واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون سابق دومای روسیه: اقتصاد مقاومتی مانع زیاده خواهی غرب در موضوع هسته ای ایران می شود مسکو- ایرنا- پروفسور سرگئی بابورین معاون سابق دومای روسیه با اشاره به تلاش های غرب در گذشته برای نقض حقوق هسته ای ایران گفت: اقتصاد مقاومتی مانع زیاده خواهی کشورهای غربی به ویژه آمریکا در مساله هسته ای ایران می شود.
بابورین روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا یادآوری کرد: کشورهای غربی بارها تلاش کرده اند ایران را وادار به صرف نظر کردن از بخشی از حقوق هسته ای خود به عنوان عضو پیمان ان.پی.تی کنند.
وی افزود: هیچ بعید نیست کشورهای غربی این رویکرد زیاده طلبانه خود را در مورد مساله ایران در آینده هم حفظ کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی سه شنبه هفته گذشته در جمع صدها نفر از مسوولان دستگاههای مختلف، فعالان اقتصادی و مدیران مراکز علمی، رسانه ای، نظارتی، مؤلفه های سیاستهای اقتصاد مقاومتی، عوامل و انگیزه های تدوین این سیاستها و الزامات و انتظاراتی را که در این زمینه از مسوولان وجود دارد، تبیین فرمودند.
ایشان تأکید کردند: «عزم جدی مسوولان»، «تبدیل سیاستها به برنامه های زمان بندی شده اجرایی»، «نظارت دقیق»، «رفع موانع حضور فعالان و مردم در عرصه اقتصادی» و «گفتمان سازی»، این امکان را فراهم می کند که ثمرات شیرین و ملموس این الگوی بومی و علمی، در مدت مناسب در زندگی مردم جلوه گر شود.
معاون سابق دومای روسیه با اشاره به رویکرد منفی برخی کشورهای غربی ازجمله آمریکا در مذاکرات هسته ای گفت: ایران باید در این شرایط به تحکیم و تقویت پایه های اقتصاد خود بپردازد و بهترین راه برای این منظور و نیل به چنین هدف راهبردی اقتصاد مقاومتی است.
نماینده سابق دوما اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی به این صورت است که اقتصاد کشور بر پایه امکانات ملی و بدون وابستگی به خارج استوار می شود و نقش تولیدات داخلی در این نوع اقتصاد اهمیت فراوان می یابد.
بابورین ادامه داد: به همین دلیل ایران باید تلاش های گسترده ای را برای افزایش کیفیت کالاهای تولیدی خود به عمل آورد و پژوهشگاه های علمی این کشور برای این منظور باید با مراکز تولید روابط تنگاتنگی داشته باشند تا کالاهایی که تولید می شود مرغوب تر باشد.
این کارشناس روس که سال ها ریاست دانشگاه دولتی اقتصاد و بازرگانی روسیه موسوم به ˈار.گ.ت.ای.اوˈ را برعهده داشته است، گفت: اگر کشوری اقتصاد مقاومتی را به عنوان الگوی برای اقتصاد خود برمی گزیند این امر نشانگر آرمانهای آن کشور برای استقلال در عرصه های سیاسی و اقتصادی است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره برای داشتن مواضع مستقل در مسایل مهم بین المللی و منطقه ای پیشگام بوده است و این سیاست تهران در دوره رهبری (امام) خمینی (ره) شکل گرفته است و در حال حاضر هم دنبال می شود.
بابورین گفت: ایران در مسایل مهم جهانی همچون سوریه و افغانستان مواضع مستقلی داشته است که قابل احترام بوده و برای پیشبرد سیاست ها در این عرصه ها حتما باید اقتصادی مستقل داشت و اقتصاد مقاومتی این امکان را بطور کامل فراهم می کند.
وی اضافه کرد: هیچ بعید نیست که غرب در آینده هم بخواهد از مساله هسته ای ایران برای اعمال فشار بر این کشور استفاده کند و به همین دلیل ایران باید مراقب باشد و به تحکیم نظام اقتصادی خود بپردازد.
معاون سابق دومای روسیه گفت: روسیه هم که با غرب در مساله اوکراین و کریمه اختلاف یافته است باید به اقتصاد متکی بر تولیدات داخلی روی آورد و فقط با توسعه چنین مدل اقتصادی می تواند در مصاف با غرب پیروز شود.
وی افزود: تمام کشورهایی که خواهان داشتن مواضع مستقل و درصدد تبدیل به قدرت اقتصادی جهانی هستند باید برای مقابله با فشارهای غرب آماده باشند، زیرا در قرن بیست و یکم با وسایل ارتباطی جدید و شبکه های اجتماعی، سلطه بر افکار عمومی کشورها آسانتر شده است و غرب و آمریکا اغلب از این امکانات برای پیشبرد سیاست های خود استفاده می کنند.
اروپام/2242**518** 1337
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]