تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):حق را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد، زيرا كه نجات تو در آن است... تقواى ال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844864989




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قطار آموزش و پرورش روی ریل سرعت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

قطار آموزش و پرورش روی ریل سرعت تهران - ایرنا - وزارت آموزش و پرورش با تحت پوشش قرار دادن حدود 12 میلیون و 300 هزار دانش آموز یکی از گسترده ترین وزارتخانه ها است که همواره با فرازونشیب هایی همراه بوده و البته در سال 92 با مسایل بسیاری دست و پنجه نرم کرده است.


علی اصغر فانی پس از عدم رای اعتماد مجلس به محمدعلی نجفی از سوی رییس جمهوری به عنوان گزینه پیشنهادی دولت یازدهم جهت تصدی وزارت آموزش و پرورش به مجلس معرفی شد که در نهایت با کسب 185 رای اعتماد توانست فعالیت خود را آغاز کند.
وزارت آموزش و پرورش با مدیریت فانی از همان آغازین روزهای کاری، ایده ها و طرح های بسیاری را برای مرتفع کردن مشکلات آموزشی و پرورشی کشور ارایه کرد که البته بازخوردهای متفاوتی را در بین صاحبنظران حوزه تعلیم و تربیت، والدین، معلمان و دانش آموزان به همراه داشت.

* ساماندهی 50 هزار نیروی مازاد آموزش و پرورش
ساماندهی 50 هزار نیروی مازاد آموزش و پرورش یکی ازمهمترین موضوعاتی بود که بارها وزیر بر آن تاکید کرد و اظهار داشت: سیاست ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی و آموزش های جدید ضمن خدمت معلمان به منظور آماده سازی آنها برای تدریس از سال آینده اجرا می شود.
فانی افزود: در بخش بهسازی باید آموزش های ضمن خدمت به معلمان داده شود تا هر کدام از آنها را نسبت به کاری که انجام می دهند، آماده کنیم و برای این بخش طرح هایی در نظر گرفته شده و مطالب و محتوای آموزش ضمن خدمت متناسب با سیاست ها و برنامه های آموزشی تدوین می شود.

* بودجه نویسی مدرسه ای رویکرد جدید مدیریت منابع مالی
سرانه ای شدن بودجه مدارس از دیگر مواردی بود که با طرح آن از سوی وزیر آموزش و پرورش سوالات بسیاری را در اذهان عمومی در خصوص چگونگی اجرای آن و نحوه پرداخت حقوق معلمان ایجاد کرد.
وزیر آموزش و پرورش در این رابطه اعلام کرد: با توجه به ماده 16 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب مجلس شورای اسلامی، دستگاه های اجرایی موظفند قیمت تمام شده فعالیت ها، خدمات و محصولات واحدهای مجری را مشخص کنند تا بهره وری امور مالی دستگاه ها افزایش یابد که با سرانه ای شدن بودجه مدارس منابع مالی آموزش و پرورش به نحو مناسب تری مدیریت می شود.
وزیر آموزش وپرورش از این طرح به عنوان بودجه نویسی مدرسه ای نام برد و گفت: اکنون یک گروه مشغول بودجه نویسی مدرسه ای به عنوان یک ایده جدید است و نتیجه آن برای اجرا در تعداد محدودی از مدارس، تا پایان امسال مشخص می شود.
فانی تصریح کرد بنا داریم پس از بررسی و پژوهش بودجه ریزی مدرسه ای را از سال آینده در تعداد محدودی از مدارس به عنوان نمونه آماری اجرا کنیم و در صورت موفقیت به تدریج این طرح را توسعه خواهیم داد.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش وپرورش نیز در اظهار نظری گفت: طرح سرانه ای شدن مدارس یک نوع بسترسازی برای ارتقا بهره وری در سطح مدرسه است در زمان حاضر از آنجا که منابع مالی توسط دولت و به شکل مرکزی تامین می شود، مکانیزمی در اختیار مدیر برای اینکه از امکانات خود حداکثر بهره وری را داشته باشد، وجود ندارد.
علی زرافشان اظهار داشت: سرانه ای شدن کمک بسیار خوبی است تا براساس آن مدیر مدرسه، مطلوب ترین راه را برای هزینه های خود در نظر بگیرد و نحوه فعالیت های آموزشی، پرورشی و جذب نیروی انسانی را مدیریت کند.

