تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815054077




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش حضور زنان در اجتماع با کم‌رویی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
کاهش حضور زنان در اجتماع با کم‌رویی
یک آسیب‌شناس اجتماعی گفت: کم‌رویی زنان نوعی اضطراب اجتماعی است که باعث منزوی شدن آنها در عرصه‌های مختلف اجتماع می‌شود.
ابهری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: کم‌رویی نوعی ترس یا اضطراب اجتماعی بوده که به واسطه آن فرد از مواجه شدن با افراد ناآشنا و ارتباطات اجتماعی گریزان است.
 
ابهری در رابطه با ریشه اصلی کم‌رویی ادامه داد: ریشه اصلی کم‌رویی می‌تواند در ترس یا اضطراب اجتماعی نهفته باشد اضطراب یک پاسخ طبیعی در مقابل هر نوع تهدید یا فرآیند آگاه کننده و اخطاری به فرد درباره یک خطر یا موقعیت دشوار است.
 
ابهری تاکید کرد: اضطراب در حد تعادل آن برای بسیاری از اعمال و رفتارهای انسان و تلاش و آمادگی برای مقابله با تهدیدها و خطرهای اجتماعی ضروری است اما زمانیکه نگرانی‌های فرد نسبت به مسائل مختلف فزونی یابد دچار اضطرابی می‌شود که درنتیجه اعتماد به نفس او کاهش می‌یابد.
 
ابهری در خصوص علل کم‌رویی گفت: علت کم‌رویی عمدتا به روابط بین فردی و نحوه تربیت برمی‌گردد در این میان خانواده یکی از علل اساسی کم‌رویی است، انتظارات نامعقول والدین از دختران خود و سخت گیری بیش از حد از اصلی‌ترین زمینه‌های رشد کم‌رویی دختران است.
 
ابهری افزود: اضطراب اجتماعی وقوع نوعی ارزیابی شخصی در موقعیت‌های مختلف اجتماعی است، به عبارت دیگر زنان و دخترانی که دچار اضطراب اجتماعی هستند ازمواجه با دیگران و از اینکه مورد داوری دیگران قرار می‌گیرند دچار ترس و واهمه هستند.
 
ابهری خاطرنشان کرد: خانواده و جامعه باید تفاوت حیا و کم‌رویی را بداند و بشناسد حیا صرف ظاهرنشدن در جمع و اجتماع نیست جامعه ما نیاز به حضور فعال و استفاده از استعدادها و توانمندی‌های زنان و دختران در عرصه‌های مختلف اجتماعی دارد.

انتهای‌پیام/








تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن