همانند تزریق خون در بدن بیمار است که اگر نباشد آن واحد از فعالیت ساقط خواهد شد. سهم دولت در پروژه های اشتغالزای بروجرد در حد صفر بوده است بروجردی در ادامه با انتقاد از کمبود تعداد شهرکهای صنعتی در بروجرد عنوان می کند: از تعداد سه شهرک صنعتی مصوب برای بروجرد تنها یک شهرک صنعتی در این شهرستان وجود دارد. وی می گوید: در شهرک صنعتی بروجرد 66 واحد تولیدی وجود دارد که از این تعداد 37 واحد تعطیل و 29 واحد فعال هستند. نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تاکید می کند: سهم دولت در 16 سال گذشته در پروژه های اشتغالزا در بروجرد در حد صفر بوده است. وی با بیان اینکه در برخی پروژه ها سرمایه گذار از جاهای مختلف آمده پس دولت در این زمینه چه فعالیتی می کند، از دولت می خواهد یک واحد تولیدی در راستای اشتغالزایی در بروجرد ایجاد کند.
۱۳۹۳/۱/۳۱ - ۱۲:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]