** رشد 26 درصدی بودجه سال آینده آموزش و پرورش
رشد 26 درصدی بودجه این وزارتخانه در سال 93 و اختصاص بیش از20 هزار میلیارد تومان برای وزارت آموزش و پرورش نوید بخش افقی روشن و نشان از توجه ویژه مسوولان کشور به نظام تعلیم و تربیت است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درمطلبی از افزایش سرانه تغذیه مدارس از 117 میلیارد و 600 میلیون تومان به 150 میلیارد تومان در لایحه بودجه سال 93 خبر داد.
وحید کیارشی گفت: در سال جاری با وجود محدودیت های مالی و کاهش سقف تخصیص اعتبار ردیف های ملی، تخصیص اعتبار مربوط به تغذیه رایگان و امور رفاهی دانش آموزان تاکنون به میزان 68 درصد اخذ و به طور کامل بین ادارات کل آموزش و پرورش استان ها توزیع شده که مبلغ ریالی این اعتبار معادل 239 میلیارد ریال است.
وی یادآورشد: همچنین اعتبار بخش تغذیه رایگان و امور رفاهی دانش آموزان از مبلغ 35 میلیارد و 300 میلیون تومان در سال 92 به مبلغ 40 میلیارد تومان برای سال 93 در نظر گرفته شده است و یارانه غذای دانش آموزان نیز از مبلغ 45 میلیارد و 500 میلیون تومان در سال 92 به مبلغ 50 میلیارد تومان در سال 93 افزایش خواهد یافت.
کیارشی همچنین به رشد 26 درصدی هزینه آموزش و پرورش در بودجه سال 93 اشاره کرد و گفت: 250 میلیارد تومان برای اجرای فعالیت های کیفیت بخشی در بودجه سال 93 پیش بینی شده است.
وی به درآمد اختصاصی بودجه سال 93که عمدتا متعلق به استان ها است اشاره کرد و افزود: درآمد سال 92، 493 میلیارد تومان بوده و درآمد سال 93، 555 میلیارد تومان پیش بینی شده است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش یادآورشد: سال 92 تملک آموزش و پرورش ، یک هزار و 124 میلیارد تومان بوده و برای سال93 ، 638 میلیارد تومان پیش بینی شد که با کاهش 43 درصدی روبرو هستیم.
کیارشی بودجه ریزی بر مبنای عملکردی را از برنامه های وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد و افزود: انسداد ورودی بی سوادی، خروج نیروهای ناکارآمد، رتبه بندی معلمان، ساماندهی نیروی انسانی، ارتقا مدیریت آموزشگاهی، توسعه مدارس هیات امنایی و خرید خدمت از مدارس غیردولتی از سیاست های اعمال شده در بودجه سال 93 است .
وی به تبصره بند سه در خصوص عوارض مصرف هرمتر مکعب گاز طبیعی اشاره کرد و یادآور شد: 200 میلیارد تومان از این طریق برای سیستم گرمایشی مدارس به صورت قانونی در اختیار سازمان نوسازی مدارس قرار می گیرد.

