محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826902690
از اصلاحطلبان و دوم خردادیها چه میدانید؟/ مجلس دهم دغدغه اصلی احزاب گوناگون در جریان اصلاحات
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بررسی فعالیتهای یک جریان از ابتدا تاکنون/
از اصلاحطلبان و دوم خردادیها چه میدانید؟/ مجلس دهم دغدغه اصلی احزاب گوناگون در جریان اصلاحات
اختلافات و دیدگاههای گوناگون پس از انقلاب اسلامی ایران، موجب شد تا مجمع روحانیون مبارز در سال ۱۳۶۶ و با موافقت امام خمینی(ره) از جامعه روحانیت مبارز جدا و تاسیس شود و به نوعی انشقاق مجمع روحانیون مبارز از جامعه روحانیت مبارز سر آغاز جناحبندی سیاسی در سالهای بعدی شد.
به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، فعالیت گروههای سیاسی با گرایشهای متفاوت از گذشته تاکنون در کشور همواره وجود داشته است و تمامی این گروهها و احزاب در نحوه فعالیت و عملکرد حزبی با فراز و نشیبهایی مواجه بودهاند.
در ادبیات سیاسی، چپ یا چپگرا با ریشه فرانسوی که دارد، خواهان تغییرات تدریجی یا رادیکال در جهت ایجاد برابری در توزیع ثروت و قدرت است و به نوعی کسانی که در سمت چپ پارلمان مینشستند، مخالف سلسله مراتب سنتی قدرت و پشتیان اصلاحات بودند و در مقابل افرادی که در سمت راست پارلمان مینشستند با عنوان راستگرا، حامی وضع سیاسی موجود در کشور بودند.
روشنفکران مذهبی در سالهای پس از انقلاب اسلامی، همواره معتقد به اصلاح در سنتهای مذهبی، انطباق آموزههای مذهبی با ارزشهای نوینی چون آزادی، حقوق بشر و مردمسالاری و تمایل به تغییر ساختارهای مذهبی موجود بودند.
اختلافات و دیدگاههای گوناگون پس از انقلاب اسلامی ایران، موجب شد تا مجمع روحانیون مبارز در سال ۱۳۶۶ و با موافقت امام خمینی(ره) از جامعه روحانیت مبارز جدا و تاسیس شود و به نوعی انشقاق مجمع روحانیون مبارز از جامعه روحانیت مبارز سر آغاز جناحبندی سیاسی در سالهای بعدی شد.
اگرچه "آیتالله هاشمی رفسنجانی" با حمایت جامعه روحانیت مبارز و سایر گروههای همسو مانند موتلفه اسلامی بر سر کار آمد اما در دولت وی عناصری از هر دو جناح سیاسی کشور موجود بودند.
دوره اول و دوم ریاستجمهوری "آیتالله هاشمیرفسنجانی" تقریبا همزمان با دوره چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی بود. در دوره چهارم اکثریت کرسیهای پارلمان در اختیار اصولگرایان بود و در دوره پنجم مجمع روحانیون مبارز که به عنوان جریان(چپ) اصلاحطلب در کشور فعال بود در اعتراض به رد صلاحیت نامزدهایش لیستی ارائه نداد و اکثریت مجلس پنجم در دست اصولگرایان بود.
*چرخش بزرگ در فضای سیاسی کشور
انتخابات ریاستجمهوری دوره هفتم یک چرخش بزرگ در فضای سیاسی کشور بود چراکه در میان کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری تنها نامزد اصلاحطلب از سوی مجمع روحانیون "محمد خاتمی" بود. در این دوره برخی از گروههای دخیل در تشکیل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی هم از آن جدا شدند و در مقابل تمام گروههای جریان اصولگرا مانند جامعه روحانیت مبارز، جمعیت موتلفه اسلامی و سایر گروهها نیز از ریاستجمهوری "ناطقنوری" حمایت میکردند.
با پیروزی "محمد خاتمی"در انتخابات ریاستجمهوری حامیان وی نخست به جبهه دوم خرداد و پس از آن به اصلاحطلبان معروف شدند و در دولت وی اتفاق مشابهی با آنچه در دولت قبل روی داده بود افتاد. بخشی از حامیان خاتمی اقدام به تاسیس یک تشکل سیاسی به نام جبهه مشارکت ایران اسلامی کردند. این جبهه در انتخابات مجلس ششم به شدت فعالیت کرد و توانست اکثریت کرسیهای مجلس را به خود اختصاص دهد که در مجلس با عملکردهای خود، هیاهوهای زیادی به راه انداختند که پس از پیروزی "خاتمی" در انتخابات سال 76 جناح چپ از اصطلاح جدید اصلاحطلبان استفاده میکرد و برای اصلاحطلبان، از اصطلاح غیر رسمی دوم خردادیها هم، نیز استفاده میشد.
