تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833173452
پیامهای پنهانی و تردیدآمیز اصلاحطلبان به عارف برای سرلیستی انتخابات مجلس دهم/ کارگزاران باز هم «اصلاحطلبِ یزدی» را اوت می کند؟
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پیامهای پنهانی و تردیدآمیز اصلاحطلبان به عارف برای سرلیستی انتخابات مجلس دهم/ کارگزاران باز هم «اصلاحطلبِ یزدی» را اوت می کند؟
محمدرضا عارف گویی این روزها به تصمیم نهایی رسیده و عزم خود برای تصرف صندلی ریاست بهارستان دهم جزم کرده است که اینگونه «محکم» از حضورش در انتخابات سخن می گوید.
به گزارش نامه نیوز، سیاستمدار به سکوت رفته چند سال قبل، حال دیگر روزهای شلوغ و پرخبری را پشت سرمیگذارند، انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد گرچه به لطف کناره گیری اخلاقمدارانه او از کورس انتخابات، در نهایت شیخ حسن روحانی را روانه پاستور کرد اما محمدرضا عارف که بعد از مدتها سکوت با کاندیداتوری ریاست جمهوری به صحنه سیاست باز گشته بود با این شوک انتخاباتی به اغمایی دیگربار نرفت و فعالتر از قبل در صحنه باقی ماند. ماندگاری که از همان ابتدا در پس آن تلاش برای کسب ریاست یکی دیگر از قوای سه گانه کشور را نمایان می ساخت؛ ریاست مجلس دهم.
معاون اول دولت اصلاحات که با خاطرهای تلخ با انتخابات ریاست جمهوری وداع کرد، گرچه ماه های گذشته جسته و گریخته و با ابهام از حضورش در انتخابات مجلس سخن می گفت و تنها تاکیدش بر حضور فعال اصلاح طلبان و یا تشکیل حزبی از سوی خود برای نقش آفرینی فعال در انتخابات آینده بود اما گویی دیگر به تصمیم نهایی رسیده و عزم خود را تصرف صندلی ریاست بهارستان جزم کرده است. آنگونه که این روزها با قطعیت بیشتری از حضورش در انتخابات مجلس سخن می گوید. آنچنان که می گوید: «حتما» و «محکم محکم» در انتخابات مجلس آینده حضور خواهم داشت.
این آخرین اظهارنظر وی در حاشیه مراسمی است که بسیاری از هم کیشان و هم صنفان سیاسی او نیز در آن جا حضور داشتند تا اینگونه پیام سیاسی خود را به آنها مخابره کند. همان جایی که دوستان اصلاح طلب عارف چون موسوی لاری، قدرت الله علیخانی، موسوی بجنوردی، اصغرزاده، منتجب نیا، مصطفی معین،هادی غفاری و ...هریک بر حضور فعال و جدی جریان اصلاحات در انتخابات مجلس دهم تاکید داشتند اما آنجا که در برابر سوال درباره سرلیستی عارف قرار می گرفتند با ابهام یا سکوت از کنار آن می گذشت. گویی آنکه برخلاف عارف اصلاح گرا که خواب خوشی برای ریاست مجلس دهم دیده است و سرلیستی اصلاح طلبان در انتخابات آتی را پاداش کوچک کناره گیری اش از انتخابات ریاست جمهوری و احترام به اجماع اصلاح طلبان می داند، دوستان چپ گرایش هنوز در ابهام و تردید معرفی و اجماع بر روی وی به عنوان سرلیست انتخاباتی او هستند. ابهامی که در پس آن چنددستگی بین نیروهای چپ از یک سو و لزوم ادامه ائتلاف با دولتی ها یا قطع این ائتلاف در انتخابات آینده وجود دارد.
عارف دلخور است؟
کنارهگیری عارف از عرصه انتخابات به نفع کاندیدایی با سبقه اصولگرایی، با خواست و اراده خودش نبود، شاید از همین رو بود که در همان نامه کناره گیری هم با نام نبردن از حسن روحانی، رگه های دلخوری اش از دوستان اصلاح طلبش و حتی سیدمحمدخاتمی لیدر اصلاح گرایان را نشان داد.
کناره گیری عارف از انتخابات، شیخ حسن روحانی را در معرض درخواستهای متعددی برای سپردن معاونت اولی دولتش به عارف قرار داد، روحانی اما گویی مرد تن دادن به این قسم سهم دادن ها و سهم گرفتن ها نبود. او گرچه بنا به سخنان خود عارف پست هایی را به وی پیشنهاد کرده بود ولی آنی نبود که عارف را وسوسه حضور در دولت روحانی کند.
عارف که رویای ریاست جمهوری را با اجماع دقیقه نودی دوستان اصلاح طلبش با برخی مردان پشت پرده اصولگرا برباد رفته دیده بود، اما به روال سال های قبل به سکوت سیاسی روی نیاورد و فعال تر و پرتحرک تر خیز بلند خود برای نشستن بر صندلی ریاست مجلس دهم و ریاست جمهوری دوازدهم را آغاز کرد. چنانچه با گذشت نزدیک به 9 ماه از خردادانتخاباتی، دفتر عارف همچنان شلوغ و پرخبر است و او پذیرای گروه ها و اصناف رسانه ای، سیاسی و اجتماعی مختلفی است که در قالب آن از ایده ها و برنامه های خود برای انتخابات آینده و برخی ناگفته های انتخابات پیشین پرده بر می دارد.
او در گفتگوهای نوروزی خود تلویحا گلایه هایی را از حمایت اصلاح طلبان از روحانی و شخص روحانی به علت عدم پیشنهاد پستی در خور او مطرح ساخته است . آنگونه که عنوان کرده است«توقع حضور من در پاستور کنار آقای روحانی فقط در طرفداران ما نبود و آنگونه که به من خبر میدادند این توقع از سوی هواداران و ستاد آقای روحانی هم مطرح شده بود. من توقعی از ایشان نداشتم. شاید انتظاری که داشتم این بود که با توجه به تجربه 30 سال مدیریتیام آقای روحانی در برخی امور بیشتر از من مشورت میگرفتند.»
عارف البته کمی هم پرده از واقعیت ها برداشته و درباره کناره گیری اش از انتخابات«من با این ساز و کار موافق نبودم این را برای اولین بار است که طرح میکنم با جمعبندها موافق نبودم و فقط به خاطر قول و قرارهای اخلاقی با آقای خاتمی کنارهگیری کردم.»
او حتی در ضمن تاکید بر حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دهم تلویحا هشدارهایی را هم به آنها داده است«برای انتخابات مجلس آینده باید اصلاح طلبان با برنامه ای منسجم وارد شوند و در این راه او تمام تلاش خود را بکار خواهم بست، لذا زیر بار ائتلاف های چشم بسته و بدون برنامه نظیر انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نخواهم رفت.»
کارگزاران باز هم عارف را اوت می کند؟
اصلاح طلبان دهه 90 گویی متفاوت از اصلاح طلبان سال های پیش هستند، چپ گرایان سیاسی حال فارغ از سیدمحمد خاتمی، رهبر جریان چپ سیاسی کشور، آیت الله هاشمی و علی اکبر ناطق نوری را هم در تصمیمات مهم و سرنوشت ساز خود دخیل می بینند. تصمیم سازی هایی که تنها یک خروجی آن رییس جمهور شدن حسن روحانی بود. شاید از همین روست که اصلاح طلبان در رسیدن به اجماع با موانعی از نوع رهبری سیاسی روبرو هستند.
کارگزاران چپ گرا که علقه سیاسی و معنوی خاصی به آیت الله سیاست ایران دارند، از دیروز و امروز و بی شک فردا تن به خواسته او خواهند داد، آیت الله ای که در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم حسن روحانی را بر محمدرضا عارف ارجحیت داد و توانست رهبر جریان اصلاحات را هم به این خواسته متمایل سازد تا با این تیزهوشی و فراست خود زمینه بازگشت اصلاح طلبان به عرصه سیاست را باز کند. بازگشتی که شاید تا مدت ها اصلاح طلبان را وامدار و گوش به فرمان هاشمی رفسنجانی سازد. از همین روست که به نظر می رسد در صورت حضور علی اکبر ناطق نوری دیگر معتمد و یار غار هاشمی در انتخابات مجلس دهم، اینبار هم اوست که بر عارف ارجحیت خواهد یافت.
تمایل کارگزاران اصلاح طلب به ناطق نوری هم بی شک زمینه را برای چنددستگی در سرلیستی اصلاح طلبان فراهم خواهد ساخت. آنگونه که غلامحسین کرباسچی کلید بحث سرلیستی ناطق و حمایت اصلاحطلبان از او را در انتخابات آتی مطرح ساخت که گرچه از سوی برخی مورد استقبال قرار گرفت اما دیگرانی چون مرعشی کارگزارانی چندان این سخنان را نپذیرفته و آن را نظر شخصی دبیرکل این حزب دانست.
از سویی دیگر تحرکات دولتیها نیز برای هماهنگ کردن مجلس دهم با دولت یازدهم آغاز شده است. سخنان انتخاباتی برخی افراد دولتی خصوصا ترکان و یونسی طی ماه های اخیر و تاکید آنان بر بقای ستادهای انتخاباتی روحانی برای انتخابات مجلس نشان می دهد که دولتی ها برای فردای انتخابات، برنامه ای جدا از اصلاح طلبان قدیمی و احتمالا در راستای تحرکات طیف اصلاح طلبان نزدیک به آیت الله هاشمی دارند که بین دو گزینه عارف و ناطق نوری، گزینه دوم را اصلح تر و صاحب رای تر می بینند. در این میان گرچه شیخ نور تاکنون از عدم تمایل خود به حضور در انتخابات مجلس دهم سخن گفته است اما نگاه ها به سوی او همچنان باقی است.
عارف اما در میانه پالس های منفی راست گرایان مدرن دیروز و کارگزاران امروز و دولتی ها، طیفی از حامیان اصلاح طلب را نیز پشت سر خود می بیند که او را گزینه مناسبی برای سرلیستی انتخابات آینده می دانند و همراه شدن دوباره با اصولگرایان معتدل را چندان به نفع جریان خود نمی بینند. تا اینگونه مجلس دهم را نه شراکتی با دولتی ها به تنهایی هم چون مجلس ششم از آن خود کنند. برخی از دوستان اصلاح طلب روحانی چون اصغرزاده هم به او پیشنهاد می دهند راه تشکیل حزب و معرفی خود در قالب حزب را زودتر و سریعتر آغاز کند تا اینگونه میخ خود در جریان اصلاحات را محکم بر زمین کوبد.
در نهایت اما گویی این سیدمحمد خاتمی به عنوان لیدر جریان اصلاحات است که باید تکلیف انتخابات آینده را برای جریان به قدرت بازگشته متبوعش روشن سازد. تن دادن او به ائتلافی دیگربار با اصولگرایان معتدل یا دولتی ها شاید به معنای کنارگذاشتن دوباره نیروی خودی این جریان چون محمدرضا عارف باشد که حال دیگر متوقعانه به لیدر اصلاحات می نگرد.
1393/1/23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]
صفحات پیشنهادی
موسوی لاری:اصلاحطلبان حتما در انتخابات مجلس دهم ورود میکنند/ در مورد سرلیستی عارف صحبت نمی کنم
موسوی لاری اصلاحطلبان حتما در انتخابات مجلس دهم ورود میکنند در مورد سرلیستی عارف صحبت نمی کنم عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز درخصوص حضور اصلاحطلبان در انتخابات مجلس دهم گفت اصلاحطلبان حتما در انتخابات ورود پیدا میکنند به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام عبدالواحد موسوی لعارف طی دیدار نوروزی با فعالان سیاسی: راهبردهای شرکت در انتخابات مجلس دهم را تدوین میکنیم
عارف طی دیدار نوروزی با فعالان سیاسی راهبردهای شرکت در انتخابات مجلس دهم را تدوین میکنیمرئیس بنیاد امید ایرانیان گفت در حال تدوین راهبردهای شرکت در انتخابات مجلس هستیم زیرا باید انتخابات مجلس شورای اسلامی با عزم ملی برگزار شود به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس محمدرضا عارفماموریت ویژه رئیسالوزرای دولت روحانی چیست؟/ قاضی سابق؛ حلقه وصل اعتدالگرایان و اصلاحطلبان در انتخابات مجلس
ماموریت ویژه رئیسالوزرای دولت روحانی چیست قاضی سابق حلقه وصل اعتدالگرایان و اصلاحطلبان در انتخابات مجلس دهم قاضی سابق با مشی اعتدال گرایی و قانونمداری اش قابلیت آن را دارد که روزی بر صندلی وزارت اطلاعات دولت اصلاحات بنشیند و روزی دیگر رییس الوزرای دولت روحانی شود رها رستگابرای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی جبهه اصلاحطلبان فردا با هاشمی رفسنجانی دیدار میکند
برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامیجبهه اصلاحطلبان فردا با هاشمی رفسنجانی دیدار میکندکمیته سیاسی جبهه اصلاحطلبان و دبیران حزب فرزندان ایران صبح فردا به منظور دهمین دوره انتخابات مجلس و فاز دوم هدفمندی یارانهها با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار میکند به گزارش خبرنگبازخوانی تحولات بهاری احزاب در سال 1392 حمایت اصلاحطلبان از «عارف»/ ثبتنام همزمان جلیلی، مشایی و
بازخوانی تحولات بهاری احزاب در سال 1392حمایت اصلاحطلبان از عارف ثبتنام همزمان جلیلی مشایی و رفسنجانی در انتخابات ریاستجمهوری تحقق حماسه سیاسیبهار 92 در حالی سپری شد که یازدهمین انتخابات ریاستجمهوری بر فعالیت احزاب و تشکلها سایه افکنده بود و ثبتنام همزمان جلیلی رفسنجانعلیخانی در جمع خبرنگاران دهمین دوره انتخابات مجلس همچون یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود
علیخانی در جمع خبرنگاراندهمین دوره انتخابات مجلس همچون یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خواهد بودمشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همچون یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس قدرتاللعارف: قطعا در انتخابات مجلس حضوری فعال خواهم داشت
چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۷ محمدرضا عارف اعلام کرد حتما در انتخابات مجلس حضوری فعال خواهم داشت به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمدرضا عارف در حاشیه مراسم شیخ دکتر علی اکبر صادقی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که آیا در انتخابات آتی مجلس حضورپاسخ عارف درباره حضورش در انتخابات مجلس
پاسخ عارف درباره حضورش در انتخابات مجلس محمد رضا عارف در حاشیه مراسم ختم پدر همسر سید محمد خاتمی که بعدازظهر امروز در مسجد الغدیر برگزار شد در جمع خبرنگاران در پاسخ به اینکه آیا در انتخابات مجلس آینده شرکت می کنید گفت محکم محکم در انتخابات شرکت می کنم خبرگزاری مهر محمد رابوطالبی نقشی در تسخیر سفارت امریکا نداشت/واکنش به ورود عارف به انتخابات مجلس
سیاسی احزاب و تشکلها اصغر زاده در جمع خبرنگاران ابوطالبی نقشی در تسخیر سفارت امریکا نداشت واکنش به ورود عارف به انتخابات مجلس یک فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان قطعا در انتخابات مجلس حضور خواهند داشت گفت عارف سرمایه خوبی به دست آورده و تشکیل حزب می تواند بهعارف : فعلاً بحث سرلیستی مطرح نیست / حضور جدی در رقابت های مجلس دارم
عارف فعلاً بحث سرلیستی مطرح نیست حضور جدی در رقابت های مجلس دارم سیاست > احزاب و شخصیتها - فارس نوشت محمدرضا عارف گفت حتماً و محکم در انتخابات مجلس آینده حضور خواهم داشت محمدرضا عارف در حاشیه مراسم ختم پدر همسر سیدمحمد خاتمی در جمع خبرنگاران در پاسخ بهعارف: در انتخابات مجلس شرکت میکنم
عارف در انتخابات مجلس شرکت میکنم کد خبر ۳۹۱۶۳۹ تاریخ انتشار ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۰ - 09 April 2014 محمد رضا عارف گفت حتما حتما و محکم در انتخابات مجلس آینده حضور خواهم داشت به گزارش مهر محمد رضا عارف در حاشیه مراسم ختم پدر همسر سید محمد خاتمی که بعدازظهر امروز در مسجد الغداز اصلاحطلبان و دوم خردادیها چه میدانید؟/ مجلس دهم دغدغه اصلی احزاب گوناگون در جریان اصلاحات
بررسی فعالیتهای یک جریان از ابتدا تاکنون از اصلاحطلبان و دوم خردادیها چه میدانید مجلس دهم دغدغه اصلی احزاب گوناگون در جریان اصلاحات اختلافات و دیدگاههای گوناگون پس از انقلاب اسلامی ایران موجب شد تا مجمع روحانیون مبارز در سال ۱۳۶۶ و با موافقت امام خمینی ره از جامعه روحاناصولگرایان بازنده قطعی انتخابات مجلس
اصولگرایان بازنده قطعی انتخابات مجلسبخش تعاملی الف - امیرحسین نهبندانیاشاره مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند تاریخ انتشارکوک شدن سمفونی اصلاحات برای ورود به انتخابات از یک مجلس ختم/ اظهار نظر اصلاح طلبان درمورد مجلس دهم + جدول
کوک شدن سمفونی اصلاحات برای ورود به انتخابات از یک مجلس ختم اظهار نظر اصلاح طلبان درمورد مجلس دهم جدول اصلاح طلبان این روزها به دنبال ترسیم نقشه راه خود برای انتخابات مجلس دهم هستند مصطفی داننده تا اسفند ماه سال 94 روزهای فراوانی پیش رواست اما گروههای سیاسی و جناحهای مختاصغرزاده:کاندیدای انتخابات مجلس نمیشوم/عارف سرمایه اجتماعی خود را به سمت تشکیل حزب هدایت کند
اصغرزاده کاندیدای انتخابات مجلس نمیشوم عارف سرمایه اجتماعی خود را به سمت تشکیل حزب هدایت کند یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت عارف با سرمایهای که در یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری به دست آورد بهتر است این سرمایه را به سمت تشکیل یک حزب سوق دهد به گزارش نامه نیوز ابراهیم اصغرحضور یک امام جمعه در Whats APP/ حضور دکتر روحانی با لباس نظامی در منزل رهبر معظم انقلاب/ انتشار ناگفتههای عا
گزيدهای از اخبار فضای مجازی در سال 92 حضور یک امام جمعه در Whats APP حضور دکتر روحانی با لباس نظامی در منزل رهبر معظم انقلاب انتشار ناگفتههای عارف از انتخابات یازدهم ریاست جمهوری کشتن فجیع آخرین مسلمان بازمانده محلهای در آفریقای مرکزی حضور یک امام جمعه در Whats APP حواصغرزاده در پاسخ به فارس: کاندیدای انتخابات مجلس نمیشوم/عارف سرمایه اجتماعی خود را به سمت تشکیل حزب هدایت کند
اصغرزاده در پاسخ به فارس کاندیدای انتخابات مجلس نمیشوم عارف سرمایه اجتماعی خود را به سمت تشکیل حزب هدایت کندیک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت عارف با سرمایهای که در یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری به دست آورد بهتر است این سرمایه را به سمت تشکیل یک حزب سوق دهد به گزارش خبرنگار-
گوناگون
پربازدیدترینها