پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850132944
همه چیز درباره بیاشتهایی عصبی
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
بیاشتهایی یا کم خوری عصبی یا آنورکسیا (Anorexia) در واقع اختلالی روانی است که طی آن شخص به رغم گرسنگی، از خوردن غذا به حد کافی پرهیز میکند و وزن او به قدری کاهش می یابد که بشدت لاغر و نحیف می شود. در ادامه این نوشتار، اطلاعات بیشتری با بهره گیری از منابع متعدد درباره این اختلال بیان شده است. جام جم سرا:
در میان موجودات زنده، تنها انسان است که می تواند قوانین طبیعت را بشکند و بر خلاف آنها عمل کند. انسان حتی می تواند با واکنش های فیزیولوژیک بدن خود نیز به مخالفت برخیزد. این ستیز با واکنش های طبیعی در درجه اول برای انسان خوشایند است و احساس پیروزی می کند. اما مساله آنجاست که تداوم این ستیز در نهایت به بیماری فرد منجر خواهد شد. یکی از جنگ های خیلی قدیمی که بین افراد و واکنش های فیزیولوژیکشان بوده، پاسخ به گرسنگی است.
آنورکسیا (Anorexia) یا بی اشتهایی عصبی، اختلالی بسیار جدی است که می تواند زنان و مردان تمام گروه های سنی را تحت آسیب قرار دهد. این وضعیت می تواند سلامت شما را به خطر بیاندازد.
آنورکسیا یک اختلال تغذیهای است که به خودآزاری به منظور کاهش وزن بیش از حد اطلاق میشود.
انورکسیا در لغت به معنی از دست دادن اشتیاق و انگیزه است، البته این تعریف تا حدودی گمراه کننده است چرا که افراد مبتلا به انورکسیا اغلب دچار گرسنگی هستند، اما غذا نمیخورند.
این افراد ترس بسیار زیادی از چاق شدن دارند حتی اگر بسیار لاغر باشند. به همین دلیل سعی میکنند با محدود کردن دریافت مواد غذایی و ورزش بیش از حد کاهش وزن داشته باشند.
به گفته محققان این اختلال معمولا به دنبال رژیم گرفتن عادی برای کاهش وزن آغاز می شود. فرد بیمار بسیار کم غذا می خورد و از توقف رژیم لاغری پس از وزن کم کردن خودداری می کند. در این حالت دریافت ذهنی و تصور فرد نسبت به بدن خودش مشکل می شود؛ به طوری که با وجود لاغری زیاد، هنوز فکر می کند که چاق است.
این مشکل معمولا در افراد جوان در زمان آغاز بلوغ شروع می شود. شایع ترین علائم این اختلال کاهش وزن شدید می باشد. این کاهش وزن معمولا تا 15 کیلوگرم پایین تر از وزن طبیعی فرد می باشد، بدون این که بیماری جسمانی وجود داشته باشد.
در این وضعیت انرژی فرد به رغم تحلیل رفتن بدن در حد خوبی است. کاهش وزن این افراد به طرق مختلف حاصل می شود که برخی از متداول ترین آن ها ورزش شدید، استفاده از داروهای ملین و نخوردن است.
این مشکل هنگامی که وزن فرد 15 درصد کمتر از وزن ایده آل او باشد قابل تشخیص است. اختلالات تغذیهای مانند انورکسیا در زنان متداولتر از مردان است. احتمال این بیماری در بازیگران، مدلها، ورزشکارانی که ظاهر و وزن، با اهمیت است مثل کشتی، ژیمناستیک و ... نیز بیشتر میباشد.
این افراد تمایل دارند در مدرسه یا محیط کار بسیار خوب عمل کنند اما از طرفی با عقده و ترس بزرگ میشوند. این مشکل در هر زمانی میتواند ایجاد شود اما معمولاً نزدیک سن بلوغ شروع میشود. علت اصلی انورکسیا شناخته شده نیست اما محققان بر این باورند که ترکیب خصوصیات فردی، الگوی فکری، احساسی همچون فاکتورهای زیستی و محیطی میتواند موجب آن شده باشد.
افراد دچار انورکسیا، غذا را راهی برای کسب اطمینان و اعتماد در شرایط سختی میدانند. احساس بی کفایتی، ترس، عصبانیت یا تنهایی در پیشرفت این اختلال نقش دارند. جوامعی که زیبایی با لاغری و وضعیت ظاهری افراد برابری میکند اثر بسزایی در گسترش این اختلال دارند. این اختلال تغذیهای ممکن است به دلیل تغییر سطح هورمونها نیز باشد. در واقع این اختلال به دو نوع تقسیم میشود: نوع محدود کننده(restricting type)
که کاهش وزن در آن از طریق محدودیت کالری صورت می گیرد. این نوع از آنورکسیا با رژیم های شدید، روزه گرفتن و تمرین های ورزشی شدید همراه است.
نوع پاکسازی کننده(purging type)
این گروه افراد پس از دریافت کالری سعی می کنند با استفاده از داروهای مسهل یا مدر یا از طریق استفراغ غذای مصرفی خود را دفع کنند. فرد ترس زیادی از چاقی دارد و دچار افسردگی، بی اشتهایی، یبوست، توقف قاعدگی، عدم تحمل سرما، خودداری از حفظ حداقل استاندارد وزن برحسب سن و قد و اشکال در برداشت ذهنی از شکل بدن خود می شود؛ به طوری که با وجود لاغری زیاد هنوز فکر می کند که چاق است.
این افراد حتی بعد از این که وزن بسیار زیادی کم می کنند و بسیار لاغر می شوند و این کار را تا بیمار شدن و حتی مرگ پیش می برند، تصور می کنند که هنوز اضافه وزن دارند.
معمولا عادات غذایی عجیبی دارند مثل امتناع از غذا خوردن در حضور دیگران. گاهی اوقات این افراد غذاهای بسیار سنگین و حجیمی برای دیگران آماده می کنند، اما خودشان هیچ از آن نمی خورند. گفته می شود که این اختلال در طبقات اجتماعی اقتصادی بالاتر شایع تر است و آن هایی که در فعالیت هایی شرکت دارند که لاغر بودن مسئله مهمی است، مثل نمایش و ... بیشتر به این اختلال دچار می شوند. اگر مدام نگران چاق شدن باشید، بدون شک غذاخوردن برای شما بسیار استرس زا خواهد بود. در این شرایط است که باید و نبایدهای چاق شدن، مداوم در ذهنتان شما را آزار می دهند. اما بی اشتهایی هم انواع مختلفی دارد. یکی از انواع بی اشتهایی، بی اشتهایی عصبی است که به آن Anorexia Nervosa می گویند.
بی اشتهایی عصبی اختلال تغذیه ای پیچیده ای است که با سه ویژگی اصلی زیر تظاهر می کند:
- راضی نبودن از وزن فعلی
- ترس و نگرانی شدید از چاق شدن
- تصور غلط از هیکل خود
اگر شما مدام نگران چاق شدن باشید، بدون شک غذاخوردن برای شما بسیار استرس زا خواهد بود. در این شرایط است که باید و نبایدهای چاق شدن، مداوم در ذهنتان شما را آزار می دهند. بعضی از از افرادی که تصمیم جدی برای لاغر شدن می گیرند، تقریبا همه ی وقتشان را به رژیم، کالری غذاها، اینکه چقدر کم کرده اند و چقدر چاق شده اند و خلاصه رژیم گرفتن و لاغری اختصاص می دهند. لذا وقتی برای دوستان، نزدیکان و فعالیت های دیگر ندارند و همواره نگران چاق شدن هستند. به گونه ای که دیگر این برنامه به یک وسواس جدی تبدیل می شود. در این شرایط است که زندگی جدا آزاردهنده شده و تبدیل به زندان کاهش وزن می شود. این فرد خودش بی خبر است که در معرض ابتلا به Anorexia Nervosa قرار دارد.
اما مساله آنجاست که برای این فرد اصلا مهم نیست که چقدر وزن کم کرده است و هر چقدر هم لاغر باشد، خود را چاق می داند. به همین خاطر می تواند گفت: Anorexia Nervosa فقط مربوط به رژیم لاغری و کاهش وزن نیست، بلکه یک بیماری است.
واقعیت آن است که این رفتارها، راه رسیدن به کاهش وزن نیست، بلکه مساله ای بسیار مهم تر از رژیم لاغری در میان است. این توجه جدی به غذا، کاهش وزن و مسائل مربوط به آن همگی علائم و نشانه هایی از مشکلی مهم ترند، مشکلاتی شبیه افسردگی، احساس تنهایی، عدم امنیت و ترس، فشار روحی برای بهترین بودن، استرس و احساس رفتارهای غیر قابل کنترل. چیزهایی که هیچ رژیم کاهش وزنی نمی تواند آنها را از فرد دور کند.
علل ابتلا به این اختلال
به گفته متخصصان؛ هنوز علل بروز این اختلال ناشناخته است. محققان - احتمال می دهند که برخی از این عوامل شامل تعارضات خانوادگی و تعارضات جنسی، ترس بیمارگونه از اضافه وزن، اپیدمی لاغری به عنوان مُد روز و مظهر زیبایی یا به عنوان یکی از علائم افسردگی یا اختلال شخصیت هستند.
عواملی که خطر ابتلا به این اختلال روانی را افزایش می دهند، عبارت از فشار دوستان و همسالان یا فشار اجتماعی برای لاغر بودن، سابقه اضافه وزن مختصر، شخصیت تکامل طلب، وسواسی یا پیروزی خواه، استرس روانی یا مشاغل خاص هستند. نشانههای انورکسیا
* کاهش وزن شدید طی چند هفته یا ماه
* ادامه رژیم کم کالری با وجود لاغر بودن یا کاهش وزن شدید خانم های مبتلا به اختلالات غذایی بیشتر دچار سقط جنین می شوند و ممکن است نوزادشان زودرس به دنیا بیاید و در معرض مشکلات سلامتی بسیاری باشد * توجه بسیار به غذا، کالری، مواد مغذی یا آشپزی
* ترس بسیار از افزایش وزن
* عادات غذایی عجیب مانند پنهانی غذا خوردن
* احساس چاق بودن با وجود لاغری
* عدم توانایی ارزیابی درست وزن افراد
* اثر بسیار وزن فرد روی ارزش فرد از نظر خود او
* نا امیدی، ترس و اضطراب و تحریک پذیری
* دورههای قاعدگی بی نظم
* پیگیری رژیمهای ایجادکننده اسهال یا ادرارآور
* بروز مکرر بیماری
* پوشیدن لباس گشاد برای پنهان کردن کاهش وزن
* ورزش کردن شدید و اضطراری
* احساس بی ارزشی و نا امیدی
* کناره گیری از جوامع و انزوا
* تشدید برخی علایم فیزیکی مانند کاهش تحمل هوای سرد، مو و ناخن شکننده، پوست خشک و زرد، کمخونی، یبوست، ورم مفاصل، تحلیل دندانها، رشد موهای نازک سراسر بدن
علائم آنورکسیا:
آنورکسیا علائم مختلفی دارد که البته برخی افراد همه این علائم را تجربه نمی کنند. این علائم عبارت هستند از:
* وزن بدن که متناسب با سن نباشد، قد و وزن طوری باشد که فرد معمولا 15 کیلو پایین تر از وزن نرمال خود باشد.
* عقب افتادن حداقل سه دوره از عادت ماهیانه(در خانم ها)
* عدم تمایل یا امتناع از غذا خوردن در حضور دیگران
* اضطراب
* ضعف
* شکننده شدن پوست
* تنگی نفس
* وسواس در مورد کالری های مصرفی
عواقب آنورکسیا بر سلامتی
آنورکسیا خطرات بسیار زیادی را متوجه سلامتی می کند. این خطرات عبارتند از، پوکی استخوان، کمبود مواد معدنی، پایین بودن دمای بدن، نامنظم بودن ضربان قلب، نارسایی دائمی در رشد طبیعی، و بولیمیا نرووزا(پرخوری عصبی). استفاده طولانی مدت از ملینها نیز برای بدن مُضر است. این داروها عضلات روده را فرسوده کرده و موجب پایین آمدن کارایی آن می شود. برخی ملین ها شامل مواد مضری هستند که ممکن است در بدن تان بازجذب شوند.
آنورکسیا و بارداری
با توجه به این که اکثر مبتلایان به این اختلال دختران نوجوان و جوان هستند، ضررها و صدمات ناشی از آن، تنها متوجه این گروه نبوده و منجر به تولد نوزادانی کم وزن، نارس و با ضریب هوشی کمتر، در آینده خواهد شد. برای به دنیا آوردن نوزاد سالم، زنان باردار باید به طور متوسط 10 تا 15 کیلوگرم وزن اضافه کنند. گفتن این مطلب به فرد مبتلا به آنورکسیا مثل این می ماند که به یک فرد عادی بگوییم 50 کیلو اضافه خواهد کرد. اگر مبتلا به آنورکسیا هستید، برای باردار شدن و وضع حمل دچار مشکل خواهید شد. اگر کمبود وزن داشته باشید و از انواع و اقسام مواد غذایی هم استفاده نکنید، ممکن است جان خودتان و فرزندتان به خطر بیفتد.
خانم های مبتلا به اختلالات غذایی بیشتر دچار سقط جنین می شوند و ممکن است نوزادشان زودرس به دنیا بیاید و در معرض مشکلات سلامتی بسیاری باشد. همه ی خانم های باردار باید از مراقبت های قبل از حاملگی خوبی بهره مند شوند. آن هایی که آنورکسیا یا بولیمیا دارند، نیاز به مراقبت ویژه دارند. حتما باید ویتامین های مربوط به قبل از وضع حمل را مصرف کرده و ویزیت های پزشک را مرتب انجام دهید. حق ورزش ندارید مگر این که پزشک تان آن را عاری از اشکال بداند.
بی اشتهایی عصبی در صورت درمان نشدن موجب بروز مشکلاتی میشود از قبیل:
* آسیب اعضای بدن خصوصاً قلب، مغز و کلیهها
* افت فشار خون، ضربان قلب و تنفس
* ریزش مو
* ضربان قلب نامنظم
* نازک شدن استخوانها (استئوپروز)
* به هم خوردن تعادل الکترولیتها
* مرگ در اثر گرسنگی شدید یا خودکشی تفاوت بین رژیم غذایی سالم و آنورکسیا رژیم سالم آنورکسیا کاهش وزن راهی است برای ارتقای سلامت و بهبود ظاهر کاهش وزن راهی است برای کسب رضایت و خوشحالی خود ارزیابی بیشتر بر اساس وزن و شکل بدن صورت می گیرد. خودارزیابی کاملا بر اساس مقدار وزن کم شده و میزان لاغری صورت می گیرد. تلاشی است برای کنترل وزن تلاشی است برای کنترل احساسات هدف کاهش وزن جهت رسیدن به سلامتی است. هدف لاغری است و سلامت یک نگرانی نیست.
با کم خوری عصبی چه کنیم؟ متخصصان تاکید می کنند که به منظور پیشگیری از اختلال کم خوری عصبی با مشکلات شخصی به طور منطقی برخورد کنید. سعی کنید با کمک مشاوران، درمانگران، خانواده و دوستان، مشکلات را برطرف کنید یا با آن ها کنار بیایید. در صورتی که بیمار خود به وجود اختلال عاطفی واقف شود، کمک بخواهد و همکاری خوبی در طی درمان داشته باشد، این وضعیت قابل درمان است. اما بدون درمان، این اختلال می تواند باعث ناتوانی دائمی یا حتی مرگ شود. آمارها نشان می دهد؛ بیمارانی که دچار بی اشتهایی عصبی هستند، زیاد دست به خودکشی می زنند؛ زیرا عزت نفس آن ها پایین است. درمان این بیماران ممکن است چندین سال ادامه یابد و البته عود کردن بیماری به خصوص زمانی که فرد تحت استرس قرار بگیرد، محتمل است.
هدف از درمان، این است که بیمار مجددا الگوی مناسب غذا خوردن را از سر گیرد تا وزن وی به حالت طبیعی بازگردد. بیمار می تواند با تمرینات مخصوص برای تغییر رفتار زیر نظر متخصص به این نتیجه مهم دست یابد. همانند سایر اختلالات تغذیهای در انورکسیا نیز به یک برنامه درمانی همه جانبه جهت درمان بیمار نیاز است. اهداف درمان شامل حفظ وزن فرد در محدوده وزن سلامت، درمان روانی، تصحیح الگوهای فکری است انواع داروهای مورد استفاده در روانپزشکی نیز برای این بیماران موثر هستند، اما هیچ داروی مشخصی وجود ندارد که تأثیر آن بر این بیماری قطعی باشد. در نهایت این که علاوه بر رژیم غذایی مناسب برای درمان بیمار، امکان دارد مکمل های ویتامینی یا مواد معدنی نیز برای وی تجویز شوند. تشخیص آنورکسیا
پنهان کاری، خجالت و تکذیب از جمله علایم اختلال تغذیهای هستند. اما در مجموع این مشکل ممکن است برای مدت طولانی در فرد شناخته نشود. اگرچه تستهای آزمایشگاهی مشخصی جهت تشخیص انورکسیا وجود ندارد اما پزشک از انواع تستهای تشخیصی مانند تست خون، بیماریها یا رادیولوژی به منظور ارزیابی اثرات کاهش وزن بر روی اعضای بدن کمک میگیرد. اگر بیماری یا مشکل فیزیکی در فرد دیده نشود او را به روانشناس ارجاع میدهند تا با مصاحبه های طراحی شده و سایر ابزارهای ارزیابی به بررسی اختلال تغذیهای فرد بپردازند.
درمان انورکسیا
همانند سایر اختلالات تغذیهای در انورکسیا نیز به یک برنامه درمانی همه جانبه جهت درمان بیمار نیاز است. اهداف درمان شامل حفظ وزن فرد در محدوده وزن سلامت، درمان روانی، تصحیح الگوهای فکری است.
در مرحله اول ممکن است به نظر برسد که هیچ راه حلی برای درمان این اختلال وجود ندارد. اما درمان دور از دسترس نیست. مساله مهم آن است که در بیشتر موارد خود فرد بیمار خطایی را در رفتار خود نمی بیند که بخواهد به دنبال درمان آن باشد. او فقط فکر کاهش وزن بیشتر و بیشتر است.
بنابراین این وظیفه سایر افراد خانواده است که به کمک بیمار بیایند. اما چگونه؟ از آنجایی که انورکسیا نرووزا اختلالی ذهنی و جسمی است، درمان بیماری چند جانبه و تیمی می باشد.
افرادی که می توانند به بیمار کمک کنند شامل گروه زیرند:
پزشک بالینی، روانشناس، مشاور، و رژیم درمان.
خانواده نیز در این میان، نقش بسیار مهمی را بر عهده دارد. وجود یک تیم متخصص و مهم تر از آن اعتماد بیمار به تیم درمان، فرایند درمان را راحت تر می کنند.
اهداف درمانی در این بیماری شامل سه مرحله اصلی است:
بازگشت به وزن سالم بدن، شروع غذاخوردن به میزان بیشتر و تغییر تفکرات فرد درباره اندام خود، سلامت خود و آرامشی که در زندگی دارد.
درمان معمولاً ترکیبی از این موارد میباشد:
* روان درمانی: این روش درمانی بر تغییر فکر و رفتار فرد در مورد اختلال تغذیهای تمرکز دارد.
* پزشکی: در این روش به جهت کمک به خواب و برانگیختن انگیزه آرامبخش تجویز میشود.
* مشاوره تغذیه: هدف در این روش ارتقای سطح سلامت، کمک به تصحیح الگوی غذایی و آموزش اهمیت تغذیه و داشتن رژیم غذایی متعادل است.
* حمایت خانوادگی یا گروهی: بسیار در فرایند درمان موثر است. چرا که افراد میتوانند به راحتی احساسات خود را با افرادی که تجربه مشابه دارند در میان بگذارند.
* بیمارستانی و درمانی: این درمان در افرادی که دچار سو تغذیه و یا مشکلات بالینی دیگر هستند به کار میرود.|جام جم سرا|ایسنا|میگنا|جام جم|تبیان|مریم روزبهانی (انجمن نو اندیشان تغذیه)|مهدیه علیزاده (سلامتستان)|دکتر احسان شریفی پور|دکتر فرشچی.
0
0
٢۴ فروردین ١٣٩٣ ساعت ٢٠:۴٨
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
از علائم تا راهکارها: همه چیز درباره افسردگی
هریک ازما دوستان آشنایان و وابستگان عزیزی داریم که ممکن است ازافسردگی رنج ببرد هرکس بنوعی تلاش میکند تا از افسردگی رهایی یابد بعضی ازاین تلاشها به تجربیات شخصی افراد متکی است ولی عمدتاً به راهحلهایی که در جامعه مرسوم شده و ریشه در سنتهای اجتماعی دارد پناه میبرند جام جم سرهمه چیز درباره دیسک کمر
همه چیز درباره دیسک کمردر بعضی از موارد این دردها می توانند همراه با احساس گزگز بیحسی و خواب رفتگی در ناحیه پا باشند دکتر لیلا بیدکی با اشاره به اینکه بیرون زدگی و فتق دیسک بین مهرههای کمری معمولا با احساس درد همراه است گفت این درد می تواند به طور ناگهانی و شدید شروع شهمه چیز درباره عفونت های زنانه
همه چیز درباره عفونت های زنانهاجسام خارجی نظیر آی یو دی IUD تامپون ها و… عواملی هستند که بدن را مستعد عفونت می کنند یکی از مسایل نازایی مربوط به خانم ها عفونت است عفونت ها می توانند قسمت های مختلف دستگاه ژنیتال داخلی یا خارجی زن را درگیر کنند دستگاه تناسلی زنان به دو قسمت داخلهمه چیز درباره انواع خامه
همه چیز درباره انواع خامهسرشیر نوعی خامه است که از سطح شیر گرفته می شود و این روزها صنعتی و بهداشتی آن با بسته بندی های متنوع به بازار آمده است سرشیر خامه عسل خامه خرما خامه شکلات و خامه ساده صبحانه ازجمله محصولات لذیذ و پرچرب لبنی است که میتواند سفره صبحانه را متنوع کنهمه چیز درباره کیست های تخمدان
همه چیز درباره کیست های تخمدانبرای آندومتریوماهای کمتر از 4 سانتی متر اقدام جراحی توصیه نمیشود یک جراح و متخصص زنان با بیان اینکه انواع کیستهای تخمدانی درمانهای خاصی دارد گفت اندازهگیری تومور مارکر CA-125 برای بررسی برخی از تومورهای تخمدانی ضرورت دارد دکتهمه چیز درباره راکتور آب سنگین اراک
همه چیز درباره راکتور آب سنگین اراک راکتورآب سنگین اراک حاصل نبوغ جوانان ایرانی و بومی است از آنجا که ساختار کلی همه راکتورها مشابه همدیگر است اگر ما به فناوری کامل ساخت این راکتور ۴۰ مگاواتی دسترسی پیدا کنیم می توانیم دیگر راکتورهای قدرت مورد نیاز کشور را هم در داخل تولید کنیمیکشنبه معروف مجلس/ علت لغو یک نشست مهم/ همه چیز درباره امور رسانهای پارلمان
تکرار مهدی کیایی در مصاحبه تفصیلی با باشگاه خبرنگاران تشریح کرد یکشنبه معروف مجلس علت لغو یک نشست مهم همه چیز درباره امور رسانهای پارلمان مدیرکل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی به تشریح افزایش درخواست رسانههای خارجی برای مصاحبه با لاریجانی پس از روی کار آمدن دولت یازتوقف انتشار «خبر» و «تهران امروز»/ همه چیز درباره نمایشگاه امسال کتاب تهران
فرهنگ و ادب ادیبات ایران فرهنگ و ادب در هفته گذشته توقف انتشار خبر و تهران امروز همه چیز درباره نمایشگاه امسال کتاب تهران توقف انتشار برخی از روزنامههای سراسری از جمله خبر و تهران امروز از خبرهای مهم حوزه رسانه در یک هفته گذشته بوده است همچنین در فاصله کمتر از 20 روهمه برای سلامت/ پروندهای درباره سیاست های کلی سلامت و چالشهایی که برطرف میکند
همه برای سلامت پروندهای درباره سیاست های کلی سلامت و چالشهایی که برطرف میکند جامعه > سلامت - سیاستهای کلی سلامت ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری می تواند ناظر به چه چالش های در حوزه بهداشت و درمان باشد محمدحسین نجاتی در هفته ای که گذشت حضرت آیت الله خامنه ایهمه چیز درباره 8 سردرد خطرناک
همه چیز درباره 8 سردرد خطرناک متخصص مغز و اعصاب در مورد ۸ سردرد خطرناک گفت بخش عظیمی از سردردها عصبی هستند و فقط یک تا دو درصد از سردردها به دلیل تومور مغزی یا ضایعه مغزی است و حدود 98 درصد سردردها خوشخیم و قابل بهبودند به گزارش نامه نیوز محبوبه جواهری در گفت وگو با خبرنگار بههمه چیز درباره سندروم خود زشت پنداری
همه چیز درباره سندروم خود زشت پنداری سندروم خود زشت پنداری بیماری روانی است که فرد مبتلا را به اشکالات جزئی چهره و اندامش حساس می کند به گزارش سلامانه این بیماری در بسیاری از موارد ناشناخته باقی می ماند و در صورتی که شخص علائم بسیار شدیدی مانند افسردگی بروز دهد میتوان آن راهمه چیز درباره خواص درمانی انار
همه چیز درباره خواص درمانی انار به اعتقاد پزشکان انار یکی از میوههای خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که در مقایسه با سایر میوههای این فصل آنتی اکسیدان بیشتری دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود کاهش التهاب مجاری تنفسی به گزارش پایگاه خبری سلامانه یکی از خواص معجهمه چيزهايي که درباره ريمــل نميدانيد
همه چيزهايي که درباره ريمــل نميدانيد شايد در ظاهر ريمل زدن سادهترين كارها باشد اما همين ريمل زدن ساده ميتواند تكنيكهاي خاصي داشته باشد در واقع همين رازها هستند كه باعث ميشوند وقتی به مژههای بعضی از خانمها نگاه میکنیم به هم چسبیده و مصنوعی جلوه میکنند مجله زندگی ایدهمه چيز درباره مغز زنها
همه چيز درباره مغز زنها به گفته يك روانشاس با توجه به اينكه منطقه گفتار در مغر زنها از وسعت بيشتري برخوردار است لذا استفاده آنان از ابراز كلامي در حل مسائل و واژگان با مهارت بيشتري همراه است ابراهيم مقدم در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با تصريح اينكه گفتار مودبانه بهمه چیز درباره اثرات ورزش و فشارخون
همه چیز درباره اثرات ورزش و فشارخون در بحث درمان نیز ثابت شده است افراد مبتلا به فشارخون در صورتی که فشارخون کنترل شده ای داشته باشند یعنی فشار سیستولیک آنها بالای 16 و فشار دیاستول آنها بالای 10 نباشد می توانند با شروع برنامه ورزشی سعی کنند همین فشارخون متوسط را کنترل کنند یک مهمه چیز درباره آلبوم جدید مایکل جکسون
چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۳ آلبوم جدیدی از مایکل جکسون شامل هشت ترانه از آرشیو کارهای منتشرنشده او روز سیزدهم ماه مه به بازار عرضه خواهد شد عنوان آلبوم Xscape است و ترانههای آن را آنتونیو ال ای رید مدیر شرکت تولید موسیقی اپیک از میان ساختههای کامل نشده و ترانههای تمنوروز با کتاب/۱۲ همه چیزهایی که میخواهید درباره پروندههای امنیتی بدانید
نوروز با کتاب ۱۲همه چیزهایی که میخواهید درباره پروندههای امنیتی بدانیدکتاب صخرههای سخت چاپ مرکز اسناد انقلاب اسلامی که به همت محمدحسن روزیطلب منتشر شده یکی از متفاوتترین کتابهای این انتشارات است خبرگزاری فارس- گروه کتاب و ادبیات کتاب صخرههای سخت مرکز اسناد انقلاب اس-