واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مشکلات کشتارگاه شهرستان فیروزکوه مرتفع می شود فیروزکوه- ایرنا- با پخش فیلم کوتاهی از سوی رسانه 20 و 30 مبنی بر حمل غیربهداشتی گوشت در فیروزکوه، جلسه ویژه رفع مشکلات کشتارگاه این شهر در محل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، از حدود یک ماه قبل و با توقیف تنها خودروی حمل گوشت شهرستان فیروزکوه توسط پلیس راهنمایی و رانندگی به دلایلی همچون نقص فنی و ارائه نشدن مدارک بیمه، کارت خودرو و حتی گواهی نامه از سوی راننده، توزیع گوشت در منطقه به صورت غیربهداشتی و توسط خودروهایی نظیر نیسان وانت انجام می شد.
در جلسات ویژه ای که در این زمینه صبح امروز با حضور فرماندار و مسؤولان متولی ابتدا در محل کشتارگاه و سپس سالن اجتماعات فرمانداری فیروزکوه برگزار شد، بر رفع اساسی مشکلات کشتارگاه و اندیشیدن تمهیدات مقتضی برای حل ریشه ای این معضلات تاکید شد.
فرماندار شهرستان فیروزکوه در ابتدای این جلسه اظهارکرد: از ظرفیت تمامی نهادها و دستگاه های شهرستان برای یاری رسانی به شهرداری و تعمیر و تجهیز کشتارگاه شهرداری استفاده خواهد شد.
ˈابوالقاسم مهریˈ گفت: کشتارگاه باید درآمدزایی داشته و از محل درآمدها هزینه کند و دولت نیز وظیفه نظارتی خود را انجام دهد، اما اگر یارای آن را ندارد باید از سایر منابع به آن کمک شود.
وی ابراز امیدواری کرد؛ در این زمینه بتوان از ظرفیت سازمان شهرداری های کشور و سازمان همیاری شهرداری های استان استفاده کرد.
در ادامه ˈجعفر پرجˈ شهردار فیروزکوه گفت: پخش معضل مربوطه از طریق رسانه ها را به فال نیک می گیریم و اگر سالها در این مقوله فریاد می زدیم، به جایی نمی رسیدیم.
وی با اشاره به عزم جدی شهرداری در جهت رفع معضل پیش آمده، تاکید کرد: باید حتی الامکان وضعیت موجود را به خوبی مدیریت کنیم.
پرج با اشاره به گذشته، یادآور شد: این کشتارگاه در حالی که حائز شرایط زیست محیطی نشده بود، تاسیس شد.
همچنین ˈرضا کرمیˈ رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزکوه با اشاره به اینکه کشتارگاه شهرداری فیروزکوه فاقد سیستم فاضلاب است، ادامه داد: این مساله منجر به نفوذ شیرابه زباله ها به آبهای سطحی و زیرزمینی می شود که آلودگی آب ها و گونه های جانوری و گیاهی آبی، محصولات کشاورزی و در نهایت انسان ها را در پی خواهد داشت.
ˈنیما سراجˈ رییس شورای اسلامی شهر فیروزکوه نیز با اشاره به لزوم انجام تعمیر و نگهداری کشتارگاه، تصریح کرد: انجام این مهم مستلزم تعطیل کردن موقت کشتارگاه است.
وی خاطرنشان کرد: با عنایت به تعداد اندک کشتار مورد نیاز روزانه شهرستان، احداث کشتارگاه صنعتی به صرفه نیست.
سراج اضافه کرد: به رغم محدودیت شدید بودجه ها و اعتبارات، شهرداری سعی دارد تا حد ممکن هزینه های لازم را به انجام برساند.
گزارش ایرنا حاکی است؛ در این جلسه مقرر شد دستگاه های محیط زیست و دامپزشکی گزارشات خود در این زمینه را ظرف 24 ساعت به شهرداری و فرمانداری برسانند، برآورد هزینه ها و قیمت توسط کارشناسان انجام شود و مقوله مدیریت کشتارگاه مورد تجدید نظر قرار گیرد.
معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری، رییس اداره اطلاعات، سرپرست شبکه دامپزشکی، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی، نماینده شبکه بهداشت و درمان و اعضای شورای شهر فیروزکوه دیگر مسؤولان حاضر در این جلسه بودند.
تهرام/8142/1457/
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
26/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]