تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همه خوبى‏ها و بدى‏ها در مقابل توست و هرگز خوبى و بدى واقعى را جز در آخرت نمى‏بينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833164672




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیروی انتظامی تنها دستگاه اجرا کردن قانون حجاب و عفاف /هیچ عزمی برای مسئله حجاب و عفاف نیست


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی:
نیروی انتظامی تنها دستگاه اجرا کردن قانون حجاب و عفاف /هیچ عزمی برای مسئله حجاب و عفاف نیست
رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت :در ردیف بودجه هیچ رقمی برای مسائل فرهنگی وبه وی‍ژه عفاف و حجاب درنظر گرفته نشده است و دستگاه های موظف به اجرای این قانون به وظایف خود عمل نکرده‌اند.


به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، فاطمه رهبر رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در برنامه فصل نو که به بررسی زوایای مختلف حجاب و عفاف پرداخته بود با اشاره به اینکه مشخصا کلمه حجاب و عفاف تعریف شده است و در معرض عمومی قرار گرفته و شاخص‌های آن مشخص شده و در جایی مکتوب شده بیان داشت: حجاب و عفاف مسئله ای است که قطعا در طول سال‌های انقلاب به آن اشارتی شده است جدا از نگاه قانونی و عرفی، بحث حجاب و عفاف یک حکم مسلم اسلام است آیات قرآن مکرر، دستورات دینی و روایات مختلفی در این خصوص وارد شده است که کاملا بحث حجاب و عفاف را معلوم کرده است بنابراین حجاب و عفاف مسئله جدیدی نیست و از قبل از انقلاب هم وجود داشته اتست همچنین ایرانی‌ها در سنوات گذشته و در تمدن خود با حجاب و عفاف روبرو بوده‌اند و حتی تمام ادیان الهی به آن پرداخته‌اند به خصوص دین اسلام که تذکرات به جا و به حقی در این مورد داده است.

وی در ادامه تاکید کرد برای حجاب و عفاف تعریف جامعی ارائه شده است و در فرهنگ ایرانی نهادینه است.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجباری شدن و سیر تحول قانونی شدن حجاب افزود: پس از انقلاب نمی‌توان مقیاس خود را مشخص کرد از همان روزهای اول انقلاب و در هنگام راهپیمایی‌ها یکی از الزامات خود مردم کسب حجاب و پوشش اسلامی بود.

وی در ادامه با بیان اینکه در همان ابتدای انقلاب، در تصویب قانون اساسی موادی دیده شد که روح کلی حجاب را می‌توان از آنجا ریشه یابی کرد تصریح کرد: در اصول 2، 4 و 8 قانون اساسی نگاه کلی بر این است کلیه قوانین جمهوری اسلامی در عرصه اقتصادی، سیاسی و جزایی و فرهنگی با موازین اسلامی همخوانی داشته باشد. در یکی دو سال اول و در سال 59 بحث حجاب به صورت امروز وجود نداشت اما در برخی از ارگان‌ها و نهادهایی که پس از انقلاب تاسیس شدند و به صورت خودجوش به وجود آمدند، بین مردم تمایل به حجاب به وجود آمد.

فاطمه رهبر با بیان اینکه در سال 59 با تاکیدات امام راحل به بحث حجاب اظهار داشت: در سال 59 با تاکید امام خمینی(ره) بحث جلوگیری از ورود زنان بی‌حجاب یا بدحجاب در ادارات دولتی مطرح شد و با نظر امام این موضوع در اصلاحات قانون استخدام کشوری وارد شد کم کم در سال 63 در قانون تعزیرات حکومت اسلامی و در تکمیل آن در سال‌های 65 و 66 کاملا مشخص شد که زنانی که بدون حجاب شرعی وارد معابر و انظار عمومی می‌شوند دارای مجازات اسلامی خواهند بود و این مجازات را قانون مشخص کرده است.

* مطابق قانون تولیدکنندگان و فروشندگان البسه خارج عرف مجازات می شوند

وی با اشاره به اینکه برای تولیدکنندگان و فروشندگان البسه نیز در صورت تولید محصولات مغایر با شرع و عفت عمومی  قانون مجازاتی را مشخص کرده افزود: و نحوه رسیدگی به این تخلفات حتی برای تولیدکنندگان و فروشندگان البسه یا محصولات مغایر با عفت عمومی قوانینی مشخص شده و مجازات آن هم در قانون تعزیرات اسلامی مشخص شده است.

*متولی اصلی اجرایی کردن حجاب و عفاف در جامعه کیست ؟

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه متولی اصلی امر حجاب و عفاف در کشور کیست اظهار داشت: آحاد مردم اعم از مسئولین و مردم متولی اصلی در کشور هستند چراکه حجاب یک امر دینی است و حتی غیرمسلمانان نیز بنابر قانون اساسی چون در حکومت اسلامی زندگی می‌کنند باید پایبند این موضوع باشند.

وی با اشاره به اینکه سیاست‌های اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب از سال 84 اولین بار در مجلس هفتم مطرح شد بیان کرد: از سال 84 این قانون به صورت مکتوب درآمده و 28 دستگاه متولی اجرای آن هستند. در کلیات کار نیز چون ابتدا وزارت ارشاد متولی پیگیری و راس این موضوع دیده شده بود، بعدها به دلیل ایراداتی که در ساختار اداری وجود داشت، هیات دولت متولی آن را تغییر داد و هم اکنون وزارت کشور متولی اصلی پیگیری‌ها گزارش‌دهی‌ها و گزارش‌گیری‌هاست.

رهبر در ادامه تصریح کرد: همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی نیز متولی اجرایی کردن آن هستند و هر ساله گزارش‌هایی را ارائه می‌کنند ولی متاسفانه حق آن ادا نمی‌شود.

*نیروی انتظامی تنها دستگاه عمل کننده به قانون حجاب و عفاف

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی تنها دستگاهی است که به وظیفه خود در اجرایی کردن این قانون عمل کرد تصریح کرد: نیروی انتظامی به وظایف خود توجه داشته اما همیشه مورد تهدید، تحقیر قرار گرفته است اگرچه در امور اجرایی در هر کاری نقطه ضعفی وجود دارد اما متاسفانه نقاط ضعف بزرگ نمایی شده.

رهبر در ادامه افزود: در وزارت کشور نیز کمیته ستاد صیانت از حقوق شهروندی تشکیل شده که لازم است معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری سرکار خانم ملاوردی و همچنین خانم امین‌زاده معاون حقوقی رئیس جمهور گزارش عملکرد را به صورت مستقیم به مردم ارائه کند و در این زمینه با آنها گفتگو کند.

وی با بیان اینکه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 84، هفت وظیفه را برای مجلس مشخص کرد اظهار داشت: مجلس وظیفه قانونگذاری را به عهده دارد و در زمینه تسهیل ازدواج جوانان، اصلاح قانون مجازات اسلامی، تشکیل جلسات کارشناسی و استفاده از نظرات صاحب نظران مصوباتی را داشته است.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: در سال 85 ساماندهی مد و لباس را داشتیم که این در این قانون نظر بر این بود که برای جایگزین کردن ناهنجاری‌ها باید هنجاری ترویج شود و در خصوص عفاف و حجاب موضوع مد و لباس مطرح شد ادعا بر این بود که ما دارای تمدن و هنر و فرهنگ ایرانی اسلامی اصیل و قوی هستیم که می‌توانیم در مد و لباس صاحب نظر باشیم طراحان، دانش آموختگان در رشته‌های مختلف در کشور ما وجود دارند که می‌توانند کمک بسیاری در این زمینه کنند.

وی افزود: این قانون به تصویب رسید و در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کمیته‌ای تشکیل شده و وظایف به عهده دستگاه‌های مختلف قرار داده شد.

*نهادهای دولتی و غیر دولتی موظف اجرا هستند

فاطمه رهبر با اشاره به اینکه چقدر مجلس در الزام بخشیدن به این قانون فعالیت کرد اظهار داشت: کار مجلس تصویب قوانین است طبق قانون اساسی نهادهایی دولتی و غیر دولتی  موظف اجرای قانون هستند و طبق اصل 123 قانون اساسی رئیس جمهور موظف است مصوبات مجلس را پس از طی مراحل قانونی ابلاغ و اجرا کند. وقتی مجلس قانونی را به تصویب می‌رساند دیگر در جهت توجیح آن نیست البته برای هدایت افکار عمومی جلسات متعددی تشکیل می‌شود و نمایندگان توضیحات خود را ارائه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار در تاریخ انقلاب اسلامی در سال گذشته از رئیس جمهور در مجلس سوال شد بیان کرد: برای نظارت چند ابزار تذکر و سوال را داریم. در سال گذشته برای نخستین بار از رئیس جمهور در مجلس سوالاتی در خصوص مسائل فرهنگی شد.

*هیچ عزمی برای اجرایی کردن نیست

وی با بیان اینکه متاسفانه هیچ عزمی در اجرایی کردن قانون حجاب و عفاف نیست تاکید کرد: در مجلس این اتفاق نظر وجود دارد که علیرغم تلاش‌های بسیاری که صورت می‌گیرد در برخی از دستگاه‌ها هیچ عزمی در اجرایی کردن مسئله حجاب و عفاف نیست.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکیدات رهبری طی چند سال گذشته با عنوان شبیخون فرهنگی، بحث مهندسی فرهنگی و بعد از آن پیوست فرهنگی هر قانون را قید کردن افزود: رهبری امسال در روز اول فروردین مسئله رخنه دشمن را مطرح کردند. چرا بعد از این همه سوال مهندسی فرهنگی ما جواب نداده است چرا باید بعد از 37 سال هنوز دنبال سبک ایرانی اسلامی باشیم.

 فاطمه رهبر به نگاه های سیاسی در زمینه حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت :
ما نباید از نگاه سیاسی در زمینه حجاب غافل باشیم . باید توجه داشت که عموم مردم ما حجاب و عفاف را با دل و جان پذیرفته‌اند اما گروهی هستند که حجاب ستیزند ، اینان کسانی هستند که از طرف ماهواره ها و سایت های هستند . نمونه آن باندهای فساد و فحشا در جامعه‌اند. فعالیت آن ها در زمان انتخابات شدت می‌گیرد و با دهن کجی‌ها به نظام بی‌حجابی نمود پیدا می‌کند این مسئله از بلندگوهای خارج از کشور سازماندهی می‌شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه مسائل فرهنگی مظلوم‌تر هستند افزود: معمولا در خصوص حجاب و عفاف و مسائل فرهنگی یا هیچ رقمی و ردیفی در بودجه صنواتی نداشتیم یا بسیار اندک بوده است و علت آن در عدم عزم برای رفع این نیاز و مسئله فرهنگی است. مجلس فقط می‌تواند 5 الی 6 درصد را تغییر دهد ولی در اصل نمی‌تواند تغییری ایجاد کند.

وی در ادامه افزود: من نمی‌گویم که ما صددرصد وظیفه خود را در مجلس به خوبی انجام دادیم قطعا در مجلس نیز نقایصی وجود دارد.

فاطمه رهبر در پایان خاطرنشان کرد: همیشه شعار این بود که اگر خمینی حکم جهادم دهد؛ و الان نیز می گوییم وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد. باید گفت مقام عظمای ولایت امسال حکم جهاد  در عرصه فرنگی و اقتصادی داده‌اند.

انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن