واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تقویت علم و مطالعه پشتوانه توسعه و ثروت است شاهرود - ایرنا - امام جمعه بیارجمند گفت : تقویت علم و مطالعه ،پشتوانه توسعه و تسریع در تولید ثروت و تضمین آینده کشور است.
حجت الاسلام ˈمحمد احمدیˈ روز دوشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی بخش بیارجمند افزود : شروع علم و آموزش با کتاب و کتابخوانی است و علم بدون مطالعه و کتابخوانی امکان پذیر نیست.
وی تصریح کرد : علم باعث ترقی و تحول عقل و در نهایت انسان و جامعه می شود.
وی با تقدیر از رییس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان شاهرود برای توجه بیشتر به مناطق محروم در توسعه و تجهیز کتابخانه های عمومی تاکید کرد : این امر کاهش مهاجرت ،تولید علم ،اشتغال و ماندگاری را به دنبال دارد.
امام جمعه بیارجمند با اشاره به نام گذاری سال 93 به وسیله مقام معظم رهبری با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی ، خاطر نشان کرد : یکی از مهمترین کارهای فرهنگی ،تقویت کتابخوانی است که از دغدغه های همیشگی رهبر معظم انقلاب است.
رییس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان شاهرود در این جلسه گفت : تلاش همه مدیران دستگاههای اجرایی باید سمت و سوی تحقق شعار سال 93 و فرمایشات مقام عظمای ولایت را داشته باشد و این اداره نیز تمام توان خود را در این راستای به کار خواهد گرفت.
ˈسید ابراهیم موسوی ˈ افزود : با افزایش آگاهی و دانایی می توان به جامعه آرامش بیشتری داد و در این راستا ارتقای سطح فعالیت های فرهنگی به ویژه کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهنگ مطالعه بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه جایگاه مطالعه در خانواده های ایرانی باید تقویت شود ،تصریح کرد : با استفاده از شیوه های نوین علمی باید در این زمینه برای جذب به مطالعه و کتابخوانی تلاش کنیم.
رییس اداره آموزش و پرورش بیارجمند در این جلسه گفت : برای ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه باید از خودمان و افراد خانواده شروع کنیم تا این امر در جامعه تسریع یابد.
ˈاحمد احمدیˈ با اشاره به اینکه بهترین هدیه برای پاداش کارهای نیک کودکان کتاب است ، افزود : با ارائه کتاب مناسب به کودکان می توان فکر و نیروی تعقل آنان را متحول ساخت .
وی با بیان اینکه دوری کتابخانه عمومی ˈامام علی(ع) ˈ شهر بیارجمند از مرکز شهر باعث کاهش استقبال مردمی شده است ، خاطر نشان کرد : ایجاد یک باب کتابخانه در مرکز این شهر نیازمند حمایت است.
رییس اداره آموزش و پرورش بیارجمند تاکید کرد : با توجه به پتانسیل و ظرفیت های موجود در منطقه به ویژه در روستاهای احمدآباد ، زمان آباد و مناطق دور افتاده در خارتوران با ایجاد یک باب کتابخانه روستایی کوچک می توان به توسعه فرهنگ مطالعه کمک کرد.
در این جلسه سایر اعضای انجمن کتابخانه های عمومی بیارجمند پیرامون بهبود و ارتقای وضعیت مطالعه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.
بخش بیارجمند با مرکزیت شهر بیارجمند به فاصله تقریبی 120 کیلومتری از شاهرود دارای سه باب کتابخانه فعال در خانخودی ،دستجرد و بیارجمند است.ک/2
7358/1496/608
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
25/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]