واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
طحان پور: نگرانی بابت افزایش قیمت لوازم خانگی وجود ندارد تهران - ایرنا - رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره به افزایش قیمت بخشی از حامل های انرژی از ابتدای سال جاری، گفت: از آنجا که عرضه لوازم خانگی هم اکنون بیش از تقاضا است بنابراین هیچ گونه نگرانی بابت افزایش قیمت در این حوزه وجود ندارد.
محمد طحان پور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا، پیش بینی کرد با اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها قیمت لوازم خانگی بین 5 تا 8 درصد افزایش داشته باشد، هرچند این افزایش قیمت در این شرایط طبیعی است.
وی سپس بازار لوازم خانگی را بازاری باثبات توصیف کرد و اظهار داشت: سال گذشته یک سال بسیار خوب برای بازار لوازم خانگی بود و اگرچه شاهد رکود در بازار بودیم اما این رکود با آرامش توام بود.
طحان پور با بیان اینکه موضوع ثبات و آرامش در بازار به سال جاری هم سرایت کرده است، گفت: اکنون مردم تنها به خرید نیازشان می پردازند که در این صورت بازار به سمتی در حال حرکت است که کالاهای بی کیفیت از رده خارج خواهد شد.
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره به بخشنامه جدید معاونت توسعه داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت، افزود: براساس این بخشنامه هیچ واحد صنفی و تولیدی حق افزایش قیمت ها را ندارند هرچند بازار هم اجازه گران شدن محصولات و اجناس را نمی دهد.
وی سپس به واحدهای صنفی و تولیدی توصیه کرد: اگر قرار است افزایش قیمتی در محصولات خود اعمال کنند، فعلا دست نگه دارند چون بازار کشش این موضوع را ندارد.
طحان پور اضافه کرد: شرایط فعلی به گونه ای شده که بازار قیمت ها را تعیین می کند و چنانچه واحدی اقدام به افزایش قیمت کند به طور قطع کالاها روی دستشان می ماند.
وی همچنین میزان تولید داخلی یخچال، فریزر، کولر، اجاق گاز، تلویزیون های LCD و LED را بین یک میلیون و 200 تا یک میلیون و 500 هزار دستگاه در سال دانست و گفت: مجموعه واحدهای تولیدی کشور توان تولید بیش از 2 میلیون و 800 هزار دستگاه را دارند ضمن اینکه برخی از کالاهای تولید داخل از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند که حتی می توانند با مشابه خارجی خود رقابت کنند.
وی سپس از دولت درخواست کرد تا تمام مسایل مربوط به تولید، توزیع و فروش لوازم خانگی را به اتحادیه واگذار کند و در کنار آن به صورت شفات و دقیق نیز از ما مسئولیت و پاسخ بخواهد.
طحان پور همچنین آفت تولید لوازم خانگی را تعدد بسیار واحدهای تولیدی دانست و گفت: این واحدها و کارخانه های تولیدی باید رتبه بندی و آنهایی که از کیفیت لازم برخوردار نیستند؛ از صحنه رقابت خارج شوند.
وی افزود: وجود کارخانه های بی کیفیت و بدون نشان نه تنها ضد تولید و اشتغال هستند بلکه باعث شده تا در بخش لوازم خانگی صادرات نداشته باشیم.
اقتصام (4)1574**1558
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
25/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]