تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ذكر زبان حمد و ثناء، ذكر نفس سختكوشى و تحمل رنج، ذكر روح بيم و اميد، ذكر دل صدق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826910261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قیمت گذاری در بخش کشاورزی واقعی نیست/ برای کالاهای اساسی در کشور باید تولید داشته باشیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس کمیسیون کشاورزی آب، منابع طبیعی، مجلس : قیمت گذاری در بخش کشاورزی واقعی نیست/ برای کالاهای اساسی در کشور باید تولید داشته باشیم تهران- ایرنا- رییس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی با اشاره به اینکه برای کالاهای اساسی در کشور باید تولید داشته باشیم اظهار داشت: واردات کالاهای اساسی انحرافی و غلط است و خود ما باید تمهیدات لازم را داشته باشیم.


به گزارش خبرنگاری پارلمانی ایرنا، «عباس رجایی» در جلسه علنی امروز مجلس پس از توضیحات وزیر جهاد کشاورزی به ارایه توضیحاتی در مورد اقتصاد مقاومتی و موضوع هدفمندی یارانه ها پرداخت.
رییس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر بخش کشاورزی و تولید غذا در کشور در جایگاه واقعی باشد ما بخش بزرگی از اقتصاد مقاومتی را به ثمر رسانده ایم.
«رجایی» با تاکید بر اینکه حل همه موضوعات در دست وزیر جهاد کشاورزی نیست، اظهار داشت: همه ما باید با عزم ملی در این رابطه مشارکت کنیم.
وی گفت: آقای نوبخت معاون رییس جمهوری روز گذشته به مجلس آمد و توضیحاتی را در مورد اقتصاد مقاومتی بیان کرد. من با توضیحات ایشان تصور می کردم که تولید و امنیت غذا به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شود ولی متاسفانه امروز مشاهده کردم که بار دیگر این موضوع به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است.
رجایی خاطرنشان کرد: در این زمینه خطا صورت گرفته و باید این موضوع را وزارت جهاد کشاورزی پیگیری کند.
وی با اشاره به اینکه ماده آلی خاک در کشور به طور متوسط یک درصد است، گفت: در این راستا وزیر جهاد کشاورزی می گوید ماده آلی خاک در کشور نیم درصد است این در حالی است که متوسط آن در دنیا چهار درصد است. حال من از وزیر جهاد می پرسم چه برنامه ای برای ارتقای ماده آلی خاک داشته اند.
وی خاطرنشان کرد: امروز راندمان آب در کشور 35 درصد است البته برخی ها می گویند به 40 درصد ارتقا یافته است ولی من از وزیر این سوال را دارم که آیا راندمان آب را باز باید با ریش گذاشتن و خواهش و تمنا کردن بالا برد.
رجایی ادامه داد: من با وزرای نیرو و جهاد کشاورزی در این مورد صحبت کرده ام آنان هیچ برنامه ای در این راستا نداشته اند.
وی افزود: ما امروز شاهدیم کشورهای جنوب خلیج فارس که تا دیروز برهوت بوده اند بیابان های شان سبز شده است پس چرا بیابان های ما خشک است.
وی تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی مکانیزاسیون برنامه مان را مشخص کنیم و پیش فرض مکانیزاسیون یکپارچه سازی اراضی است.
وی افزود: براساس آماری که ارایه شده ولی من آن را قبول ندارم ضریب مکانیزاسیون در کشور ما 2/1 است در حالی که این ضریب در اروپا 9 است.
رییس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی افزود: در دولت قبل قرار بود در وزارت جهاد کشاورزی 300 میلیون تن در افق چشم انداز تولید محصول داشته باشیم. وزارت جهاد دولت قبل بیان کرد که ما 230 میلیون تن را محقق می کنیم ولی در نهایت آنان 107 میلیون تن را محقق کردند. حال سوال من این است که این فاصله چطور می خواهد از بین رود.
رجایی افزود: قبل از اجرای فاز اول هدفمندی یارانه ها در هر هکتار یک میلیون تومان سوخت مصرف می شد ولی بعد از اجرای فاز اول هدفمندی یارانه ها این رقم به 9 میلیون تومان رسید که وضعیت بدی را برای کشاورزان و مرغداران ایجاد کرده است و هیچ سیمای روشنی نیست ک بعد از اجرای فاز دوم هدفمندی چه اتفاقی می افتد.
رجایی ادامه داد: این موضوع تنها به دولت جدید مربوط نمی شود بلکه از دولت های قبلی وجود داشته است.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: متاسفانه امروز کشاورزان برای این که سوخت دریافت کنند ماهی یک بار باید به کافی نت بروند و ثبت نام کنند و سپس با کلی منت گازوئیل 150 تومانی را 400 تومان دریافت کنند سوال من این است که چرا کارت سوخت به کشاورزان داده نمی شود، عده ای می گویند اگر کارت سوخت به کشاورزان بدهید سوخت را در شهر می فروشند این چه تهمتی است که به کشاورزان می زنند.
رجایی ادامه داد: 21 هزار مرغداری کشور از نظر انرژی دارای مشکل بودند که بنا شد با وجود بسته های حمایت در فاز اول هدفمندی یارانه ها این مشکل حل شود ولی ما شاهدیم که تنها یک پنجم آنها مشکلاتشان به مقدار کم حل شد.
وی با یادآوری این که یارانه تولید و یارانه مصرف مقوله ای مجزا هستند ادامه داد: امروز در بخش سلامت اعتبارات خوبی گذاشته شده است، دولت که قائل به این موضوع است که 70 درصد بیماری ها، بیماری های مشترک انسان و دام است چرا در این راستا توجهی نمی کند.
وی گفت: برف سال گذشته و ابتدای امسال خسارت زیادی را به استان های شمالی کشور وارد کرده است. چرا پول لازم به کشاورزان در این راستا داده نشده است.
وی با تاکید بر این که قیمت گذاری در بخش کشاورزی واقعی نیست، گفت: البته من تشکر می کنم که قیمت های تضمینی در بخش کشاورزی ارائه شد. وضع قیمت ها بهتر شد ولی باز هم قیمت گذاری در بخش کشاورزی واقعی نیست.
رجایی با تاکید بر این که تولید کالاهای اساسی باید در کشور خودمان باشد اظهارداشت: این که کالاهای اساسی را وارد کنیم انحرافی و غلط است.
وی ادامه داد: باید برنامه دقیقی برای خودکفایی داشته باشیم و سرمایه گذاری در بخش کشاورزی باید به میزان سهم ارزش افزوده خود باشد ولی با سه درصد ارزش افزوده به جایی نمی رسیم.
در ادامه «مهران برادران نصیری» مسوول دفتر زیربنایی مرکز پژوهش های مجلس گفت: اقتصاد مقاومتی در کشاورزی یعنی توجه به اقتصاد و سودآوری کشاورزی.
وی با اشاره به این که بخش کشاورزی موثرترین بخشی است که به موضوعاتی همچون غذا می پردازد اظهارداشت: بخش کشاورزی می تواند مرکز ثقل اقتصاد مقاومتی باشد.
مسوول دفتر زیربنایی مرکز پژوهش های مجلس ادامه داد: ما نیاز به حمایت در بخش کشاورزی داریم اگر حمایت ها در این راستا فراهم شود مطمئنا تولید صورت می گیرد.
سیام(3)**9121**9132** ل.ا ** 1418
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن