تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق و باطل به مردم (و شخصيت افراد) شناخته نمى شوند بلكه حق را به پيروى كسى كه از آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815266695




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محل هواپیمای مالزیایی چگونه کشف شد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
محل هواپیمای مالزیایی چگونه کشف شد؟




یک کمپانی ماهواره ی انگلیس از تکنولوژی که در قرن 19 کشف شده است، برای تجزیه و تحلیل هفت سیگنالی که از هواپیمای گمشده مالزیایی دریافت شده، استفاده کرد و سرانجام مقصد نهایی و تراژدیک آن را مشخص کرد.





پایگاه خبری انتخاب: یک کمپانی ماهواره ی انگلیس از تکنولوژی که در قرن 19 کشف شده است، برای تجزیه و تحلیل هفت سیگنالی که از هواپیمای گمشده مالزیایی دریافت شده، استفاده کرد و سرانجام مقصد نهایی و تراژدیک آن را مشخص کرد.

«تیک» نیوز نوشت: یافته های جدید سبب آن شد که نجیب رزاق نخست وزیر مالزی اعلام کند که بویینگ 777 که دو هفته پیش ناپدید شد در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده است.

دانشمندان کمپانی اینمرسات با استفاده از تکنیکی بر پایه «اثر دوپلر» که چگونه یک موج فرکانس ها را متناسب با حرکاتش تغییر می دهد، محل هواپیما را کشف کردند.

کریس مک لافین معاون مدیرعامل این کمپانی انگلیسی گفت: ما اطلاعات هواپیمای گمشده را دریافت کردیم و و سپس متوجه شدیم که که آنها به سمت جنوب رفته بودند.

وی در پاسخ به اینکه چرا تحقیقات زمان زیادی طول کشده است گفت: ما وارد حوزه ی کاملا جدیدی شده بودیم و سعی در کمک به مشخص نمودن وضعیت هواپیما بر اساس سیگنال هایی که یک ساعت یکبار از آن دریافت شده بود، داشتیم.  این واقعا تیری در تاریکی بود و نتیجه آن محصول تیم تحقیقاتی ماست.

اثر دوپلر در فیزیک امواج می‌گوید که بسامد ظاهری یک موج بر اثر حرکت فرستنده یا گیرندهٔ آن تغییر می‌کند. این پدیده را کریستیان یوهان دوپلر (۱۸۰۳-۱۸۵۳ میلادی) فیزیکدان اتریشی در مقاله‌ای در سال ۱۸۴۲ بیان کرد. اثر دوپلر در همهٔ امواج مانند امواج صوتی و امواج الکترومغناطیسی (نور) دیده می‌شود.

هرگاه گیرنده‌ای به سمت یک منبع ساکن که از خود موج صوتی می‌فرستد برود، بسامد صوتی که می‌گیرد بیشتر از وقتی است که نسبت به منبع ساکن باشد (شنونده صدا را زیرتر می‌شنود). و اگر از منبع صوت دور شود، موجی را با بسامد کمتر می‌گیرد (شنونده صدا را بم‌تر می‌شنود). اگر منبع موج نیز از گیرنده دور و یا به او نزدیک شود، بسامد صوتی که شنونده می‌شنود نیز به ترتیب کمتر و یا بیشتر می‌شود.






تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن