تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821069668




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قناعت از مصادیق سلامت روان است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: قناعت از مصادیق سلامت روان است
کد خبر: ۳۹۳۴۸۷
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۴ - 16 April 2014


رئیس انستیتو روانپزشکی ایران با اشاره به «قناعت» به عنوان یکی از مصادیق سلامت روان، الگوهای نادرست را اساس نابسامانی‌های تربیتی و ‌آموزشی عنوان کرد.

به گزارش فارس، جعفر بوالهری با بیان اهمیت آگاهی دادن در خودمراقبتی اظهار داشت: خود مراقبتی مفهوم گسترده‌ای است و اگر مراقبت از خود را مدنظر قرار دهیم بخش بزرگی از آگاهی دادن و اهمیت را در بر می‌گیرد که بعد جسمانی، روانشناختی، روانپزشکی و سلامت روان را شامل می‌شود.

وی افزود: توجه به رفتارهای بین فردی و اجتماعی یکی از ابعاد خود مراقبتی است که بخش وسیعی را در بر می‌گیرد. اکثر رویکردها نیز تأکیدشان به خود مراقبتی است اگر ما خود مراقبتی نداشته باشیم با مشکل مواجهه می‌شویم و فرد در مقایسه با دیگران بهتر می‌تواند درباره سلامت خود سرعت‌العمل داشته باشد.

رئیس انستیتو روانپزشکی ایران گفت: مفهومی به نام «خودآگاهی» در روانشناسی مطرح است که پیشتر مراقبت از خود است. خود آگاهی یعنی فرد احساسات، حالات و هیجانات خود را بشناسد. شناخت اینکه فرد کجا احساس درماندگی، خشم، عصبانیت و غیره می‌کند در خودآگاهی او مهم است.

وی با اشاره به خود مراقبتی معنوی اظهار داشت: انستیتو روانپزشکی ایران در زمینه خود مراقبتی معنوی تحقیقاتی انجام داده است. این مفهوم به بحث سلامت معنوی اشاره دارد. فرد نه تنها باید مراقبت از جسم و روان خود داشته باشد بلکه باید ابعاد معنوی خود را بشناسد و بداند چه تیپ شخصیتی دارد. خود مراقبتی معنوی یعنی اینکه آیا فرد ابعاد معنوی خود را می‌شناسد یا خیر. این پدیده جدید و بسیار با ارزش است.

این متخصص حوزه بهداشت بهداشت روان با اشاره به تعریفی که سازمان جهانی بهداشت از سلامت روان ارائه داده است گفت: سلامت روان، قانع شدن نسبت به چیزی که وجود دارد است بدون اینکه تلاش ما را کم کند. مثلاً اگر فرد سرطان یا بیماری دارد چنانچه آن را بپذیرد تحول بزرگی در سلامتش ایجاد شده که می‌تواند او را به سمت درمان پیش برد.

وی خاطرنشان کرد: نقش والدین در باورپذیری کودکان برای سلامت روان و خود مراقبتی اثری کلیدی دارد. تمام نابسامانی مراقبتی و آموزشی ناشی از الگوهای نادرست است که باید اصلاح شود تا از کودکی مؤثر واقع شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن