محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844651993
ماموریت ویژه رئیسالوزرای دولت روحانی چیست؟/ قاضی سابق؛ حلقه وصل اعتدالگرایان و اصلاحطلبان در انتخابات مجلس دهم
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
ماموریت ویژه رئیسالوزرای دولت روحانی چیست؟/ قاضی سابق؛ حلقه وصل اعتدالگرایان و اصلاحطلبان در انتخابات مجلس دهم
قاضی سابق با مشی اعتدال گرایی و قانونمداری اش قابلیت آن را دارد که روزی بر صندلی وزارت اطلاعات دولت اصلاحات بنشیند و روزی دیگر رییس الوزرای دولت روحانی شود.
رها رستگار - محمدباقر نوبخت، حسین فریدون،محمدجواد ظریف، حسامالدین آشنا، اکبر ترکان، سیدمحمود علوی، محمدرضا نعمت زاده، محمد شریعتمداری، اسحاق جهانگیری، محمد نهاوندیان، محمود واعظی، علی ربیعی و در نهایت حجت الاسلام علی یونسی زمانی «مردان اصلی» دولت روحانی لقب گرفتند که رییس جمهور منتخب انتخابات 24 خرداد در اولین حضور خود در جمع نمایندگان ملت در معیت این افراد وارد صحن سبز بهارستان شد تا اینگونه از ستونهای اصلی دولتش رونمایی کند. افرادی برخواسته از چپ و راست سیاسی کشور که حال دیگر هر یک بر صندلی وزارت یا معاونت رییس دولت یازدهم تکیه زدهاند.
در این میان اما حضور علی یونسی در جمع دولتیها با اما و اگرها و بعضا مخالفتهایی همراه بود.قاضی سابق و وزیر دولت اصلاحات که نامش بیش از همه یادآور حادثه تلخ قتل های زنجیرهای است گرچه با برچسب اصلاح طلبی خود را در وادی سیاست شناسانده است اما کیست که نداند او شاید بیش از دیگر مردان اصلی دولت روحانی سابقه دوستی و همراهی شانه به شانه با رییس جمهور این روزها و شیخ دیپلمات سال های دور را دارد. او که سال ها بعد از انتخابات سال 84 هنوز هم تمام قد به دفاع از روحانی کاندیدای احتمالی آن روزها بر می خیزد و دوستان اصلاح گرایش را به چوب انتقاد می راند و می گوید« حسن روحانی میتوانست جایگزین خاتمی شود.» پیشنهادی که گویا در ایام انتخابات سال ۸۴ هم مطرح شده، اما علی یونسی میگوید «تفرق و غرور اصلاحطلبان» باعث شده تا اجرایی نشود.
یونسی که در ایام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بعد از مدتها گوشه نشینی و حضور کمرنگ در دنیای سیاست و رسانه با ستادهای انتخاباتی حسن روحانی به سیاست بازگشته بود، در کنار افرادی چون نوبخت، ترکان و نعمتزاده از هستههای اصلی تیم انتخاباتی روحانی را شکل دادند و شهر به شهر برای رای آوری او سفر کردند تا در نهایت روحانی اعتدال گرا بر صندلی پاستور بنشیند.
همین نقش آفرینی چشم گیر یونسی و سوابق او بود که از ابتدا نام او در گمانه زنی های رسانهای و سیاسی درباره ترکیب کابینه روحانی مطرح بود و نامش همواره کنار مهمترین و استراتژیک ترین وزارتخانه های دولت یازدهم قرار می گرفت. زمانی خبر بازگشت او به وزارت اطلاعات مطرح شد تا بعد از وزیر اطلاعات دولت خاتمی بودن وزیر اطلاعات حسن روحانی بودن را هم تجربه کند. مطرح شدن این گمانه اما با هجمههای شدید علیه یونسی همراه شد. قاضی سابق که همگان او را به تقابل و مخالفت با هرگونه تندروی و حرکات خودسرانه می شناسند، بیش از همه از سوی همین تندروها مورد انتقاد قرار گرفت. امنیتی بودن یونسی و برحذر داشتن روحانی از راه دادن امنیتی ها به کابینه اش بارها و بارها در قالب مصاحبه یا هشدار به روحانی گوشزد شد. شاید از همین رو بود که برخی شایعه سازی ها بر محور نام یونسی شکل گرفت که عنوان می کرد رهبری انقلاب با تصدی وزارت اطلاعات از سوی یونسی مخالف است. این درحالی بود که بنا بر اظهارات اطرافیان و نزدیکان یونسی، او تمایلی برای برعهده گرفتن مسئولیت وزارت اطلاعات نداشته و بارها اعلام کرده ترجیح می دهد به این زوارتخانه باز نگردد.
اما این تنها گمانه پیرامون سمت قاضی یونسی در دولت روحانی نبود، زمانی دیگر او گزینه اصلی سکانداری وزارت کشور بود و دیگر زمان هم عهده دار معاونت سیاسی – امنیتی که به نوعی وزارت کشور خصوصا انتخاب استانداران را تحت پوشش خود قرار می داد. این خبر واکنش هایی را به همراه داشت مبنی براینکه ایجاد چنین معاونتی در ریاست جمهوری به چه دلیل است. علی یونسی نیز این ماجرا را تکذیب و این نوع خبرسازیها را در راستای فشارهای سیاسی بر خودش دانست. وی همچنین در واکنش به خبر عضویتش در «کمیته تعیین استانداران» وجود خارجی چنین کمیته ای را رد کرد.
روحانی که برای ورود دوست و یار غار قدیمی خود به دولتش با فشارهای زیادی از سوی افراطیون روبرو شد گرچه در نهایت او را بر صندلی هیچکدام از وزارتخانه ها و معاونتهای خود ننشاند اما اما بعد از سروسامان گرفتن دولتش، یونسی را دستیار ویژه خود در امور اقلیت ها و اقوام کرد. دستیار ویژه که بنا به گفته خود یونسی واژه و سمتی جدید در دولت روحانی است که برخی آن را هم ردیف با دیگر معاونت های ریاست جمهوری قرار می دادند.
یونسی اما در گفتگوی اخیر خود پرده از جایگاه کنونی خود برداشته و به صراحت خود را رییس وزرای دولت تدبیر معرفی کرده است تا بعد از چند ماه اینگونه وزنه و اعتبار سنگین خود در دولت روحانی را به رخ منتقدان دیروز و امروزش بکشد. وی در گفتگوی نوروزی با روزنامه ایران در مورد سمت خود در دولت تدبیر و امید بیان کرده است: عنوان «دستیار ویژه» قبلا در ایران وجود نداشته است و بنابراین تعریف مشخص و دقیقی ندارد. عنوان دستیار در همه جای دنیا به این معنا است که رئیس جمهوری در مواردی که فرصت ندارد و یا به هر دلیلی امکان ورود به عرصهای را پیدا نمیکند دستیاری را منصوب میکند تا او کارها را پیش ببرد. بنابراین به نظر من دستیار ویژه رئیس جمهور کاری مهمتر از وزارت است.
دستیار ویژه رئیس جمهور در پاسخ به این پرسش که دستیار ویژه رئیس جمهور نوعی نیابت از رئیس جمهوری است یا به تعبیری دیگر ریاست بر وزیران نیز معنا میشود، گفت: بله معنایش همین است.
جایگاه یونسی در دولت روحانی اما آنجا بیش از همه روشن و آشکار می شود که او مسئولیت ویژه امور اقلیت ها و اقوام را عهده دار شده است. مهمی که بارها و بارها در سخنان انتخاباتی حسن روحانی و بعد از ریاست جمهوری اش تکرار شده است. آنگونه که وی سال گذشته و در دیدار با کارکنان وزرات اطلاعات نیز بر پیگیری حقوق اقلیت ها و اقوام تاکید زیادی کرد. گویی آنکه روحانی در کنار وزارت اطلاعات که سکانداری آن را به مردی آرام و بی حاشیه سپرده است،یونسی مرد کارکشته اطلاعاتی دیروز را هم مسئولیت امور اقلیتها و اقوام کرده تا با تحرکات موازی دو اطلاعاتی دولتش به این موضوع سروسامان دهد.
