واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تظاهرات هزاران نفری ضد سیاست های نژاد پرستانه دولت انگلیس
تظاهرکنندگان همچنین با انتقاد از سیاست های دولت ائتلافی انگلیس در قبال مهاجران خارجی، اعلام کردند که دولت برای توجیه ناتوانی خود در حل مشکلات اقتصادی، حضور مهاجران خارجی را عامل این مشکلات معرفی می کند. هزاران نفر از مردم انگلیس علیه نژاد پرستی دولت این کشور تظاهرات کردند.
هزاران نفر از مردم انگلیس همزمان با روز بین المللی مبارزه با نژادپرستی، در مرکز لندن تظاهرات کردند.
مراسم روز بین المللی مبارزه با نژاد پرستی با تجمع فعالان مدنی و اقشار مختلف مردم در مقابل پارلمان انگلیس آغاز شد و شرکت کنندگان با سردادن شعارهایی تبعیض، نژادپرستی و فاشیسم را محکوم کردند.
مخالفان نژادپرستی سپس با عبور از مقابل دفتر نخست وزیری انگلیس به سمت میدان ترافالگار تظاهرات کردند و در این میدان به سخنان شماری از نمایندگان پارلمان، رهبران اتحادیه های صنفی و کارگری و شخصیت های مدنی و ضد جنگ گوش فرادادند.
اقلیت های مذهبی و نژادی از جمله سیاهپوستان - مسلمانان و مهاجران خارجی در این تظاهرات حضور چشمگیری داشتند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات تابلو نوشته هایی با خود حمل می کردند که روی برخی از آنها نوشته شده بود: در مقابل نژاد پرستی و فاشیسم بایستید، نه به نژادپرستی، نه به اسلام هراسی، تبعیض علیه مهاجران خارجی را متوقف کنید، ما در کنار هم قوی تر هستیم، نژادپرستی جامعه را ویران می کند.
سخنرانان این مراسم نیز ضمن محکوم کردن گروههای نژادپرست و راست افراطی تاکید کردند: جامعه انگلیس یک جامعه چندفرهنگی و چند نژادی است و در مقابل هرگونه تبعیض و نژادپرستی می ایستد.
آنان همچنین با انتقاد از سیاست های دولت ائتلافی انگلیس در قبال مهاجران خارجی اعلام کردند که دولت برای توجیه ناتوانی خود در حل مشکلات اقتصادی حضور مهاجران خارجی را عامل این مشکلات معرفی می کند.
"جرمی کوربین " نماینده پارلمان از حزب کارگر در این باره گفت: مهاجران خارجی در دهه های گذشته خدمات بسیاری به جامعه انگلیس ارائه کرده اند و بدون حضور آنان معلوم نبود که جامعه ما امروز چه وضعیتی داشت.
وی افزود: ما باید متحد و استوار در مقابل هرگونه نژاد پرستی بایستیم و این پدیده را از جامعه ریشه کن کنیم. اتحاد ما بسیار قوی تر از نژاد پرستان است.
یکی از سران سازمان مدنی "اتحاد در مقابل فاشیسم و نژادپرستی " نیز در سخنان خود گفت : حدود 40 درصد از متخصصان و کارکنان سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس از مهاجران خارجی هستند و خدمات بسیاری به مردم این کشور ارائه می کنند.
وی افزود: معرفی مهاجران خاجی به عنوان عامل مشکلات اقتصادی و اجتماعی جامعه انگلیس، ناعادلانه و غیرقابل پذیرش است.
شنبه ۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]