واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نشاط اجتماعی در جامعه اسلامی برجسته شود شیراز- ایرنا- مدیرکل صدا و سیمای استان فارس با اشاره به اعیاد مذهبی و میلاد ائمه اظهار(ع) گفت: باید مراسم اعیاد مذهبی و میلاد ائمه اطهار(ع) با رویکرد نشاط اجتماعی در جامعه نهادینه شود به طوری که وجه نشاط اجتماعی در جامعه اسلامی و تشیع بارز و برجسته شود.
به گزارش ایرنا محمدباقر کشفی روز چهارشنبه در نشست هماهنگی برگزاری ایین ولادت حضرت فاطمه (س)با حضور فعالان فرهنگی استان افزود: باید تلاش کنیم همان گونه که مراسم سوگواری اهلبیت(ع) باشکوه و جمعیت فراوانی برگزار می شود، مراسم اعیاد مذهبی و میلاد اهلبیت(ع) نیز به همان میزان با شکوه و عظمت برگزار شود.
وی افزود: با توجه به هجمه های فرهنگی دشمنان علیه فرهنگ غنی تشیع، باید تلاش کنیم تا هنجارهای شادی و جشن میلاد اهل بیت(ع) را در جامعه اسلامی و شیعی خود نهادینه کنیم.
کشفی اظهارداشت: با توجه به شرایط امروز جامعه و دسترسی جوانان و نوجوانان به اطلاعات به روز، باید اطلاعات و داشته های مذهبی خود را به روز کنیم تا بتوانیم این داشته های معنوی را به خوبی به آنها منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه در برگزاری مراسم های مذهبی به دنبال مناسک سازی هستیم اضافه کرد: در این مقطع زمانی مسوولان، متولیان و برنامه ریزان فرهنگی جامعه مسوولیت بسیار سنگین و حساسی را دارند زیرا باید هنجارهای اجتماعی اسلامی را به خوبی بیان کرده و به نسل جدید منتقل کنیم.
کشفی ادامه داد: همه دستگاه ها باید نسبت به اجرای برنامه های اعیاد مذهبی و جشن های اسلامی اهتمام بیشتری داشته باشند و این در حالی است که با برنامه ریزی می توان امور به روز اجتماعی را در فضای شادی و بدون گناه انجام داد که این امر موجب شادی، نشاط و امید جامعه می شود.
وی عنوان کرد: جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته بزرگداشت روز زن باید به خوبی گرامی داشته شود که برگزاری جشن های بزرگ 20 هزار نفری در مکان های مناسب در اولویت برنامه های این ایام در استان باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز در این نشست گفت: باید به جشن روز زن و بزرگداشت هفته مقام زن جنبه معرفتی داده شود و برنامه ها در جهت تبیین ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه(س) اجرا شود زیرا ارزش این روز به هدیه مادی نیست.
همچنین در این نشست رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت : در طول چند دهه گذشته موازی کاری ها و بخشی نگری ها در برگزاری برنامه های فرهنگی کمیت و سطحی نگری را بر کیفی گرایی و اثربخشی برتری داده است .
بهنام احمدی افزود: بجای برگزاری چندصد برنامه موردی و مشابه در مناسبت های خاص که این هم در جایگاه خود البته ارزشمند می باشد، می توان با تجمیع برنامه ها و کیفیت بخشی محتوایی به انعکاس و برد رسانه ای و در نهایت اثرگذاری و ماندگاری نتایج برنامه ها در افکار عمومی کمک شایانی کرد. /2
7382/ 667
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
27/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]