تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814733590




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت گوش و بینی نانو کامپوزیت


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ساخت گوش و بینی نانو کامپوزیت


استفاده از فناوری های مهندسی در پزشکی در سال های اخیر بسیار رشد یافته است. رونق مهندسی پزشکی نیز دقیقا برخاسته از همین نیاز است. پزشکان انگلیسی با همکاری پزشکانی از هند برای تحقیق در این خصوص به ابداع جدیدی مبادرت کرده اند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محققان پزشکی موفق شده اند بینی و گوش مصنوعی را با ترکیبی از شیوه های مختلف مهندسی و آمیختن آن با دانش پزشکی تولید کنند. قالب سنتزشده تولیدی معمولا با سلولهای بنیادی خود بیمار ترکیب می شود و در شرایط آزمایشگاهی پرورش و رشد می یابد و درنهایت ، به بدن فرد بیمار پیوند زده می شود.  این فرایند بسیار زمان بر و پرهزینه است.
به گفته متخصصان دانشگاه لندن برای طراحی این بینی و گوش و تولید ماده ای که آن را ماده نانوکامپوزیت می نامند، از تخصص در رشته های پزشکی، شیمی و مهندسی صنعتی و مهندسی مواد استفاده شده است.  قرار است از گوش ها و بینی های ساخته شده با این شیوه در بیمارستان های شهر بمبئی هند استفاده شود.
دانلود
قالب تهیه شده از بینی افراد دچار ناهنجاری های ظاهری یا ضایعات جسمی براساس سی تی اسکن تهیه شده از صورت فرد به صورت سه بعدی طراحی و ساخته می شود.  سلولهای بنیادی لازم برای پرورش و ساخت قالب مذکور نیز از سلول های چربی فرد گرفته می شود و به قالب سنتزی تزریق می شود و درنهایت این قالب زیر پوست فرد قرار داده می شود.  
پزشکان می خواهند از همین شیوه برای کمک به رفع ناراحتی های بیماران قلبی نیز استفاده کنند.آنها قصد دارند با همین شیوه سرخرگ ها، دریچه های قلبی و استانت های قلبی نیز بسازند. استانت به لوله هایی اطلاق می شود که سبب باز نگاه داشته شدن عروق خونی می شود.
به گفته پزشکان، قالب طراحی شده با این شیوه خاصیت اینرسی دارد و بدن بیمار آن را رد نمی کند و خطر بروز لخته های خونی ناشی از وارد کردن آن به بدن فرد بیمار کمتر از مواد دیگر است.
 آنها می گویند با همین شیوه می توان در مدت بیست دقیقه حدود یک متر سرخرگ کمکی ساخت که برای عمل جراحی قلب از آن استفاده می شود. درهر قلب بایپس قلب (عمل باز قلب) به سی تا چهل سانت از سرخرگ کمکی نیاز است.
برای عملیاتی کردن پروژه ساخت گوش و بینی مصنوعی در این شیوه از متخصصان زیبایی نیز استفاده شده است.
پیش از این که قالب جدید وجود نداشت قالب موردنیاز از بافت قفسه سینه فرد ساخته می شد که دوره نقاهت فرد بیمار را بسیار طولانی می کرد و معمولا با خطر بروز عفونتهای مختلف همراه بود.  
برداشتن تکه ای از قفسه سینه فرد برای استفاده به عنوان بافت اتکایی بینی بسیار دردناک بود.  استفاده از شیوه جدید، این معایب را از بین می برد.  

لینک را کپی کنید


سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن