واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر حوزه های علمیه: شوراها هویت فراموش شده معماری اسلامی را احیا کنند قم – ایرنا – مدیر حوزه های علمیه گفت: شوراها باید هویت فراموش شده معماری اسلامی را احیا کنند و نسبت به هویت ملی و اسلامی در شهرسازی و معماری اسلامی توجه لازم را داشته باشند.
به گزارش ایرنا، آیت الله ˈسید هاشم حسینی بوشهریˈ عصر پنجشنبه در دیدار اعضای شورای عالی استان ها با وی بیان داشت: از روزی که انقلاب به پیروزی رسید انتظارات فراوانی در سطح ملی و جهانی پدید آمد و کسانی که شیفته و دل باخته انقلاب بودند علاقه داشتند که اقدامات جمهوری اسلامی را در بعد کشورداری، عمران و زندگی شهرنشینی هم چنین در بعد معنوی ببینند.
وی با اشاره به این که انقلاب ما الگوساز بوده است ابراز داشت: رسالت حکومت دینی پرداختن به بعد مادی و معنوی جامعه است و آیات قرآن و روایات اهل بیت به هر دو بخش به خوبی اشاره می کند.
وی افزود: از شورای عالی استان ها انتظار می رود به ابعاد معنوی و مادی مردم شهرها و روستاها به صورت همزمان توجه داشته باشد و دین ما همواره ما را به برنامه ریزی برای زندگی تشویق می کند.
عضو خبرگان رهبری اظهار داشت: انقلاب نعمت بزرگی برای ما است و مسوولیت نیز نعمت بزرگی برای مسوولان به شمار می رود و اگر گام های بلندی برای شهرها و روستاها برداشته می شود نشان از آن دارد که از نعمت فکر و اندیشه ای که خدا در اختیار ما قرار داده شده است به خوبی استفاده شده است.
وی گفت: شوراها در عرصه های فرهنگی ، اقتصادی و اجتماعی توان برنامه ریزی دارند و اگر برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم به خوبی می توانیم عقب ماندگی های گذشته را جبران کنیم.
آیت الله حسینی بوشهری افزود: وجود شوراهای شهر و روستا باعث کاهش تصدی دولت در برخی مسایل و واگذار شدن امور به دست مردم می شود و باعث حرکت کشور به سمت توسعه می شوند.
وی ابراز داشت: شوراها باعث قدرت بخشی به شهرداری ها می شوند و شهرداری ها پشتوانه ای مانند شوراها خواهند داشت که بتوانند بهتر برنامه ریزی کنند.
وی با اشاره به این که شوراها مردم سالاری دینی درجامعه را نهادینه می کنند بیان داشت: یکی از مسایل مهمی که اعضای شوراها در مورد آن نگران هستند عدم ضمانت اجرایی مصوبات شوراها است که با همه برنامه ریزی خود ضمانت لازم برای اجرای مصوبات خود را ندارند.
مدیر حوزه های علمیه هم چنین عدم توجه برخی مسوولان نسبت به کارکرد شوراها را از مشکلات ذکر کرد و افزود:شوراها باید ارتباط خود را با مردم استمرار بخشند و در این زمینه مساجد پایگاه های عظیم و آبرومندی برای گزارش مسایل عمران و آبادانی شهری است.
وی خالص کردن نیت برای خدمت را از جمله مسائلی دانست که باید مورد توجه اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا باشد و افزود: باید طوری کار کنیم که در همه زمینه های شهری برای کشورهای اسلامی الگو سازی کنیم و شوراها باید نسبت به هویت ملی و اسلامی در شهرسازی و معماری اسلامی توجه لازم را داشته باشند.
وی توجه داشتن به پیوست های فرهنگی در شهرسازی را مهم قلمداد کرد و افزود: شوراها باید از روش های علمی در عین توجه به شهرسازی اسلامی استفاده کنند و یکی از نگرانی های شهرداری ها نداشتن درآمدهای پایدار است لذا شورای عالی استان ها باید در مورد درآمدهای پایدار طرحی را ارائه دهند که شهرداری ها روی پا بایستند.
وی عدم اختلاف میان شوراها و شهرداری ها ، سراغ هر درآمدی به هر قیمتی رفتن و توجه به درآمدهای شرعی و حلال را از نکاتی دانست که باید مورد توجه اعضای شورای عالی استان ها باشد.
اعضای شورای عالی استان ها امروز در سفر به قم با شماری ازمراجع و علمای حوزه علمیه قم دیدار کردند. ک/3
7408 / 380/
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]