محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841969924
گردشگری؛ درآمدزایی یا پرکردن سیاهه ها؟
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
گردشگری؛ نقطه تلاقی تلاش های فرهنگی و اقتصادی گردشگری؛ درآمدزایی یا پرکردن سیاهه ها؟ تهران- ایرنا- اعلان آمارهای غیر دقیق و کمتر واقعی مربوط به شمار گردشگران داخلی و خارجی از موانع بهبود وضع صنعت گردشگری کشور در سال های گذشته بوده است.
روزهای پایانی هر سال برای بسیاری رنگ و بوی خرید نوروز و خانه تکانی دارد، اما برای برخی، رسیدگی به حساب و کتاب های آخر سال، ارایه خدمات ویژه نوروزی همچون تدارک مسافرت و گردشگری های موسمی مایه تکاپو و جنب و جوش می شود.
نقطه پیوند حساب و کتاب های آخر سال و گردشگری نوروزی، آمار و ارقامی است که همزمان با رخت بربستن سال کهنه و رخ نمایی سال نو از سوی مسوولان اعلام می شود و رشد میزان گردشگری در سال گذشته و چشم اندازهای آن در سال آینده را به تصویر می کشد.
آمارهای اعلام شده در سال های گذشته حکایتگر افزایش چشمگیر گردشگری داخلی و نیز ورود گردشگران خارجی به ایران بوده است؛ این در حالی است که بسیاری از ناظران و نیز مقام های مسوول در این زمینه، شمار اعلانی گردشگران داخلی و خارجی را دور از واقعیت قلمداد می کنند.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی در هفدهم اسفندماه 1392، مسعود سلطانی فر معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، آمار اعلام شده از سوی مدیران پیشین این سازمان را «غیر واقعی» برشمرد که به جای کمک به برنامه ریزی درست در زمینه صنعت گردشگری، در این برنامه ریزی ها خلل ایجاد می کند.
در آغاز اردیبهشت ماه سال 1391، تارنمای روزنامه جام جم به گفته منوچهر جهانیان معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، شمار گردشگران نوروزی کشور در این سال را 153 میلیون نفر اعلام کرده بود.
از سوی دیگر، به گزارش بیست و چهارم اسفندماه 1392 تارنمای همشهری آنلاین، سلطانی فر شمار گردشگران خارجی ایران در سال گذشته میلادی را بسیار پایین تر از آمار اعلانی دانست. رییس سازمان میراث فرهنگی تصریح کرد از شمار اعلانی چهار میلیون و 300 هزار گردشگر خارجی، کمتر از یک میلیون نفر گردشگر واقعی بوده اند.
بنابراین به نظر می رسد افزون بر آمار گردشگران داخلی، شمار گردشگران خارجی که در سال های گذشته وارد ایران شده اند نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.
**ایران و آمار گردشگری که با وجود بزرگنمایی، باز هم ناچیز و نگران کننده است
روزنامه انگلیسی گاردین در روزهای پایانی مهرماه گذشته با اشاره به مزیت های ایران در صنعت جهانگردی، به تلاش های تازه مسوولان دولتی برای گسترش این صنعت اشاره کرد.
به نوشته این روزنامه، ثبت 16 نقطه از نظر جاذبه های گردشگری در ایران به عنوان پایگاه های رسمی میراث جهانی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو)، جایگاهی ویژه به این کشور بخشیده است.
پیش از این در تابستان گذشته، سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) وابسته به سازمان ملل متحد، ایران را در زمره 10 کشور نخست جهان از نظر جاذبه های جهانگردی معرفی کرده بود. این سازمان در رده بندی کشورها از لحاظ اکوتوریسم (طبیعت گردی) نیز ایران را در جایگاه پنجم قرار داده بود. با این همه، سهم ایران از درآمدهای سرشار گردشگری در جهان بسیار ناچیز و کمتر از یک دهم درصد است.
بر پایه اعلان سازمان جهانی گردشگری در سال 2012 میلادی (دی ماه 1390 تا 1391 خورشیدی)، نزدیک به یک میلیارد نفر در سراسر جهان جابجا شده اند که این شمار نسبت به سال پیش از آن افزایش چهار درصدی داشته است.
در این میان، فرانسه، آمریکا و چین به ترتیب با میزبانی از 83 میلیون، 67 میلیون و 58 میلیون نفر سه مقصد مهم گردشگری در جهان بوده اند. بین کشورهای همسایه ایران، ترکیه با پذیرایی از 36 میلیون نفر، در رده بندی مهمترین مقاصد جهانگردی پس از اسپانیا و ایتالیا در رده ششم جای گرفت. همچنین بین کشورهای آسیایی، مالزی در این سال با میزبانی از 25 میلیون نفر در جایگاه دهم جهانی قرار گرفت.
افزایش شمار گردشگران خارجی، به معنای رشد درآمدهای صنعت گردشگری کشورها بوده است. برای نمونه آمریکا در سال 2012 میلادی، نزدیک به 126 میلیارد و ترکیه افزون بر 5/25 میلیارد دلار از این صنعت درآمد داشتند.
سازمان جهانی گردشگری در رده بندی کشورهای خاورمیانه (البته بجز ترکیه) از نظر شمار گردشگران خارجی وارد شده به این کشورها در سال 2011 میلادی، ایران را پایین تر از عربستان سعودی، مصر، امارت متحده عربی و اردن قرار داد.
بر پایه گزارش سازمان یاد شده، در این سال سه میلیون و 300 هزار گردشگر خارجی به ایران سفر کردند که این شمار گردشگر برای ایران فقط نزدیک به 2 میلیارد دلار درآمدزایی داشت. در سال های گذشته نیز ایران در رده شصت و هشتم صنعت گردشگری جهان قرار گرفت.
قابل تامل اینکه گزارش های سازمان جهانی گردشگری بر پایه داده ها و اطلاعاتی است که از سوی منابع داخلی و مقام های مسوول گردشگری کشورها اعلام می شود. تردیدهای موجود درباره آمار واقعی گردشگری داخلی و خارجی، وضع نه چندان مطلوب صنعت گردشگری در ایران را نمایان تر می کند.
در این زمینه، خبرگزاری مهر بیست و نهم اردیبهشت ماه 1392 در گزارشی با استناد به سخنان مسوولان وقت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمار و ارقام هشت سال گذشته در صنعت گردشگری را بررسی کرد.
بر این پایه، شمار گردشگران خارجی در نخستین سال فعالیت دولت نهم یعنی سال 1384، یک میلیون و 162 هزار نفر اعلام شد. در اسفندماه سال 1389 مسوولان وقت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شمار گردشگران خارجی در سال پیش از آن را 2 میلیون و 590 هزار نفر اعلام کردند.
در همایش نوروز 1392 هم محمد شریف ملک زاده رییس وقت سازمان میراث فرهنگی، شمار گردشگران خارجی در سال پیش از آن را سه میلیون و 800 هزار نفر اعلام کرد که این رقم به معنای رشد بیش از سه برابری شمار جهانگردان خارجی در بازه زمانی 1384 تا 1391 بود.
این در حالی است که از دید بسیاری از ناظران و کارشناسان افزایش اختلاف های تهران با کشورهای غربی بر سر برنامه های صلح آمیز هسته ای دراین سال ها، گسترش تحریم ها، اوج گیری تبلیغات سیاسی و رسانه ای ضد ایرانی و حتی پررنگ تر شدن تهدیدهای نظامی علیه کشورمان تاثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری ایران بر جای نهاد.
به گزارش مهر، از میزان رضایت هتلداران و دفترهای مسافرتی از وضع ورود مسافران خارجی به کشور گرفته تا شمار بازدیدکنندگان غیر ایرانی از جاذبه های گردشگری کشور، تناقض آمارها و اطلاعات ارایه شده در این سال ها خود را به تصویر می کشد.
این گزارش در تبیین چرایی تناقض آمارها با واقعیت های آشکار وضع گردشگری، ترکیب آمار گردشگران با مسافران خارجی وارد شده یا عبوری از مرزهای ایران را از جمله مهمترین دلایل این تناقض ها دانست. از سوی دیگر، سازمان هایی چون گمرک، نیروی انتظامی، امور اتباع و... که از منابع گردآوری آمار سازمان میراث فرهنگی هستند، هر یک تعریف های جداگانه ای برای گردشگر دارند و بسیاری از آنها مسافر را همان گردشگر می دانند.
**گردشگری داخلی و تکرار داستان آمارهای نه چندان واقعی
همچنان که گفته شد، تهیه و اعلان آمار غیر دقیق از جمله موانع گسترش صنعت جهانگردی در کشورمان به شمار می رود؛ مشکلی که طی سال های گذشته در صنعت گردشگری داخلی نیز آشکارا به چشم می خورد.
به باور برخی کارشناسان، در سال های گذشته بهره گیری از شاخص های غیر استاندارد برای شمارش گردشگران خارجی از جمله دلایل غیر دقیق بودن آمارها بوده است.
در این پیوند، آمار نزدیک به 160 میلیون نفری گردشگران در سال های گذشته بر پایه شاخص های شمارش مسافران و نه شاخص های گردشگران داخلی تهیه شده است. این در حالی است که مسافر و گردشگر 2 تعریف جداگانه دارند و بهره جویی از شاخص های یکسان برای آمارگیری این 2، از دید بسیاری از صاحبنظران اقدامی غیر حرفه ای است که بیشتر با اهداف تبلیغاتی صورت می گیرد تا مقاصد کاربردی.
از دید کارشناسان، گردشگر بر پایه استانداردهای بین المللی کسی است که دستکم 24 ساعت تا کمتر از یک سال در یک منطقه گردشگری اقامت گزیند و از امکانات مقصد از جمله محل اقامتگاه، هتل، پذیرایی و... استفاده کند و سبب درآمدزایی و اشتغال در آن منطقه شود.
این در حالی است که در سال های گذشته شمار کسانی که از یک شهر به شهر دیگر مسافرت کرده اند، در زمره گردشگران ثبت شده است. برای نمونه کسی که در نوروز 1391 از تهران به یزد مسافرت کرده با ورود به شهرهای قم، کاشان، اردستان، نایین، اردکان و یزد و خروج از این شهرها، 6 بار به عنوان گردشگر به حساب آمده است.
همین شاخص های نادرست که آمارهای غیر واقعی را می سازد، معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را به سوی تشکیل ستاد آمار برای بهره جویی از ابزارهای علمی استخراج آمار و شمارش گردشگران داخلی و خارجی سوق داده است.
به گزارش هفدهم اسفندماه خبرگزاری جمهوری اسلامی، مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری این سازمان وعده داد با توجه به غیر علمی و غیر استاندارد بودن روش های آمارگیری پیشین، در نوروز 1393 شیوه ارایه آمار و اطلاع رسانی درباره میزان مسافرت های انجام شده در کشور بر پایه سازوکارهای تازه، به طور محسوسی تغییر خواهد کرد.
** جمع بندی
روشن است که ایران با توجه به ظرفیت های بالای جذب گردشگر از جایگاه واقعی خود در صنعت جهانگردی و گردشگری به دور مانده است. نکته قابل تامل تر در این زمینه، شمار بالای گردشگران ایرانی است که سالانه با سفر به خارج از کشور، میلیاردها دلار ارز از کشور خارج می کنند.
به گفته رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در برابر یک میلیون گردشگر خارجی واقعی در سال 1391، هفت میلیون و 800 هزار گردشگر خروجی داشتیم.
به گزارش بیست و چهارم اسفندماه همشهری آنلاین، سلطانی فر تصریح کرد اگر هر کدام از گردشگران ایرانی خارج شده از کشور به طور میانگین 1200 دلار هزینه کرده باشد، 10 میلیارد دلار خروج ارز و در برابر فقط 2میلیارد دلار ارزآوری داشته ایم.
به باور ناظران، تراز منفی ایران در صنعت گردشگری در شرایطی تثبیت شده است که بسیاری از گردشگران خارج شده از کشور، گرایش زیادی به ایرانگردی از خود نشان نمی دهند و بسیاری از جاذبه های گردشگری داخل ایران را ندیده اند. این در حالی است که در بسیاری از کشورها، بازدید از جاذبه های گردشگری داخلی در اولویت قرار می گیرد.
کارشناسان ضعف زیرساخت های گردشگری و جهانگردی در ایران را مهمترین دلیل تراز منفی و وضع نابسامان صنعت گردشگری کشور می دانند.
در این پیوند، محمدعلی نجفی رییس وقت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در یادداشت نهم مهرماه سال گذشته با عنوان «دیپلماسی گردشگری» در روزنامه ایران، نبود شناخت عمیق و درست از صنعت گردشگری نزد مدیران و برنامه ریزان و دست اندرکاران این صنعت را عاملی اساسی در نابسامانی های این عرصه در سال های پیشین عنوان کرد.
نجفی تصریح کرد در حالی که در سال های گذشته دست اندرکاران و تصمیم گیرندگان صنعت گردشگری آن را سودآور اما تهدیدآمیز و مفسده زا دانسته و حتی از اصطلاح هایی چون «گوشت مردار» برای توصیف درآمدهای ناشی از این صنعت استفاده کرده اند، چگونه می توان انتظار داشت اهدافی مانند نمایاندن چهره حقیقی ایران به جهان محقق شود.
افزون بر کارکردهایی چون افزایش انسجام ملی، نمایش سیمای واقعی ایران و بی اثر ساختن طرح هایی چون ایران هراسی و هماوردی با تبلیغات ضد ایرانی در جهان، توجه ویژه به صنعت گردشگری و زیرساخت های آن در درازمدت پیامدهای اقتصادی بسیار مثبتی را بر جای خواهد گذاشت.
نگاهی به درآمدهای گردشگری کشورهایی که در زمینه داشته های تاریخی، طبیعی و تفریحی به مراتب در جایگاه پایین تری نسبت به ایران قرار دارند، تاییدکننده این سخن است.
به هر ترتیب در سال 1393 که نقطه اشتراک تلاش مردم و مسوولان برای پیشرفت های چشمگیر در عرصه های فرهنگ و اقتصاد به شمار می رود، گسترش صنعت گردشگری می تواند مصداق واقعی و نمایان به ثمر نشستن این تلاش ها باشد.
گروه تحقیق و تفسیر خبر
تحقیق**9279**1961
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
ورمرزیار: کپیرایت مانع درآمدزایی تیمها میشود
ورمرزیار کپیرایت مانع درآمدزایی تیمها میشود کارشناس فوتبال کشورمان گفت کپیرایت در کشورمان مانع درآمدزایی تیمها میشود و خصوصیسازی نیز به این مشکل میافزاید صادق ورمرزیار به خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت به نظر بنده هر باشگاهی که در راه خصوصیسازی پا میگذارد باید اثبت 25اثر تاریخی ایلام در سیاهه آثار ملی
ایلام ثبت 25اثر تاریخی ایلام در سیاهه آثار ملی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان ایلام با بیان اینکه 25 اثر تاریخی و فرهنگی استان آماده ثبت در فهرست آثار ملی است گفت این آثار شامل تپه ها بناهای تاریخی و محوطه های باستانی در شهرستان های مختلف استان ایلام قرار داردرویانیان به دیدار پروین می رود؛ تلاش پرسپولیس برای درآمدزایی
رویانیان به دیدار پروین می رود تلاش پرسپولیس برای درآمدزایی تهران - ایرنا - محمد رویانیان در روزهای آینده به دیدار مدیرعامل فعلی باشگاه پرسپولیس تهران خواهد رفت به گزارش ایرنا محمد رویانیان قرار بود با علی پروین دیدار کند که این مساله به روزهای آینده موکل شد تا مدیرعامل پیشینگردشگری؛ احساس امنیت بالاتر از امنیت
گردشگری احساس امنیت بالاتر از امنیت تهران - ایرنا - امنیت و گردشگری دو مقوله مرتبط با هم است اگر امنیت و یا احساس امنیت نباشد بطور کلی گردشگری نیز معنا و مفهومی نخواهد داشت زیرا گردشگر هرگز منطقه نا امن را برای گردشگری انتخاب نمی کند گردشگر برای دیدار و آشنایی با آثار و آداب و25 اثر تاریخی ایلام آماده ثبت در سیاهه آثار ملی است
25 اثر تاریخی ایلام آماده ثبت در سیاهه آثار ملی است ایلام- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت 25 اثر تاریخی و فرهنگی این استان آماده ثبت در سیاهه آثار ملی است عبدالمالک شنبه زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد این آثار شامل تپه هادانلود Pocket Casts - نرم افزار موبایل پرکردن اوقات فراغت
اگر به دنبال پر کردن اوقات فراغت خود هستید و می خواهید سرگرم شوید با کمک این برنامه می توانید اوقات فراغت خود را پر کنید با ساتفاده از این برنامه جالب می توانید از اطلاعات روز دنیا با خبر شوید فیلم های جدید تماشا کنید شروع به ورزش کردن کنید و هزاران کار دیگر انجام دهید و ساعتزنان خانه دار چگونه می توانند درآمدزایی کنند؟
دانستنی ها زنان خانه دار چگونه می توانند درآمدزایی کنند درآمد یعنی مصرف و ذخیره پولی که در یک بازده زمانی مشخص بدست می آید البته خانواده ها درآمد مجموع تمام دستمزد حقوق سود اجاره و دیگر راه های کسب درآمد در یک بازده زمانی مشخص است به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران زنعملکرد سازمان لیگ فوتبال ایران در سال 92 موفق در درآمدزایی و جشنها، ناکام در کنترل حاشیهها
عملکرد سازمان لیگ فوتبال ایران در سال 92موفق در درآمدزایی و جشنها ناکام در کنترل حاشیههاسازمان لیگ فوتبال سازمانی موفق در درآمدزایی و برگزاری مراسم فوتبالی است اما در کنترل حاشیههای فوتبال خیلی کارآمد نبوده است به گزارش خبرگزاری فارس سازمان لیگ فوتبال نقش محوری در فوتبال باورزشگاه مرغوبکار مکانی برای ورزش یا درآمدزایی
مرغوبکار از استقلال پس گرفته می شود ورزشگاه مرغوبکار مکانی برای ورزش یا درآمدزایی شهرری-ایرنا-مجموعه ورزشی شهید مرغوبکار در جنوب تهران یکی از ورزشگاه های قدیمی و تحت مالکیت اداره ورزش و جوانان است که از سال ها پیش به دلیل اجاره دادن به باشگاه استقلال بسیاری از نوجوانان و جوانانامام جمعه ایرانشهر: خانوادهها برای پرکردن اوقات فراغت جوانان برنامهریزی کنند
امام جمعه ایرانشهر خانوادهها برای پرکردن اوقات فراغت جوانان برنامهریزی کنندامام جمعه ایرانشهر گفت خانوادهها برای پرکردن اوقات فراغت جوانان برنامهریزی کنند به گزارش خبرگزاری فارس از ایرانشهر حجتالاسلام حسین طاووسی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه در ایرانشهر ضمن دعوت نمازگزمدیرکل ثبت اسناد و املاک چهارمحال و بختیاری: ثبت اسناد بیش از 49.8 میلیارد ریال درآمدزایی داشته است
مدیرکل ثبت اسناد و املاک چهارمحال و بختیاری ثبت اسناد بیش از 49 8 میلیارد ریال درآمدزایی داشته استمدیرکل ثبت اسناد و املاک چهارمحال و بختیاری گفت از ابتدای سالجاری تاکنون افزون بر 49 میلیارد و 838 میلیون ریال درآمد این سازمان به خزانه دولت واریز شده است محمد حسن بهادر امروز دردرآمدهای شهرداری زاهدان صرف پرکردن چاله های تیم والیبال شد/ خداحافظی شهرداری با تیم والیبال
استانها شرق سیستان و بلوچستان گزارش مهر درآمدهای شهرداری زاهدان صرف پرکردن چاله های تیم والیبال شد خداحافظی شهرداری با تیم والیبال زاهدان-خبرگزاری مهر اختصاص بودجه های چندین میلیارد تومانی برای پرداخت هزینه های تیم والیبال شهرداری زاهدان از جمله موضوعات بحث برانگیزی است کهتوجه به صنعت توریسم از سوی شهرداری پایتخت می تواند به اشتغال و درآمدزایی در کشور کمک کند
توجه به صنعت توریسم از سوی شهرداری پایتخت می تواند به اشتغال و درآمدزایی در کشور کمک کند عضو کمیسیون عمران مجلس گفت اقدامات شهرداری تهران در زمینه گردشگری آغازی برای ساماندهی استعدادهای بالقوه توریستی و فرصتی برای معرفی این جاذبه ها به گردشگران در سطح بین المللی است به گزارش گدرآمدزایی 2500 میلیاردریالی دانشگاه آزاد از محل فعالیتهای اقتصادی دانش بنیان در سال 93
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۱۱ رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد پتانسیل بالایی برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دارد گفت سیاستهای اقتصادی با تاسیس شرکتهای دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی اجرا میشود به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا دکتر حمید میرزاده رییپروژه دو هزار هکتاری کوثر 1800میلیارد تومان درآمدزایی برای آب یزددارد
پروژه دو هزار هکتاری کوثر 1800میلیارد تومان درآمدزایی برای آب یزددارد یزد - ایرنا - مدیرعامل موسسه کوثر یزد گفت پروژه دو هزار هکتاری فرهنگی تفریحی و توریستی کوثر یزد 1800میلیارد تومان درآمدزایی برای انتقال آب استان ایجاد می کند به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا مهندس سید ع«نه گفتن» و «درآمدزایی» در چه شرایطی جایز است؟
شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۳۳ بنیانگذار سازمان میراث فرهنگی و گردشگری متذکر شد که وظیفهی ما در این سازمان نباید درآمدزایی باشد و اگر به سمتی برویم که صندوق حفظ احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی تبدیل به وسیلهای برای حراج کردن بناهای ارزشمند تاریخی و پول در آوردن از آنها شود مپیشبینی درآمدزایی نیم میلیارد پوندی «بازار جهانی سفر»
یکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴ ۲۲ پیشبینی میشود برگزاری سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی بازار جهانی سفر حدود نیم میلیارد پوند برای گردشگری جهانی درآمدزایی داشته باشد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی بازار جهانی سفر در شرایطی در-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها