واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
شکفتن زیباترین گل هستی تهران- ایرنا- بیستم جمادی الثانی حضرت فاطمه زهرا(س) زیباترین گل هستی شکوفا شد. ستاره ی درخشان خاندان نبوت که گنجینه ی غنی ترین صفات انسانی و الگوی برتر زنان عالم است. بزرگ بانویی که آینه ی تمام نمای انسانیت، ایثار و گذشت بود و به شکرانه ی حضورش در این دنیای فانی، سالروز میلادش را در ایران اسلامی، روز زن نام نهادند.
گل یاس خاندان نبوت، حضرت فاطمه(س) در بیستم جمادی الثانی سال پنجم بعثت از وجود پاک حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه(س) دیده به جهان گشود و شادی بخش دل های پیروان راستین دین اسلام شد.
بانوی بزرگواری که پیامبر(ص) به وجود پرگوهرش افتخار می کرد و او را سرآمد زنان جهان لقب داد و به حق آرامش بخش قلب پر مهر پدر بود. گل زیبای نبوت که در دامن پر مهر مادر و آغوش گرم پدر رشد کرد و از سرچشمه ی معنویت سیراب شد.
مقام ارزشمند زهرای مرضیه(س) در نزد پروردگار آنچنان والاست که ایزدمنان در سوره ی کوثر به پیامبر(ص) می فرمایند:«ما به تو کوثر را عطا کردیم، پس به شکرانه ی آن نماز به جای آور و قربانی کن. همانا نسل دشمن تو بریده خواهد ماند.»
حضرت زهرای مرضیه(س) گنجینه ی نیکی، صداقت، معنویت و تقوا بود. او در ناب ترین و برترین مکتب الهی پرورش یافت و الگویی شایسته برای زنان عالم شد.
بزرگ بانوی بی همتای اسلام که عشق به پروردگار در لحظه لحظه ی زندگی پربارش موج می زد و همواره یاری بخش مسلمانان و رهگشای آنان در راه رسیدن به سر منزل مقصود بود.
بزرگواری که هرگز در برابر ظلم و ستم زمانه تسلیم نشد و درس استقامت و مبارزه را به تمامی جهانیان آموخت.
کوثر نبی در راه خشنودی معبود خویش از هیچ تلاشی فرو گذاری نکرد و به حق از برگزیدگان بزرگ پروردگار هستی شد. انسانی وارسته که همواره یار و یاور پدر بزرگوار خویش بود و لحظه ای از حمایت محمدامین(ص) دست برنداشت.
هنگامی که حضرت خدیجه کبری(س) رخت سفر بربست، او همدم تنهایی پدر شد و این گونه ام ابیها(مادر پدر) لقب گرفت. او پاره ی تن میراث دار نبوت و مرهم زخم های دل پدر و آرامش بخش روح پرفتوح خاتم النبیین بود.
ازدواج آسمانی حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) از بهترین و خجسته ترین رخدادهای تاریخ اسلام است. پیوند انسان های والامقامی که در کنار یکدیگر به هدایت و راهنمایی مردم زمانه ی خویش پرداختند تا یاران اسلام از رستگاران عالم شوند.
کوثر پیامبر، مادری نمونه برای فرزندان خویش بود و آنها را به بهترین شکل رشد و پرورش داد و با بردباری بی پایانش آنان را از بزرگان دین اسلام کرد.
هجرت پیامبر(ص) به دنیای باقی، از بزرگترین رنج های زهرای مرضیه(س) بود و چشمان یاس نبی پس از وفات حضرت محمد(ص) همیشه غمناک بود.
پس از درگذشت خاتم پیامبران، بانوی بزرگ اسلام در برابر تمامی نامرادی ها ایستاد و پیشوای نخست شیعیان جهان را در راه برقراری اسلام راستین یاری کرد. اما رنج نبود پدر پایانی نداشت و آنچنان سخت و طاقت فرسا بود که تنها اندکی پس از این دوری تلخ، زهرای پیامبر(ص) به دیدار پدر شتافت و این دنیای خاکی را ترک کرد و روح آسمانی اش به ملکوتیان پیوست.
حضرت علی(ع) به سفارش زهرای مرضیه(س) مراسم خاکسپاری پیکر پاک ایشان را پنهانی انجام دادند و اینگونه مزار دردانه ی پیامبر اسلام برای همیشه پنهان باقی ماند.
فاطمه زهرا(س) الگوی برتر تمامی زنان جهان است که اندیشه ی پاک و روح بی آلایش ایشان، اسوه ای نیک برای تمامی پیروان راه حق به شمار می رود. ستاره ی فروزان خاندان پیامبر سرآمد تمامی بانوان عالم است که مقام والای گل یاس نبوی باعث شد تا سالروز میلاد گنجینه ی برترین صفات انسانی را در ایران اسلامی روز زن نام نهادند تا بهانه ای ارزشمند برای پاسداشت مقام شامخ زنان این سرزمین کهن باشد.
آری به حق این روز، فرصتی شایسته برای سپاس از گذشت و ایثار مادران این مرزوبوم است که در راه آرامش و آسایش فرزندانشان از هیچ تلاشی چشم پوشی نمی کنند و وجودشان گرمابخش کانون خانواده به شمار می رود. پس چه نیکو است که در این روز فرخنده، شادی را میهمان دل های مهربان مادران ایران زمین کنیم و زحمت های بی شمار آنان را با شاخه گلی ارج نهیم.
گروه اطلاع رسانی
گزارش از: فاطمه قناد
پژوهش**2002**9131
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
31/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]