تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833248686
ارومیه با آثار بی نظیر تاریخی پذیرای مسافران نوروزی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ارومیه با آثار بی نظیر تاریخی پذیرای مسافران نوروزی ارومیه - ایرنا - شهر زیبای ارومیه مرکز استان آإربایجان غربی با دارا بودن صدها اثر باستانی، تاریخی و فرهنگی و جاذبه های طبیعی بی نظیر آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است.
شهر ارومیه در جلگه ای به طول 70 کیلومتری و عرض 30 کیلومتر در کنار دریاچه ارومیه گسترده است.
پیشینه تاریخی و استقرار این شهر در مسیر قفقاز، ارمنستان، آسیای صغیر و بین النهرین و نیز زمین های بارور و آب و هوای مساعد، اهمیت بسیار ویژه ای را به آن بخشیده است.
روایت هایی از حرکت چند زرتشتی که در هنگام تولد عیسی مسیح (ع) به بیت اللحم رفته بودند و در ارومیه مدفونند حاکی از آن است که این شهر یکی از بزرگترین کانون های مذهبی و اجتماعی گذشته های دور بوده است و سرداران و امپراطوران روم برای دستیابی به آتشکدهی بزرگ زرتشتیان (آذرگشنسب) و پایتخت ساسانیان (گزنا) تخت سلیمان بارها از آن عبور کرده اند.
نام باستانی این شهر و دریاچه آن چی چست و چی چتا است.
سریانیان آن را اورمیا و ارمنی ها اورمی و اعراب آنرا ارمیّه و ایرانیان ارومی یا ارومیه نوشته اند.
بعد از اسلام نیز ارومیه دومین شهر مهم آذر بایجان، پس از مراغه، به شمار می رفت.
ارومیه دارای آثار تاریخی و فرهنگی متعدد در کنار جادبه های خداداد طبیعی است که همواره مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده است.
** مسجد جامع ارومیه
مسجد جامع یکی از آثار کهن و قدیمی شهر تاریخی ارومیه است و در خیابان اقبال قرار دارد. این مسجد در میان بازار قدیمی شهر واقع شده و یکی از ارکان اصلی بافت قدیمی شهر است.
برخی از محققان معتقدند این بنا ابتدا آتشکده بود و بعد از تسلط مسلمین ویران شد و سپس در قرن هفتم هجری قمری بر روی آن مسجدی ساخته شد.
به اعتقاد این گروه از محققان سبک تزیینات، گچبری ها، ستون بندی ها و طاق های مسجد عیناً شبیه به سبک معماری سلجوقیان است.
تاریخ تجدید بنای این مسجد معلوم نیست، اما محراب آن در تاریخ 676 هجری قمری ساخته شده است. این مسجد به همراه سایر اجزاء بافت قدیمی شهر به ویژه بازار و راسته های آن بارها مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته است. مسجد جامع با دو در ورودی که از صحن بزرگ آن منشعب می شود، به بازار راه دارد.
** آبشار سوله دوکل (دیزج) ارومیه
آبشار سوله دوکل از جاذبه های گردشگری آذربایجان غربی محسوب می شود. آبشار سوله دوکل از مرتفع ترین آبشارهای ایران است.
سوله دوکل در دامنه کوه دالامپر در منطقه مرگور واقع است آبشار دیزج با چمن زارهای اطراف در نزدیکی روستای دیزج از توابع زیوه در جنوب غربی شهرستان ارومیه واقع شده است.
این آبشار یکی از سرشاخه های رودخانه ی باراندوز چای محسوب می شود.
** منطقه و دریاچه مارمیشو
منطقه سیاحتی و گردشگری مارمیشو به همراه دریاچه طبیعی آن در مرز ایران و ترکیه و در 45 کیلومتری غرب شهرستان ارومیه واقع شده است وسعت آن حدود پنج هکتار است.
دریاچه طبیعی مارمیشو محل زیست انواع آبزیان بوده و عده زیادی از مردم برای صید ماهی (به صورت تفریحی) به این مکان می آیند. در تعطیلات نوروز و همچنین تابستان سالانه هزاران نفر برای گذراندن اوقات فراغت با خانواده های خود به این منطقه سفر می کنند.
** سولک
آبشار سولک ارومیه - موانا در فاصله حدود 40 کیلومتری غرب شهرستان ارومیه و در دامنه های کوه دره ره ش قرار دارد این آبشار زیبا در انتهای یک دره پر آب و دیدنی در محل روستای سولک، خودنمایی می کند. روستای سولک میان دو روستای دربند و انبی در منطقه موانا واقع است.
دره زیبای منتهی به آبشار، دره هفت کانی یا هفت چشمه نام دارد که آب روستای سولک و آبشار آن را تأمین می کند و در ماه های گرم سال آب آبشار برای مصارف کشاورزی از بالادست آن قطع شده و نمای زیبای آبشار را کمرنگ می کند ولی در فصل بهار زیبایی این نگین طبیعت موانا به اوج می رسد.
آبشار اصلی این دره با حدود یک ساعت کوهپیمایی در بالادست آبشار اولیه جلوه بیشتری دارد ولی مسافران و خانواده ها به همان آبشار اولیه رضایت می دهند و از مواهب طبیعت آن لذت می برند. طبیعت زیبای منطقه موانا بیشتر متأثر از ریزآبه های جاری از قلل ستاره الوند، دره ره ش و کوه های ترگور است.
** سه گنبد ارومیه
سه گنبد ارومیه یکی از بی نظیرترین و زیباترین آثار مربوط به دوره سلجوقیان است که در جنوب شرقی شهر ارومیه واقع شده است.
این بنا آرامگاه بوده و در سال 580 هجری قمری ساخته شده و در ورودی آن سه کتیبه به خط کوفی تراشیده شده از سنگ وجود دارد.
** قلعه بردوک ارومیه
روستای بردوک (Bardouk) در ابتدای دره سلطانی در دامنه مشرف به رودخانه کم آبی که سرچشمه آن از کوه های ترکیه است ساخته شده است. فاصله این محل تا مرز فعلی ایران و ترکیه حدود 15 کیلومتر است.
قلعه و مجموعه آن با تأمین کلیه شرایط دیده بانی بر دامنه مثلثی شکل که راس آن رو به شمال نهاده و یک سلسله زمین های شیبدار که به صورت پلکانی و صخره های بلند کوهستان قرار گرفته اند، بنا شده است.
کلیه استحکامات حصار پیرامون بنا و بناهای داخل حصار از سنگ های لاشه ای و قلوه سنگ های محلی با ظرافتی قابل تحسین شناخته شده اند.
در مرتفع ترین نقطه ممکن قلعه، یک برج دیده بانی در صعب العبورترین جا بر روی یک تیغه ی کم عرض با سنگ های لاشه ای و ملات ساروج بنا شده و از داخل و خارج با گچ نرم و صاف میان درزها و بندها به صورت لایه ضخیمی پر شده است.
این بنا کاملاً سالم و در جهات مختلف دارای روزنه جهت دیده بانی و یک در ورودی از جبهه شرقی می باشد و تنها مختصر تخریبی در کنگره های آن دیده می شود.
** قلعه ی دم دم ارومیه
این قلعه در سال 1018 هجری قمری برفراز کوهی به همین نام در 18 کیلومتری جنوب غربی ارومیه ساخته شده است. این قلعه به علت ارتفاع زیاد از سمت شمال و جنوب و اتصال آن به صخره سمت غربی که نزدیک به زمین است، دارای حصاری محکم و دروازه ای در سمت جنوبی است. قلعه از پنج قسمت تشکیل می شود که عبارت است از : قسمت اصلی، قسمت پایین، قسمت سولوق قسمت بوزلوق و بیرون دروازه شرقی. در قسمت شرقی قلعه و منتهی الیه صخره، برجی عظیم بنا شده که خود در حکم قلعه بوده است.
در قسمت جنوبی داخل قلعه گودالی احداث شده بود که زمستان ها با یخ و برف پر می شد و زیر آن حوضی ساخته شده بود که در ایام کم آبی از آن استفاده می شد. برای محافظت این قسمت نیز قلعه مانند بنا شده بود که آن را بوزلوق (جای یخ) یا قارلیق (جای برف) می گفتند و راه آن نیز مانند سولوق مخفی بوده است.
** دریاچه و کوه های دالامپر ارومیه
در منطقه مرزی زیوه (حدود 50 کیلومتری غرب ارومیه) و تقریبا در محل طلاقی مرزهای ایران؛ عراق و ترکیه دو قله بلندترین قله های این منطقه هستند که در منطقه زیوه که به یکی «بز سینا» و دیگری «دالامپر» گفته می شود که به خاطر همین قله، به رشته کوههای این منطقه دالامپر اطلاق می شود که در کوهپایه ی یکی از آنها روستای زیبایی وجود دارد به نام «کچله» که در بلندی یک تپه قرار دارد و وقتی از این روستا به پایین نگاه کنید کل منطقه سر سبز و بسیار زیبای زیوه دیده می شود و چشم اندازی دارد که وقتی آنرا ببینید هیچوقت فراموش نخواهید کرد در بالای این روستا و در کوهپایه های قله ی دالامپر جویبارهای باریک از همه جا روان است و در بالای یکی از تپه ها یک دریاچه بسیار زیبا قرار دارد که کمی پایین تر از آن و در جنوب دریاچه آبشار سوله دوکل قرار دارد که چیزی شبیه گنجنامه همدان و حتی زیباتر از آن می باشد.
** چشمه های آب گرم هفت آباد
روستای هفت آباد از لحاظ ارتفاع پایین ترین روستای این دهستان از محال مرگور است، که دارای چشمه های آبگرم متعددی است که برای برخی بیماریهای استخوانی نیز خاصیت درمانی دارد و در فصل تابستان پذیرای مهمانان و گردشگران است.
** مجتمع ساحلی چی چست
این مجتمع در فاصله 18 کیلومتری مسیر جاده ارومیه به طرف دریاچه ارومیه (بندرگلمانخانه) واقع شده و دارای کلیه امکانات رفاهی از قبیل: هتل، ویلا، سوئیت، رستوران، قهوه خانه ی سنتی، سکوهای اتراق و میادین ورزش خانوادگی می باشد.
** دره شهدا
این دره، یکی از تفرجگاههای مهم شهرستان ارومیه می باشد که در حدفاصل بین ارومیه و اشنویه قرار دارد که با وسعت زیاد و چشم اندازهای طبیعی خود و همچنین چشمه هایی که در داخل باغ ها و دره ها هست زیبایی خاصی به این منطقه داده است در روزهای تعطیل و فصل بهار و تابستان افراد زیادی برای گذراندن اوقات فراغت به این دره می آیند.
** کوه چهل مرد شهید ارومیه
رشته کوه های آذربایجان غربی را در واقع باید دنباله رشته کوه عظیم زاگرس محسوب کرد که در حدود جنوبی استان توسط رودخانه ی گدار (گاده ر) در شهرستان نقده از رشته ی اصلی جدا شده است. این رشته کوه که در غرب دریاچه ارومیه و در امتداد مرز ایران و ترکیه و نیز بخشی از مرز ایران و عراق کشیده شده است، گستره ای شمالی جنوبی داشته و یال های اصلی آن غالباً مرزهای مشترک ایران و کشورهای ترکیه و عراق را تشکیل می دهند.
این رشته کوه ها مساحتی بالغ بر 15 هزار و 200 کیلومتر مربع را در بر گرفته اند و طول آن در حدود 314 کیلومتر می باشد. ارتفاعات این منطقه به علت بعد مسافت و مشکلات دسترسی و نیز مرزی بودن، بسیار کم مورد توجه کوهنوردان کشور قرار گرفته اند.
لذا کوه های نوار مرزی آذربایجان غربی بسیار ناشناخته اند و این در حالی است که از شمال تا جنوب آن قلل، غارها، دیوارها، یخچال ها، دریاچه ها، دره ها و مناطق جنگلی زیبا و بکر و دیدنی بسیاری وجود دارد که از جمله آنها باید از کلاهک سنگی عظیم ماکو، دره زنگبار ارتفاعات بورآلان، غار عظیم بوغلو، قلل چرکین، اورین، بره عزد، ستاره لوند، زیارت بابیون، دره ره ش، دالامپر، بزسینا، مرگ زیارت، سه کوچه و سپی ڕێز نام برد.
دریاچه های کوهستانی کوچک شمیران، دالامپر و مارمیشو از عمده ترین دریاچه های کوهستانی این دیار می باشند.
نام کوه به دلیل وجود چهل قبر که تاریخچه آنها نامعلوم و اهالی منطقه معتقدند که این قبور متعلق به شهدای اسلام است که در بالای این کوه قرار دارند، نام گذاری شده است.
** موزه ارومیه
موزه ی ارومیه در خیابان بهشتی این شهر قرار دارد این موزه در سال 1346 شمسی بنا شد و دارای یک تالار بزرگ مخصوص اشیای باستانی و تاریخی دوره های مختلف تاریخی و تالاری کوچک است که به موزه ی مردم شناسی اختصاص دارد.
در این تالار در ایام برگزاری مراسم، فیلم و اسلاید به نمایش گذاشته می شود و مجموعه ای از کتاب های نفیس خطی که اکثر آنها قرآن مجید و کتب دینی و اسلامی است، نگهداری می شود.
اشیایی از دوره های ماقبل تاریخ، تاریخی و اسلامی و نیز اشیایی مربوط به هنرهای ملی و تزیینی مردم شناسی، صنایع دستی نیز در این موزه به چشم می خورد.
موزه ی ارومیه یکی از موزه های غنی کشور محسوب می شود که در آن سه کتیبه (خط نوشته) از هزاره اول قبل از میلاد به نام های ˈاستل کێله شینˈ، ˈاستل مواناˈ و کتیبه محمودآباد نگهداری می شود که به خط میخی اورارتوبی است جدیدترین آثار این موزه مربوط به دوره قاجار است.
** مسجد امام شافعی ارومیه
مسجد امام شافعی ارومیه، (مسجد جامع اهل سنت ارومیه) در خیابان دروازه مهاباد کوچه امام غزالی در مرکز ارومیه واقع است. این مسجد در سال 1288 هجری شمسی بنا شده و در سال 1360 بازسازی شده است.
مناره قدیمی این مسجد در رده آثار تاریخی شهرستان به ثبت رسیده است. این مسجد هم اکنون محل برگزاری نمازهای جمعه و جماعات و عیدین اهل سنت است.
** کلیسای سیر ارومیه
نام اصلی این کلیسا مارسرگیز می باشد و در پنج کیلومتری جنوب غربی شهر ارومیه نزدیک تفرجگاه بند قرار دارد.
مارسرگیز از کلمه مار به معنی حضرت یا صاحب و سرگیز لغت یونانی سن جرج می باشد که در واقع محل دفن مارسرگیز است.
این کلیسا که زیارتگاه مسیحیان می باشد با توجه به سبک معماری و مندرجات کتب مورخان آشوریها بنایی است مربوط به دوره ساسانی که در زمان خسرو پرویز به مناسبت غلبه او به رومیان توسط زوجه اش شیرین ساخته شد.
** بازار ارومیه
بازار ارومیه در گوشه جنوب شرقی شهر ارومیه واقع شده است که در حال حاضر بخش عمده و سالم آن در بین خیابانهای امام - عسگرآبادی - اقبال و مهاباد (منتظری) محصور می باشد.
قدیمی ترین بخشهای باقیمانده محدوده بازار از دوره صفویه به بعد می باشند مخصوصاً حمام هایی از دوره ی زندیه و قاجار باقی مانده که نمایانگر ذوق معماری دوره های مختلف می باشند. هر راسته و بخشی از این مجموعه دارای فرم و شکل بندی خاص خود می باشد. وجود تیمچه ها، سه راه ها، مسجد، حمامها، تماماً دال بر آبادانی و تحرک این بخش از شهر در زمانی نه چندان دور می باشد.
** کلیسای ننه مریم
کلیسای ننه مریم که امروزه به نام کلیسای شرق آشور نامیده می شود در خیابان قدس شهر ارومیه قرار دارد و یکی از آثار بی نظیر و تاریخی آشوری های ارومیه است.
در سده های گذشته، دفن اموات در این محل انجام می گرفت. این بنا در طی قرون مورد مرمت قرار گرفت. نمای فعلی متعلق به دوره ی ساسانی است و دارای طاق های بسیار جالب و قرینه سازی کاملاً زیبا- قابل مقایسه با معماری آتشکده های ساسانی است. طبق روایت نویسندگان آشوری و مسیحی این بنا قبلاً آتشکده بود و یکی از معابد معروف زرتشتیان این دیار به شمار می رفت.
** مسجد سردار
مسجد سردار یکی از قدیمی ترین مساجد شهرستان ارومیه می باشد که دارای آجرکاری و ستونهای قدیمی می باشد و قدمتش به دوره ی قاجاریه برمی گردد. بنای این مسجد را عظیم السلطنه مشهور به سردار ساخته است که در سال 1331 هجری قمری توسط وی ساعت بزرگی به آن نصب کردند و به همین دلیل به مسجد (ساعتلو) نیز شهرت دارد.
به مجموعه های تاریخی و فرهنگی و طبیعی ارومیه باید جاذبه هایی چون دریاچه ارومیه، باغات سیب و انگور، تپه های تاریخی و باستانی دیگاله، ترمنی، میدان زیبای ایالت با ساختمانهای سه گانه تاریخی شهداری، شهربانی و ارتش و روستاهای زیبا و منحصر به فرد را افزود که چشم تماشاگران و مسافران را نوازش می دهند.
7126/581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
بازار تاريخي اروميه پذيراي گردشگران نوروزي
۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲ ۲۱ب ظ بازار تاريخي اروميه پذيراي گردشگران نوروزي بازار تاريخي اروميه در ايام نوروز براي بازديد گردشگران داير خواهد بود به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج بازار اروميه يکي از پنج بازار تاريخي بزرگ کشور است و اين مجموعه يکي از قديمي ترين بخش هاي اين شهر بشمار مي آي50 اثر تاریخی استان قم پذیرای مسافران نوروزی است
شنبه ۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۶ معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت 50 اثر تاریخی در قم پذیرای مسافران نوروزی است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم عمار کاوسی افزود این اماکن شامل اماکن ثبت شده تاریخی و بقاع ثبت شده امامزادگاشهر تاریخی و گردشگری آمل آماده پذیرایی از مسافران نوروزی
شهر تاریخی و گردشگری آمل آماده پذیرایی از مسافران نوروزی ساری- ایرنا- شهرستان آمل با سابقه چندین هزار ساله به عنوان یکی از نزدیکترین مبادی ورودی مسافران و گرشگران از پایتخت کشور به مازندران با فراهم کردن امکانات مورد نیاز خود را آماده پذیرایی از مسافران درنوروز 93کرده است به گآثار تاریخی شهرستان ورامین آماده بازدید مسافران نوروزی است
آثار تاریخی شهرستان ورامین آماده بازدید مسافران نوروزی است ورامین – ایرنا -شهرستان ورامین با داشتن بیش از یکصد اثرتاریخی متعلق به دوره های مختلف برای پذیرایی از گردشگران و مسافران نوروزی آماده شده است ورامین با جمعیتی حدود 350 هزار نفر در 42 کیلومتری جنوب شرقی تهران در حاشیهبازار تاریخی ارومیه در نوروز 93 پذیرای گردشگران نوروزی است
بازار تاریخی ارومیه در نوروز 93 پذیرای گردشگران نوروزی است ارومیه - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت بازار تاریخی ارومیه در ایام نوروز برای بازدید گردشگران دایر است مظفر عباس زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود بازار ارومیهمعاون ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم: 50 اثر تاریخی استان قم پذیرای مسافران نوروزی است
معاون ادارهکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قم 50 اثر تاریخی استان قم پذیرای مسافران نوروزی استمعاون میراث فرهنگی ادارهکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت 50 اثر تاریخی در قم پذیرای مسافران نوروزی است به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومابنیه های تاریخی قزوین برای پذیرایی از مسافران نوروزی آماده می شوند
استانها مرکز قزوین ابنیه های تاریخی قزوین برای پذیرایی از مسافران نوروزی آماده می شوند قزوین- خبرگزاری مهر فرمانده يگان حفاظت ميراث فرهنگي استان قزوين گفت يگان حفاظت ميراث فرهنگي استان قزوين براي حفاظت از محوطههاي باستاني و ابنيه تاريخي در ايام نوروز 93 به صورت آماده باش همدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان غربی: بازار تاریخی ارومیه آماده بازدید مسافران نوروزی است
مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان غربی بازار تاریخی ارومیه آماده بازدید مسافران نوروزی استمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با توجه به تعطیلی بازار تاریخی ارومیه در ادوار گذشته گفت امسال بازار تاریخی ارومیه آماده بازدید مسافران نوروزی خواهد بود مظفر عباسزادآبگرم گیوی در شهرستان کوثر آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است
آبگرم گیوی در شهرستان کوثر آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است کوثر اردبیل - ایرنا - آبگرم گیوی به عنوان یکی از مهم ترین جاذبه های گردشگری شهرستان کوثر آماده پذیرایی خیل مسافران نوروزی از مناطق مختلف کشور است به گزارش روز شنبه ایرنا این آبگرم در پنج کیلومتری شهر گیوی کنار جا68 واحد اقامتی در استان قزوین آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است
استانها مرکز قزوین قاسمی 68 واحد اقامتی در استان قزوین آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است قزوین- خبرگزاری مهر مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت 68 واحد اقامتی با ظرفیتی بالغ بر 900 تخت در استان برای پذیرایی از مسافران نوروزی آماده شده است به گزارشطبیعت بکر و بی نظیر پالنگان آماده پذیرایی ازگردشگران نوروزی
طبیعت بکر و بی نظیر پالنگان آماده پذیرایی ازگردشگران نوروزی سنندج- ایرنا - روستای پالنگان یکی از روستاهای گردشگری استان کردستان است که با دارا بودن طبیعتی جذاب بکر و بی نظیر آثار تاریخی گوناکون و مردمانی پاک و بی ریا هرساله در ایام نوروز مسافران و گردشگران زیادی را در خود جای متاکسي – راهنما در خدمت مسافران نوروزي اروميه
۲۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۶ ۲ب ظ تاکسي – راهنما در خدمت مسافران نوروزي اروميه دهها دستگاه تاکسي در ايام نوروز در مناطق مختلف شهر اروميه افتخار راهنمايي ميهمانان نوروزي را خواهند داشت به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج امسال تعداد 50 دستگاه تاکسي با عنوان راهنماي افتخاري مسافران در اروميه17 پارک در کلانشهر کرج پذیرای مسافران نوروزی است
استانها مرکز البرز درویش در گفتگو با مهر 17 پارک در کلانشهر کرج پذیرای مسافران نوروزی است کرج - خبرگزاری مهر معاون فنی و اجرایی سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج گفت 17 پارک کلانشهر کرج آماده پذیرایی از مسافران نوروزی هستند و در هر منطقه از مناطق 12 گانه کرج حداقل یک پا14 مدرسه شهرستان بشرویه آماده پذیرایی از مسافران نوروزي شد
استانها شرق خراسان جنوبی صارمي 14 مدرسه شهرستان بشرویه آماده پذیرایی از مسافران نوروزي شد بشرویه – خبرگزاری مهر رئیس اداره آموزش و پرورش بشرویه از آمادگی این اداره برای پذیرش مسافران در ایام نوروز خبرداد به گزارش خبرنگار مهر جواد صارمي رئيس اداره آموزش و پرورش شهرستان بشراستاندار آذربایجان غربی بر لزوم پذیرایی هر چه مطلوب از مسافران نوروزی تاکید کرد
استاندار آذربایجان غربی بر لزوم پذیرایی هر چه مطلوب از مسافران نوروزی تاکید کرد ارومیه - ایرنا - استاندار آذربایجان غربی گفت دستگاه های اجرایی استان باید زمینه لازم را برای پذیرایی هرچه بهتر از گردشگران نوروزی فراهم کنند قربانعلی سعادت روز یکشنبه در جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوربیت تاریخی امام راحل در خمین مملو از مسافران نوروزی شد
بیت تاریخی امام راحل در خمین مملو از مسافران نوروزی شد خمین - ایرنا - در نخستین روز از سال نو بیت تاریخی امام راحل در خمین مملو از مسافران نوروزی شد مسوول موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی ره در خمین از آمادگی کامل بیت تاریخی امام راحل برای بازدید و پذیرایی از مسافران و گبرپایی خیمه معرفت در تخت جمشید/ 550 امامزاده و بقعه متبرکه استان فارس پذیرای مسافران نوروزی
دین و اندیشه برپایی خیمه معرفت در تخت جمشید 550 امامزاده و بقعه متبرکه استان فارس پذیرای مسافران نوروزی مدیر کل اوقاف و امور خیریه فارس از برگزاری مراسم سال تحویل در حرم مطهر حضرت سیدعلاالدین حسین ع و سید علی بن حوزه ع در شیراز و بقاع شاخص شهرستان های فارس خبر داد و گفت 550-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها