واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیرکل آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش: توسعه مدارس نمونه دولتی با عدالت آموزشی منافات دارد تهران - ایرنا - مدیرکل آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش گفت: راه اندازی و توسعه مدارس نمونه دولتی در ابتدا با هدف تحت پوشش قرار دادن مناطق محروم به اجرا درآمد اما گسترش این مدارس در سال های اخیر مشکلاتی را به وجود آورده که با عدالت آموزشی منافات دارد.
عظیم محبی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: ازسال 90 آیین نامه مدارس نمونه دولتی در شورای عالی آموزش و پرورش اصلاح و اجازه راه اندازی این مدارس در نقاط شهری نیز داده شد.
وی افزود: دراین ارتباط کمیته ای تشکیل شده تا مساله را مورد تحلیل و بررسی قرار دهد و در نهایت در شورای عالی آموزش و پرورش با حضور وزیر آموزش و پرورش در مورد نحوه فعالیت مدارس نمونه دولتی تصمیم گیری خواهد شد البته نگاه نهایی آن است که به هیچ وجه مدارس نمونه دولتی در شهرها توسعه پیدا نکند.
مدیر کل آموزش متوسطه اول با بیان اینکه در عین حال تلاش می کنیم تا مدارس نمونه دولتی روستایی تقویت شود، افزود: در سال های گذشته شاهد افزایش مدارس مختلفی همچون استعدادهای درخشان، هیات امنایی، شاهد، نمونه دولتی و غیر دولتی بودیم .
محبی ادامه داد: افزایش مدارس مختلف به گونه ای بوده است که در سال تحصیلی 91-90 تعداد مدارس استعدادهای درخشان (سمپاد) 10/1 درصد رشد داشته یعنی یک درصد از دانش آموزان دوره متوسطه اول در این مدارس ثبت نام و تحصیل کرده اند.
وی یادآورشد: در سال 92-91 تعداد دانش آموزان دوره متوسطه اول در این مدارس به 72/1 و سال 93-92 به 57/2 درصد رسیده است.
مدیر کل آموزش متوسطه اول افزود: همچنین بر اساس آمار در سال تحصیلی 91-90، 16/3 درصد دانش آموزان و در سال 92-91، 48/4 درصد و در سال 93-92، 70/5 درصد دانش آموزان در مدارس نمونه دولتی مشغول به تحصیل بوده اند.
محبی با بیان اینکه بدون احتساب دانش آموزان مدارس غیر دولتی و هیات امنایی، در مجموع 50/12 درصد دانش آموزان دوره متوسطه اول در مدارس سمپاد، شاهد و نمونه دولتی، مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: پذیرش دانش آموزان در مدارس استعدادهای درخشان و شاهد به دلیل دارا بودن شرایط خاص قابل قبول است اما گسترش مدارس نمونه دولتی شهری توجیه منطقی ندارد چرا که این مدارس همچنان بار مالی به دولت تحمیل می کند.
وی ادامه داد: گسترش مدارس نمونه دولتی در نقاط شهری ضمن نابسامانی وضعیت مدارس عادی، همچنان برای وزارت آموزش و پرورش به منظور تامین امکانات، تجهیزات و پرداخت حقوق معلمان هزینه بر است.
مدیر کل آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش افزود: فعالیت مدارس نمونه دولتی طبق آیین نامه باید بعد از سه سال مورد بررسی قرار گیرد که این کار اکنون با تلاش پژوهشگاه مطالعات در دست انجام است تا در نهایت پس از طرح در شورای عالی آموزش و پرورش، وزیر و اعضا در مورد نحوه فعالیت مدارس نمونه دولتی تصمیم گیری کنند.
فراهنگ (4)**1883**
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
23/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]