تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كسى، به هدايتى راهنمايى كند، پاداشى را كه براى پيروان هدايت وجود دارد، براى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814688194




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهبردهایی برای رشد و بهبود سلامت روانی کودکان و نوجوانان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
راهبردهایی برای رشد و بهبود سلامت روانی کودکان و نوجوانان
این گزارش به توصیه هایی برای رشد روانی و اجتماعی و سلامت روانی نوجوانان می پردازد.


 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ با توجه به اینکه سلامت روانی و اجتماعی و عاطفی افراد ریشه در نظام تربیتی حاکم بر خانه و مدرسه دارد، پس افزایش اطلاعات و آموزش بیشتر والدین و اولیای مدرسه امری ضروری است و مهم است که والدین از مسئولیت مهم خود برای حفظ سلامت روحی و روانی کودک مطلع شوند.
 
مورد دیگر که باید به آن توجه داشته باشیم، مشکلات اقتصادی و اجتماعی و پیچیدگی روابط انسان ها و اختلافات خانوادگی رو به افزایش و سست شدن عواطف و صدها مسئله دیگر که سلامت عاطفی و روان کودکان و نوجوانان را به خطر انداخته است که باید با ارائه خدمات مشاوره ای تخصصی در سطح مدارس و مراکز خانواده برای افزایش آگاهی جامعه تسهیل شود.
 
همچنین ایجاد تصویر مثبت و افزایش عزت نفس در جوانان و نوجوانان یکی از عوامل موثر در افزایش سلامت روانی و اجتماعی و عاطفی کودکان و نوجوانان است.
 
به توانایی فرزندانمان اعتماد کنیم
 
خانواده ها با اعتماد به توانایی فرزندان خود و واگذار کردن مسئولیت هایی در حد توانشان به آنها فرصت می دهند تا به نقطه ضعفها و توانایی های خود آگاه شوند و این کار به کودک و نوجوان می آموزد که تحمل ناکامی و شکست را داشته باشد و بفهمد هر چیزی را که بخواهد نمی تواند به دست آورد و باید تحمل خود را در برابر مشکلات افزایش دهد.
 
در پایان هم باید به این موضوع اشاره کرد که برای جلوگیری از کینه توز شدن و حسادت و اضطراب به نوجوان این امکان را داد که به جای سرکوب احساسش بتواند احساسات خود را از راه درست و اجتماع پسندانه تخلیه کند و از این خانواده ها هرگز نباید برای اصلاح و تنبیه فرزندان خود از شیوه تحقیر و سرزنش استفاده کنند، بلکه با یادآوری نقاط مثبت آنها نقطه ضعف های آنها را هم گوشزد کنیم.
انتهای پیام/
 







تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن