واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرهنگ و ادب > ادیبات ایران
دانشنامه استان بوشهر منبعی پژوهشی برای علاقهمندان به تاریخ و فرهنگ است
رئیس حوزه هنری استان بوشهر، هدف از انتشار دانشنامه استان بوشهر را معرفی فرهنگ و پیشینه این استان به علاقهمندان دانست و افزود: این مجموعه میتواند منبع پژوهشی خوبی برای کسانی باشد که میخواهد درباره بوشهر و تاریخچه آن بدانند.
سید محمدحسین سیدزاده، رئیس حوزه هنری استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار مهر از انتشار مجموعه دانشنامه این استان در 110 جلد خبر داد و افزود: این مجموعه که به صورت تکنگاری منتشر میشود به فرهنگ، تاریخ، هنر، ادبیات، تاریخ سیاسی، شرایط جغرافیایی و تحولات اجتماعی استان بوشهر میپردازد. به گفته او تاکنون 31 جلد از دانشنامه استان بوشهر منتشر شده و نویسندگان و پژوهشگرانی چون محسن شریفیان، حسین دهقانی، سیدابوالحسن حسینی، اکبر صابری، سیدقاسم یاحسینی و... به موضوعاتی چون«تاریخ بوشهر از صفویه تا زندیه»، «تاریخ تئاتر در بوشهر»، «دانشمندان و دریانوردان سیراف»، «تاریخ سینما در بوشهر»، «ماهیهای خلیج فارس» و... پرداختهاند. سیدزاده از انتشار 20 جلد دیگر از مجموعه دانشنامه استان بوشهر خبر داد و افزود: «نگاهی به بندر گناوه» از غلامحسین دریانورد، «تاریخ سیاسی و مبارزات مردم برازجان» و«فرهنگ و مشاهیر برازجان» نوشته اکبر صابری، «لالاییهای استان بوشهر» از منیژه پورنعمت،«ضرابخانهها و سکههای ضرب بوشهر» نوشته سیدقاسم یاحسینی و... مجلدات تازهای از مجموعه 110 جلدی دانشنامه استان بوشهر هستند که 26 فروردین ماه و همزمان با آخرین روز از هفته هنر انقلاب اسلامی رونمایی میشوند. رئیس حوزه هنری استان بوشهر، هدف از انتشار دانشنامه استان بوشهر را معرفی فرهنگ و پیشینه این استان به علاقهمندان دانست و افزود: این مجموعه میتواند منبع پژوهشی خوبی برای کسانی باشد که میخواهد درباره بوشهر و تاریخچه آن بدانند. هر کدام از مجلدات این مجموعه به یک موضوع پرداخته و در 1500 نسخه و با هزینه حوزه هنری استان منتشر شدهاند.
20 جلد از مجموعه 110 جلدی دانشنامه استان بوشهر، سه شنبه 26 فروردین ماه و در آخرین روز از هفته هنر انقلاب در سالن اجتماعات شهدای امور تربیتی بوشهر و با حضور مسئولان استان، هنرمندان و نویسندگان رونمایی میشود.
۱۳۹۳/۱/۲۴ - ۱۲:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]