یونسی اما همچنان زیر ذره بین و تیغ منتقدان سرسخت دولت روحانی است. چه آنکه منتقدانی از جنس پایداری ها یا اصولگرایان یونسی را مردی اصلاح طلب نفوذ کرده در دولت می دانند که از جایگاه و قدرت خود به نفع جریان خود و دولتی ها در انتخابات بهره خواهد گرفت. شاید از همین روست که برخی تحلیل های انتخاباتی حکایت از نقش آفرینی های پشت پرده یونسی برای حضور جدی دولتی ها در انتخابات مجلس دهم و حفظ ائتلاف اعتدال گرایان و اصلاح طلبان در این انتخابات دارد. امری که با برخی سخنان انتخاباتی یونسی رنگ و بویی جدی به خود گرفت تا هشدار به دولت در خصوص دوری از تحرکات انتخاباتی در فاصله 2 ساله تا انتخابات مطرح شود.
دستیار ویژه رییس جمهور ابتدا با سخنانی جنجالی در زاهدان نگاه ها را به سمت خود چرخاند؛ او در زاهدان با اشاره به حضور خود در جمع فعالان سیاسی و اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: این ستادها بعد از انتخابات ریاستجمهوری راکد شده بود که در این سفر تاکید کردم این به زیان دولت است و فعالان سیاسی و اجتماعی باید فعال و بهروز باشند.ستادهای انتخاباتی روحانی در زمان انتخابات ریاستجمهوری نهتنها باید منسجم باشند بلکه از هماکنون برای انتخابات بعدی مجلس فعالیت خود را آغاز کنند.پ
علی یونسی در همایش هماندیشی جبهه اصلاحطلبان استان اصفهان هم دوستان اصلاح طلبش را به حفظ انسجام در انتخابات آینده فراخواند و گفت: همواره اختلافافکنی در هر جریانی میتواند شکست را در پی داشته باشد و اصلاحطلبان به دلیل اختلافی که در سال 84 با یکدیگر داشتهاند و اصولگرایان نیز به دلیل همین اختلافات در انتخابات 24 خرداد دچار شکست شدهاند.
وی با اشاره به اینکه اصلاحطلبان در انتخابات اخیر در اوج شعور سیاسی و از خودگذشتگی حاضر شدهاند اظهار کرد: پیروزی بعدی اصلاحطلبان در انتخابات مجلس تکمیل میشود تا یک مجلس شایسته دولت تدبیر و امید روی کار آمده و برای همیشه این گفتمان را پایدار کند.
مشی اعتدال گرایان و مخالفت قاضی یونسی با هرگونه تندروی و افراط در هر جناح سیاسی از یک سو و اعتماد و احترام خاص اعتدال گرایان و اصلاح طلبان به او از سویی دیگر جایگاه ویژه ای به او بخشیده است. شاید از همین روست که سید محمد خاتمی اصلاح طلب علی یونسی را به وزارت اطلاعات خود بر میگزیند و حسن روحانی اعتدالگرا نیز وی را رییس وزرای خود قرار می دهد تا از ظرفیت و پتانسیل های او در دولتش بهره گیرد.
معاون حقوقی حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و دستیار ویژه او در پاستور حال دیگر در دهه هفتم زندگی خود گویی قرار است نقطه وصل اصلاح طلبان و اعتدال گرایان از یک سو و نزدیک کردن هرچه بیشتر اقلیت ها و اقوام به ساختار حکومت از سویی دیگر باشد.
1393/1/18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
اصلاحطلبان و دولت روحاني
اصلاحطلبان و دولت روحاني ابوي ميگويد ببين ما نبوديم چه خبر شده است انگار عروسي بوده و فقط ما دعوت نداشتهايم ميگويم باز چه را گران كردهاند كه خواب و بيداري نداريد شما كه آب حوض را هم خالي كردهايد و توي آن روغن انبار كردهايد ميگويد اين اقتصاد از سياست جذابتر شده برايویژهنامه «حلقه وصل» با موضوع دغدغههای رهبر انقلاب در حوزه فرهنگ منتشر شد
ویژهنامه حلقه وصل با موضوع دغدغههای رهبر انقلاب در حوزه فرهنگ منتشر شدویژهنامه حلقه وصل با موضوع دغدغههای رهبر انقلاب در حوزه فرهنگ منتشر شد به گزارش خبرگزای فارس ویژهنامه حلقه وصل با موضوع دغدغههای رهبر انقلاب در حوزه فرهنگ با گذشت حدود 10 روز از بیانات مقام معظمسفر روحانی به سرزمین اژدهای زرد / دولت جدید نگاه ویژه ای به چین دارد
سفر روحانی به سرزمین اژدهای زرد دولت جدید نگاه ویژه ای به چین دارد سیاست > دیپلماسی - ایرنا نوشت مهدی صفری سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین روز سه شنبه اعلام کرد که سفارت ایران در پکن در حال آماده کردن مقدمات سفر دکتر حسن روحانی رییس جمهور به چین است او روز سه شنبهخواسته مادر ستار بهشتی از اشتون چه بود؟/ پیشنهاد غرب برای راکتور اراک چیست؟/ پیشنهاد دولتی ها برای نامگذاری سا
خبر ویژه خواسته مادر ستار بهشتی از اشتون چه بود پیشنهاد غرب برای راکتور اراک چیست پیشنهاد دولتی ها برای نامگذاری سال 93 پروژه تطهیر و بازگشت مجمع روحانیون چیست و خبرنگاران در جریان پیگیریهای خبری به زمزمه هایی برمیخورند که ميهمانکردن مخاطبان به این شنیدهها خالی ازکنایه حدادعادل به ولایتی: برخی باورشان شده بود که حتما رئیس جمهور میشوند/ حامیان دولت، بین من و لاریجانی، او
کنایه حدادعادل به ولایتی برخی باورشان شده بود که حتما رئیس جمهور میشوند حامیان دولت بین من و لاریجانی او را انتخاب می کنند بعید است ناطقنوری با اصلاحطلبان وصلت کند یک اتاق فکر نامرئی پشت سر این دولت وجود دار متاسفانه فقط آقای روحانی نیست که تصمیم میگیرد به گزارش نامه نیشجاعی کیاسری:تیم اقتصادی دولت در زمینه اجرایی کردن شعار سال ماموریت ویژه دارد/ بررسی پایتخت 3 در شورای نظارت
شجاعی کیاسری تیم اقتصادی دولت در زمینه اجرایی کردن شعار سال ماموریت ویژه دارد بررسی پایتخت 3 در شورای نظارت نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس با اشاره به شعار سالجاری با بیان اینکه تیم اقتصادی دولت در زمینه اجرایی شدن شعار سال ماموریت ویژه دارد گفت عملی کردن موضوع اقتصاد مققبر وزیر دولت روحانی که حقش را خورده اند کجاست؟!
قبر وزیر دولت روحانی که حقش را خورده اند کجاست آفتاب علی اصغر فانی وزیرآموزش و پرورش در گفت وگویی با مجله نگاه آموزش و پرورش به سوالات مختلفی پاسخ داده است بخشی از مصاحبه را که متن کامل آن در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شده است می خوانید نام خانوادگیتان از کجا آمده است نامنقاط ضعف دولت روحانی
نقاط ضعف دولت روحانی یک استاد دانشگاه معتقد است که مهمترین نقطه ضعف دولت حسن روحانی در سال گذشته ضعف و عدم انسجام رسانه ای برای دفاع از عملکرد دولت در برابر موج حمله منتقدان بوده است به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز صادق زیباکلام نقاط ضعف دولت روحانی در سال گذشته گفت اگر بخواهرئیس کمیته مدیریت بحران شهرستان سمنان: دولت تدبیر و امید اهتمام ویژهای به تامین آب سمنان دارد
رئیس کمیته مدیریت بحران شهرستان سمنان دولت تدبیر و امید اهتمام ویژهای به تامین آب سمنان داردرئیس کمیته مدیریت بحران شهرستان سمنان گفت دولت تدبیر و امید اهتمام ویژهای به تامین آب سمنان دارد و از این رو همه باید در این راستا همت کنند به گزارش خبرگزاری فارس از استان سمنان حسنتماس تلفنی روحانی با رهبر انقلاب/ آرزوی توفیق رهبری برای دولت یازدهم
تماس تلفنی روحانی با رهبر انقلاب آرزوی توفیق رهبری برای دولت یازدهم روحانی در این گفتوگو با تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و طول عمر برای مقام معظم رهبری بر عزم دولت برای اجرای سیاستهای ایشان در زمینه اقتصاد و فرهنگ و مدیریت جهادی تاکید کرد به گزارش جام نیوز به نقل از پااخبار ویژه روزنامه خراسان حذف وزیر صنعت از یک کمیسیون دولت
اخبار ویژه روزنامه خراسانحذف وزیر صنعت از یک کمیسیون دولتبه استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی عضویت وزیر صنعت معدن و تجارت در کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک لغو میشود به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس روزنامه خراسان امروز شنبه 16 1 92 در ستون اخبار ویژه خود نوشت در یکوزیر بهداشت دولت روحانی به وزرای سابق بهداشت عید را تبریک گفت
وزیر بهداشت دولت روحانی به وزرای سابق بهداشت عید را تبریک گفت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی پیامی فرا رسیدن سال نو را به وزرای سابق بهداشت تبریک گفت آفتاب به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت متن این پیام به شرح زیر است به نام آنکه حال و جان را دگرگون کندبهار فرصتیتحلیل نقاط ضعف دولت روحانی در بیان زیباکلام
تحلیل نقاط ضعف دولت روحانی در بیان زیباکلام زیباکلام تصریح کرد حملاتی که به دولت روحانی شده و می شود به هیچ وجه به دولت احمدی نژاد نمی شد و تا سال آخر دولت دهم رییس جمهور وقت هیچ نگرانی از بابت انتقادات نداشت چرا که همین جریاناتی که امروز در قامت منتقد به دولت حمله می کنند در دزیبا کلام از نقاط ضعف دولت روحانی می گوید
زیبا کلام از نقاط ضعف دولت روحانی می گویدیک استاد دانشگاه معتقد است که مهمترین نقطه ضعف دولت حسن روحانی در سال گذشته ضعف و عدم انسجام رسانه ای برای دفاع از عملکرد دولت در برابر موج حمله منتقدان بوده است صادق زیباکلام ضمن بیان این مطلب درباره نقاط ضعف دولت روحانی در سال گذش8 درخواست مجلس از دولت روحانی
8 درخواست مجلس از دولت روحانی نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی را با هشت بند تهیه کردند که طی آن راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با مصوبه پارلمان اروپا مشخص شده است خبرگزاری فارس نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی را با هشت بند تهیه کردند که طی آن راهبرد جمهوری اسلامی ادیدار فرستاده ویژه رییس جمهور آذربایجان با روحانی
دیدار فرستاده ویژه رییس جمهور آذربایجان با روحانی دیدار فرستاده ویژه رییس جمهور آذربایجان با روحانی 9111 عکس احمد معینی جم کد خبر 2650741 تاریخ خبر 16 57 24 12 1392 نسخه اصلیمحمد غرضی: رای مردم به روحانی به دلیل مخالفت با دولت قبل بود/ بنا بر تکلیفم وارد انتخابات شدم/ نگاه «بخشی» دول
محمد غرضی رای مردم به روحانی به دلیل مخالفت با دولت قبل بود بنا بر تکلیفم وارد انتخابات شدم نگاه بخشی دولت را نابود میکندکاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت مردم با روش و رفتار دولت قبلی موافق نبودند و به کسی رای دادند که مخالف روشها و رفتار دولت قبلی بود به گزارش سرویس فض-
گوناگون
پربازدیدترینها