وقایع و فتنهگریهایی که در جریان انتخابات ریاستجمهوری دهم از سوی بسیاری از اصلاحطلبان در سال 88 اتفاق افتاد منجر به انحلال دو تشکل اصلی اصلاحطلب یعنی جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به دلیل انجام اقداماتی همچون تشویش اذهان عمومی علیه نظام شد که پس از روی کار آمدن دولت یازدهم این دو حزب منحله تلاشهای زیادی را برای فعالیت مجدد آغاز کردند که با مخالفتها و اعتراضهای شدیدی مواجه شد.
اصلاحطلبان در جریان انتخابات ریاستجمهوری سال 1388 به دلیل کاندیداتوری "میرحسین موسوی" عنوان جنبش سبز را به خود دادند که ملت ایران، به دلیل بروز بیحرمتیها و هتاکیها به مقدسات دینی و مذهبی و نشانه گرفتن اصل نظام و ولایت فقیه از سوی موسوی و کروبی که با انگیزه کسب قدرت و براندازی نظام به میدان آمده بودند، حاضر به پذیرش این جریان سیاسی نوظهور نشدند.
ابطحی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه جريان فکري اصلاحطلبان همچون بند تسبیح است، گفت: تمامی احزاب و تشکلهای اصلاحطلب در یک مجموعه با یک تفکر واحد گردهم میآیند و طبیعتا از فرصتهای پیش آمده جهت رسیدن به موفقیت و انجام فعالیتهای گسترده استفاده ميکنند.(اینجا)
*ایجاد موج جدید اصلاحات در انتخابات ریاستجمهوری سال 92
در زمان انتخابات ریاستجمهوری در حالی که نگاه طرفداران حزب اصلاحات به سمت "آیتالله هاشمی رفسنجانی" و "محمد خاتمی" به منظور شرکت در انتخابات به عنوان نامزد معطوف بود، روز پایانی ثبتنام انتخاباتی در وزارت کشور، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تمامی امیدهای و تردیدهای هوادارانش اعم از اصلاحطلب اعتدالگرا را به قطعیت رساند و در ادامه اصلاحطلبان در قالب ائتلاف با اعتدالیون کشور در صدد رسیدن به اهدافی بزرگ در کشور برآمدند تا از این طریق بتوانند اشتباهات گذشته را به نوعی در کارنامه کاری خود جبران و اذهان عمومی را با توجه به عملکردشان در انتخابات ریاستجمهوری سال 88 پاک کنند.
ائتلاف اصلاحطلبان با اعتدالیون کشور در انتخابات ریاستجمهوری و شوراها اصلیترین و مهمترین مسئلهای بود که بیش از هر چیز دیگری در آن زمان به چشم میخورد. در روزهایی که "محمدرضا عارف" تنها کاندیدای اصلاحطلب در انتخابات ریاستجمهوری به گفته خودش با تبعیت از نظر بزرگان اصلاحات به نفع کاندیدای دیگری به نام "حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی" از ادامه راه از انتخابات انصراف داد.
در حالیکه رئیسجمهوری کشورمان بارها اعلام کرده بود که متعلق به هیچ گروه و جناحی خاص در کشور نیست، اصلاحطلبان بعد از پیروزی "حجتالاسلام والمسلمین دکتر روحانی" در انتخابات یازدهم، مدعی این پیروزی شدند و از آن طرف اصولگرایان به دلیل عضویت دکتر روحانی در جامعه روحانیت مبارز، وی را از طیف اصولگرا در کشور میدانستند.
برهمین اساس و نتیجه حاصله از انتخابات ریاستجمهوری یازدهم، "محمدرضا باهنر" نماینده مجلس شورای اسلامی معتقد است که مردم شانزده سال از افراطیگری اصولگرایان و اصلاحطلبان خسته شدند و به اعتدال روی آوردند و طرح این ادعاها دلیلی برای تایید ادعاهای اصلاحطلبان در به انحصار کشیدن رئیسجمهور به نفع خود نیست.
نتیجه حاصله از انتخابات ریاستجمهوری یازدهم، موجی از رضایت و خوشبینی را در میان هواداران نسبت به "محمدرضا عارف" و جریان اصلاحطلب در کشور به وجود آورد.
اما قدر مسلم این است که مدعیان پیروزی ائتلافی اصلاحطلبان در انتخابات یازدهم ریاستجمهوری در فاصله 2 سال مانده به انتخابات مجلس دهم، با تحرکات زیاد خواستار برقراری ائتلافی دیگر نه تنها با خود و اعتدالیون بلکه با اصوگرایان به شکلی جدی هستند که البته با انتقادهایی از سوی کارشناسان و فعالان سیاسی همچون "محمدرضا باهنر" مواجه شدند و برهمین اساس این نماینده اصولگرا در اجلاس جبهه پیروان خط امام و رهبری از رئیسجموری کشورمان درخواست کرد به این طیف سیاسی تذکر دهد که از هماکنون به صورت زودهنگام وارد عرصه انتخاباتی مجلس دهم نشوند.
در بحبوحه فعالیت انتخاباتی اصلاحطلبان، تاکنون فعالان پر سابقه این طیف سیاسی به صورت رسمی اخباره منتشره از آغاز فعالیتهای انتخاباتی را تایید نکردند.
اما درمیان بحثهای داغ ائتلافی اصلاح طلبان برای حضور پرقدرت در انتخابات مجلس دهم، برخی از کارشناسان اصلاحطلب همچون "ابراهیم اصغرزاده" معتقد است که چنین ائتلافی به دلیل اینکه سازماندهی شده نیست، شکننده و ناپایدار است و براساس اعتقاد وی اگر چنانچه دکتر روحانی به اصلاحطلبان و هوادارانش کمک نکند که این تودهها را سازماندهی کنند دولت اعتدال از درون دچار آشفتگی و مشکل میشود و به اعتقاد وی این ائتلافها یکسری خواسته دارند که اگر به آنها توجه نشود از هم میپاشند و به متفرقین تبدیل و مطالبات آنها تکثیر میشود.
*خیز اصلاحطبان با محوریت عارف برای اخذ کرسیهای مجلس دهم
از آنجایی که اصلاحطلبان پس از پیروزی کاندیدای ائتلافی در انتخابات ریاستجمهوری سال 1392 با انگیزههای فراوان در جهت کسب کرسیهای مجلس دهم با محوریت "محمدرضا عارف" هستند تا بتوانند به اعتقاد خود راه را برای دولت یازدهم و رسیدن به رویاهای شیرین خود، پس از 8 سال هموار کنند، اصولگرایان به طور دائم در حال رد اینگونه فعالیتها از هماکنون هستند و این مسائل را برای کشور و مجلس نهم و حتی عملکرد دولت یازدهم مضر میدانند چراکه بنا به اعتقاد آنها مجلس نهمی که در اختیار اصولگرایان است در حال انجام وظایف خود است و نباید از هماکنون درگیر رقابتهای حزبی و گروهی شود.
دغدغه کنونی اصلاحطلبان، پیروزی در انتخابات دهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی است به همین خاطر بسیاری از گروهها و احزاب اصلاحطلب با حفظ وحدت، انسجام و تلاش برای ایجاد ائتلافی دیگر، اقدام به برنامهریزی و همچنین برگزاری همایشهای مختلفی با دعوت از "محمدرضا عارف" به عنوان مهمان ویژه درصدد رسیدن به اهداف مدون در سریعترین زمان ممکن به سود جریان سیاسی خود با آرایشی مشخص هستند.
در همین راستا احزابی همچون کارگزان، مردمسالاری و حزب اسلامی کار با ماهیت انتخاباتیاش، اوایل سال 1393 فعالیتهای خود را کلید میزنند تا علاوه بر تایید قطعی فعالیت زودهنگام انتخاباتی این جریان سیاسی، بر محوریت "محمدرضا عارف" در انتخابات بعدی و ریاست وی در مجلس صحه بگذارند.
حال باید منتظر ماند تا ببینیم در سالی که نزدیک به انتخابات دهمین دوره از انتخابات مجلس دهم است فعالیت دیگر گروههای اصلاحطلب برای رسیدن به برنامههای انتخاباتیشان و کسب اکثریت کرسیهای مجلس دهم به کجا ختم میشود؟
گزارش: زهره حاتمی
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]
صفحات پیشنهادی
خطیب جمعه خرمشهر: اصلی ترین دغدغه جمهوری اسلامی فرهنگ است
خطیب جمعه خرمشهر اصلی ترین دغدغه جمهوری اسلامی فرهنگ است خرمشهر - ایرنا- امام جمعه خرمشهر نامگذاری سال 93 از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی را یادآور شد و گفت اصلی ترین دغدغه جمهوری اسلامی فرهنگ است به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام سیمجلس بزرگداشت «صدام حسین» معدوم در دانشگاه ملی بحرین!+عکس
مجلس بزرگداشت صدام حسین معدوم در دانشگاه ملی بحرین عکسمجلس بزرگداشتی با عنوان صدام حسین شهید و فرمانده بزرگ در دانشگاه ملی بحرین برگزار شد به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس ابنا نوشت دانشگاه ملی بحرین سالانه مجالس جشنی را برای آشنایی دانشجویان با تاریخ کشورهای اتباع خارحسینی: مباحث اقتصادی و معیشتی اصلیترین دغدغه رهبری است
جمعه ۸ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۰ نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت نگاه اجمالی به نامگذاری سالهای قبل نشان میدهد که دغدغه اصلی مقام معظم رهبری مباحث اقتصادی و معیشتی مردم است سیدشریف حسینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا – منطقه خوزستان- اظهارکردمرکز پژوهشهای مجلس: حاکمیت قانون به شعار اصلی توسعه تبدیل شده است
مرکز پژوهشهای مجلس حاکمیت قانون به شعار اصلی توسعه تبدیل شده استمرکز پژوهشهای مجلس با بررسی مسئله حاکمیت قانون و محیط کسب و کار اعلام کرد حاکمیت قانون امروز به شعار اصلی توسعه تبدیل شده و هرگونه اصلاحات ضروری قانونی ـ حقوقی برای بهبود کسب و کارها تحت لوای حاکمیت قانون مطرح میامام(ره) از اصلاحطلبان عبور کردند/ شهوت قدرت کروبی را به این روز انداخت/ هشدار درباره ترکیب مجلس خبرگان آینده
امام ره از اصلاحطلبان عبور کردند شهوت قدرت کروبی را به این روز انداخت هشدار درباره ترکیب مجلس خبرگان آینده عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امام ره از اصلاحطلبان عبور کردند گفت شهوت قدرت کروبی را به این روز انداخت البته این امتحانی است که ممکن است برای هر کسی رخ دهدخانهتکانی احزاب در آستانه سال 93/ مذاکره اصولگرایان با ناطقنوری/ برگزاری پانزدهمین اجلاس خبرگان رهبری/ علت ر
مهمترین عناوین خبری احزاب در اسفند ماه سال 1392 خانهتکانی احزاب در آستانه سال 93 مذاکره اصولگرایان با ناطقنوری برگزاری پانزدهمین اجلاس خبرگان رهبری علت رفتن سریعالقلم از مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع برگزاری اجلاس جبهه پیروان خط و امام و رهبری برگزاری کنگره اراده ملت برگآغاز مذاکرات روز دوم، صبح چهارشنبه/ رآکتور اراک محور اصلی مذاکرات
آغاز مذاکرات روز دوم صبح چهارشنبه رآکتور اراک محور اصلی مذاکرات دومین روز مذاکرات ایران و 1 5 ساعت 9 صبح روز چهارشنبه به وقت محلی آغاز می شود به گزارش نامه نیوز دومین دور مذاکرات ایران و 1 5 از روز سه شنبه در وین آغاز شد این مذاکرات با هدف بررسی موضوعاتی از جمله غنی سازی رفعیک نماینده مجلس: درآمد و هزینه خانوارها معیار اجرای فاز دوم هدفمندی باشد
سهشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹ ۳۲ یک نماینده مجلس معتقد است دولت باید برای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها میزان درآمد و هزینه خانوارها را معیار قرار دهد و از اشتباهاتی که در مرحله اول رخ داد دوری کند حجت الاسلام وحید احمدی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنجهانگیری: بیست و دوم هر ماه دغدغه پرداخت یارانهها را داریم/ آب و برق از یارانهها خارج میشود/ مذاکرات به
جهانگیری بیست و دوم هر ماه دغدغه پرداخت یارانهها را داریم آب و برق از یارانهها خارج میشود مذاکرات به جاهای خوبی میرسد معاون اول رئیس جمهور گفت آسیبهای هدفمندی یارانهها زیاد است و نمیتوانیم مسیر پرداختها را به این نحو ادامه دهیم زیرا این میزان بودجه نداریم به گزارتوسعه و پيشرفت همه جانبه كردستان يكي از دغدغه هاي اصلي مسئولان است
استانها غرب کردستان امام جمعه سنندج توسعه و پيشرفت همه جانبه كردستان يكي از دغدغه هاي اصلي مسئولان است سنندج – خبرگزاري مهر امام جمعه سنندج و نماينده مردم كردستان در مجلس خبرگان رهبري توسعه و پيشرفت همه جانبه استان كردستان را يكي از دغدغه هاي اصلي مديران و مسئولان ارشد نظامدولت و مجلس اصلی ترین مقصران وضع موجود هستند
دولت و مجلس اصلی ترین مقصران وضع موجود هستند حسین راغفر کد خبر ۳۸۶۸۲۲ تاریخ انتشار ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶ ۲۲ - 15 March 2014 رباره تصمیم شورای عالی کار مبنی بر تعیین دستمزد کارگران در سال آینده چند نکته قابل تامل وجود دارد نخست اینکه رقم تعیین شده بسیار کم است اما در شرایط کنونی گناطقنوری؛ « شیخ تصمیمساز» میشود؟ /مرد پشت پرده انتخابات مجلس دهم، آماده تکیه زدن بر صندلی هیئت رئ
ناطقنوری شیخ تصمیمساز میشود مرد پشت پرده انتخابات مجلس دهم آماده تکیه زدن بر صندلی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری رئیس سابق قوه مقننه در دو سال آینده به دنبال تعریف جدید از نقش خود در فضای سیاسی کشور است مصطفی داننده ناطق نوری این روزها در حال تجربه یک فضای جدید در زندگیدومين جكت اصلي طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبي نصب شد
استانها جنوب بوشهر هدایت خبر داد دومين جكت اصلي طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبي نصب شد بوشهر - خبرگزاری مهر مدیر بخش فراساحل طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبی گفت دومين جكت اصلي طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبي نصب شد به گزارش خبرنگار مهر مجید هدایت عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار دانیشابوری در گفتوگو با فارس: برنامه اصلی حزب اسلامی کار در سال آینده آمادگی برای انتخابات مجلس است
نیشابوری در گفتوگو با فارس برنامه اصلی حزب اسلامی کار در سال آینده آمادگی برای انتخابات مجلس استسخنگوی حزب اسلامی کار با بیان اینکه اعضای استانی حزب متبوعش برای انتخابات سال آینده مجلس فعال خواهند شد گفت برنامه اصلی این حزب در سال ۹۳ آمادگی مناسب برای انتخابات مجلس است محمدتکرار/ نماینده مردم سمنان در مجلس خبرگان رهبری: اوقاف در حال لبیک گفتن به رهبری برای رفع دغدغههای فرهنگی است
تکرار نماینده مردم سمنان در مجلس خبرگان رهبری اوقاف در حال لبیک گفتن به رهبری برای رفع دغدغههای فرهنگی استنماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اوقاف امروز توجه خوبی به نگاه رهبری در بخش فرهنگ دارد گفت اوقاف در حال لبیک گفتن به رهبری برای رفع دغدغههای فدر اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانهها مردم در کنار دولت یازدهم باشند
در اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانههامردم در کنار دولت یازدهم باشندمدیر دفتر امور بانکی سازمان هدفمندی یارانهها گفت در اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانهها باید مردم در کنار دولت یازدهم باشند و این دولت را همراهی کنند تا اهداف شعار امسال به نحو مطلوبی در کشور محمهمترین دغدغه نمایندگان مجلس خبرگان در جلسه اسفند ماه
مهمترین دغدغه نمایندگان مجلس خبرگان در جلسه اسفند ماه مهمترین دغدغه نمایندگان مجلس خبرگان در جلسه اسفند ماه این مجلس سه محور داشته است به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران مشرق نوشت شنیده ایم مهمترین دغدغه نمایندگان مجلس خبرگان در جلسه اسفند ماه به ترتیب عبارت بودند از 1-معض-
گوناگون
پربازدیدترینها