* پوشش تحصیلی 94 درصدی گروه سنی 10 تا 49 سال
اعلام پوشش تحصیلی 94 درصدی گروه سنی 10 تا 49 سال از دیگر خبرهای مهمی بود که مسوولان وزارت آموزش و پرورش در سال جاری به عنوان یکی از پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در زمینه آموزش پایه اعلام کردند.
بر اساس اعلام رییس سازمان نهضت سواد آموزی درصد افراد با سواد گروه سنی ( 49-10) سال نیز از حدود 48 درصد به بالاتر از 94 درصد رسیده و اختلاف درصد باسوادی نقاط شهری و روستایی گروه ( 49-10) سال از 39 درصد به هشت درصد کاهش پیدا کرده است.
علی باقرزاده تصریح کرد سازمان نهضت سواد آموزی به خاطر ابداعاتی که داشته پنج نشان بین المللی دریافت کرده و در رابطه با فعالیت های انسان دوستانه به بیش از 700 هزار نفر اتباع خارجی آموزش داده و اکنون نیز با 18 دستگاه دولتی و غیر دولتی تفاهم نامه امضا کرده است.
معاون وزیر آموزش پرورش افزود: بر اساس آمار نفوس و مسکن سال 1390 متاسفانه بیش از 9 میلیون و 719 هزار نفر اعلان بی سوادی مطلق کردند، بیش از 10 میلیون و 600 هزار نفر درحد دوره ابتدایی و حدود 9 میلیون و 200 هزار نفر نیز تحصیلات خود را در حد راهنمایی معرفی کردند.
همچنین در سال جاری و در ماه های آغاز به کار دولت تدبیر و امید تفاهم نامه همکاری بین نهاد کتابخانه های عمومی کشور و سازمان نهضت سوادآموزی به منظور کمک به ریشه کنی بی سوادی و تثبیت آموخته های پیشین و آموزش مسایل جدید به نوسوادان به امضای روسای دو دستگاه رسید.
بر اساس مفاد این تفاهم نامه نهاد کتابخانه های عمومی کشور متعهد شد به تولید کتاب های آسان خوان برای نوسوادان و توزیع آن در ایستگاه های مطالعه و کتابخانه های عمومی پرداخته و مسابقات کتابخوانی ویژه کم سوادان و نوسوادان بپردازد.
عضویت نوسوادان نهضت به صورت رایگان، آموزش دهندگان و کارکنان نهضت سوادآموزی و اعضای خانواده آنها به صورت نیم بها در کتابخانه های عمومی تحت پوشش نهاد، تهیه گزارش های سالانه از میزان و شیوه استفاده از کتاب های آسان خوان نوسوادان و ارایه آن به نهضت و ایجاد بخش ویژه نوسواد در کتابخانه های تحت پوشش نهاد، بخش دیگری از تعهدات نهاد کتابخانه های عمومی کشور بود.
مدت اعتبار این تفاهم نامه سه سال است که در صورت نیاز و توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.

* محتوای کتاب های درسی
از دیگر بخش های حایز اهمیت وزارت آموزش و پرورش، تدوین و تالیف محتوای کتاب های درسی است که این کار را پژوهشگاه مطالعات و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی عهده دار هستند.
وزیر آموزش و پرورش نیز بر اهمیت توجه به محتوای کتاب های درسی بارها تاکید کرده و گفت: وجود حتی یک غلط در کتاب های درسی زیاد است و باید تلاش کنیم خروجی سازمان پژوهش و آموزش وپرورش قابل دفاع باشد.
فانی با اشاره به اجرای تغییرات پرشتاب در کتاب ها و مقاطع تحصیلی در سال های گذشته افزود: حرکت های شتابزده در آموزش و پرورش جایی ندارد و باید تمامی فعالیت ها در دستگاه تعلیم و تربیت با تامل، پژوهش و مطالعه صورت گیرد.
وزارت آموزش و پرورش همچنین در راستای بالابردن محتوای کتاب های درسی و به منظور آگاه سازی دانش آموزان درباره خطرات و راه های پیشگیری از بیماری ایدز در رویکردی جدید اقدام به درج مطالبی در این رابطه در کتاب علوم زیستی و بهداشت دانش آموزان اول دبیرستان کرد.
این اقدام وزارت آموزش و پرورش به دنبال درج برخی مسایل آموزشی خارج از کتاب های درسی با موضوع آموزش های پیشگیری از بیماری های واگیردار و غیرواگیردار صورت گرفت که این امر اظهار نظرهای متفاوت کارشناسان و صاحبنظران را به همراه داشت.
به عقیده کارشناسان طرح مواردی چون آموزش پیشگیری از ایدز بویژه برای دانش آموزان که در گروه سنی حساس جامعه قرار دارند، امری ضروری است اما نحوه و نوع ارایه این آموزش ها مساله ای قابل تامل است.
مدیر کل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش در مورد برنامه های آموزش و پرورش برای آگاه سازی دانش آموزان در مورد بیماری ایدز، گفت: یکی از برنامه های ما در زمینه بیماری های واگیر و غیرواگیر ، آگاه سازی دانش آموزان در مورد بیماری ایدز است.
محمد چینیان اظهار داشت: در این زمینه در کتب درسی دانش آموزان از جمله زیست شناسی و حتی در رشته های فنی و حرفه ای چندین صفحه در مورد این بیماری و راه های ابتلا و پیشگیری آن بحث شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این وزارت آموزش و پرورش در قالب برنامه استراتژیک ایدز با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که متولی این برنامه است، مشارکت دارد که این برنامه آموزشی توسط مدرسان در استان ها و در ساعات فوق برنامه براساس ضرورت، برگزار می شود.

* منابع معتبر کمک آموزشی در کتاب های درسی
از دیگر مواردی که همواره در حوزه کتاب های درسی در سیستم آموزشی کشور مورد تاکید قرار می گیرد بهره گیری از منابع معتبر کمک آموزشی است که در رابطه با نحوه استفاده از آنها نوعی سردرگمی به چشم می خورد.
در این راستا و در پاسخ به نیازهای جامعه مدیر کل دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در خبری اعلام کرد: از سال تحصیلی 94-93 منابع معتبر و مورد تایید این وزارتخانه در رابطه با کتاب های آموزشی و کمک آموزشی در کتاب های درسی جدیدالتالیف معرفی می شود.
محمد ناصری اظهار داشت: این منابع که بخشی از آنها از میان برگزیدگان دهمین جشنواره کتاب های آموزشی رشد انتخاب می شود قرار است در قالب چهار صفحه برای تمامی کتاب های پایه ابتدایی و یک صفحه در هر کتاب در پایه متوسطه ارایه شود.
وی ادامه داد: با معرفی این منابع از این پس دانش آموزان، والدین و معلمان می توانند نسبت به منبع کتاب های کمک آموزشی مورد اعتنا و حایز استانداردهای قابل قبول وزارت آموزش و پرورش اطلاع پیدا کرده و آن کتاب ها را در بازار خریداری کنند.
مدیر کل دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی همچنین اظهار داشت: در گذشته حدود 80 درصد کتاب های آموزشی و کمک آموزشی از نگاه وزارت آموزش و پرورش غیر استاندارد بود که امروز این رقم کاهش یافته و بیش از 50 درصد کتاب های موجود در بازار منطبق با استانداردهای ارایه شده از سوی این وزارتخانه تولید و منتشر می شود.

* شایعه لغو مجوز دانشگاه فرهنگیان
شایعاتی مبنی بر لغو دانشگاه فرهنگیان نیز در آغاز کار وزیر آموزش و پرورش موجب شد تا این وزارتخانه عکس العمل نشان دهد از این رو مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه ای اعلام کرد: مجوز دانشگاه فرهنگیان به عنوان برآیند تلاش عالمانه نخبگان فرهنگی این کشور برای ساختن فردای ایران، لغو نشده است و هر گونه شایعه در این رابطه تکذیب می شود.
در این اطلاعیه آمده است: این دانشگاه هم اکنون با وجود بیش از 60 هزار دانشجو و یک هزار و 800 استاد و مدرس در 98 مرکز دانشگاهی در گستره کشور مشغول فعالیت است که باید به این مجموعه عظیم ، اعتبار علمی اساسنامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و مصوبات و پشتوانه های قانونی دیگر از سوی مجلس شورای اسلامی را نیز اضافه کرد.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش نیز درباره وضعیت دانشگاه فرهنگیان و شایعاتی مبنی بر لغو مجوز این دانشگاه اظهار داشت: ظرفیت پذیرش دانشگاه ها همه ساله مردادماه توسط سازمان سنجش آموزش کشور در دفترچه شماره دو منتشر می شود.
زرافشان تاکید کرد: موجی که در برخی سایت ها مبنی بر لغو پذیرش دانشجوی دانشگاه فرهنگیان مطرح شده هیچ مبنایی ندارد و ما در موعد مقرر از سوی روابط عمومی و مسوول مرکز نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش اطلاعات لازم درمورد تعداد و نحوه پذیرش دانشجو را در دفترچه شماره دو سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهیم کرد.
بعد از این شایعات بود که تفاهم نامه همکاری بین وزارخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش به منظور تقویت دانشگاه فرهنگیان به امضای وزرای این دو وزارتخانه رسید.

* گسترش طرح دو زبانه در مناطق محروم
طرح گسترش آموزش دو زبانه در مناطق محروم و مرزی در سال آینده از دیگر برنامه های وزیر آموزش و پرورش در دولت یازدهم اعلام شده است که با توجه به الحاق دوره پیش دبستانی به معاونت آموزش ابتدایی این اقدام ضروری به نظر می رسید.
معاون آموزش ابتدایی وزیرآموزش و پرورش در این رابطه اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد با برگزاری کلاس های آموزشی دو زبانه در مقطع پیش دبستانی بچه ها را برای آموزش زبان فارسی بیشتر آماده کنیم.
محمد دیمه ور افزود: برای دانش آموزانی که در مناطق دو زبانه زندگی می کنند همه ساله یک دوره یک ماهه آموزشی برگزار می شود تا آنان تا حدودی با زبان فارسی که زبان رسمی آموزش در مدارس است، آشنا شوند.
وی یادآور شد: آموزش برای کودکان دو زبانه قبلا نیز در دوره پیش دبستانی که از سال 89 فعالیت خود را آغاز کرده، برگزار می شده است اما بنا داریم از سال آینده به این موضوع در مناطق محروم و مرزی دو زبانه بیشتر بها دهیم تا دانش آموزان برای حضور فعال تر در دوره ابتدایی آماده شوند.

* اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان در آستانه تحولات جدی
صندوق ذخیره فرهنگیان از دیگر بخش های وزارت آموزش و پرورش است که به دلیل عضویت 760 هزار نفر از فرهنگیان و میزان سرمایه بیش از شش هزار میلیارد تومان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تمامی اتفاقات و سرمایه گذاری در این صندوق از سوی معلمان و فرهنگیان عضو رصد می شود.
این صندوق رویکردی جدید در دولت یازدهم در فعالیت ها و برنامه های خود در پیش گرفت تا زمینه و فرصت سرمایه گذاری برای تمامی فرهنگیان و حتی بازنشستگان آموزش و پرورش فراهم شود.
این صندوق در برنامه ریزی های خود به دنبال آن است تا فرهنگیان عضو، علاوه بر واریزی خود و واریزی دولت از سود قابل توجهی نیز که ناشی از سرمایه گذاری های موثر است، مدیرعامل صندق ذخیره فرهنگیان نیز در اظهاراتی ضمن تشریح افق آینده این صندوق گفت: با توجه به تغییر رویکرد در اساسنامه صندوق از این پس اعضا سهم مالکانه متناسب با میزان سهم و سود خود دریافت می کنند.
شهاب الدین غندالی اظهار داشت: پیش از این اعضای صندوق از مزایای ارزش افزوده بی بهره بودند که قرار است برای اولین بار ارزش افزوده محاسبه و تبدیل به سرمایه شده و در اختیار اعضای صندق قرار گیرد.
وی عنوان کرد: این صندوق 18 سال است که فعالیت دارد از این رو اساسنامه آن نیاز به بازنگری و تغییر داشت که بر این اساس برای اولین بار امکان عضویت بازنشستگان فرهنگی در این صندوق فراهم شد.
غندالی یادآورشد: اکنون 700 هزار بازنشسته آموزش و پرورش داریم که بنابر اساسنامه جدید این افراد نیز می توانند به عضویت صندوق درآمده وماهانه درصدی از حقوق خود را سرمایه گذاری کنند.
بدهی 300 میلیارد تومان دولت به صندوق ذخیره فرهنگیان و پیش بینی پرداخت آن در سال 93، خرید کالا با تخفیف 5/26 درصدی ویژه فرهنگیان، تجمیع بیمه های فرهنگیان و بیمه سلامت معلمان بدون سقف، پرداخت سود اعضای صندوق به دو روش قابل وغیر قابل برداشت، توسعه فعالیت های اقتصادی در حوزه صنعت و معدن، صنایع آموزشی، ساختمانی و بازار سرمایه و بهره مندی همه اعضای صندوق از سودهای به دست آمده، از دیگر مواردی بود که در رابطه با این صندوق در سال جاری مطرح شد.

* روز بدون کیف و کتاب
از دیگر مباحثی که در سال جاری در برنامه های آینده وزارت آموزش و پرورش مورد توجه خانواده ها و معلمان قرار گرفت طرح روز بدون کیف وکتاب و حذف تعطیلی پنجشنبه ها بود.
وزیر آموزش و پرورش از طرح آزمایشی یک روز در هفته بدون کیف در مدرسه از سال تحصیلی آینده خبر داد و گفت: فعالیت های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وارد مدارس می شود.
فانی افزود: جهت گیری اصلی سیاست های مورد نظر در کانون پرورش فکری، ورود کانون به مدرسه است و از زمانی که معاون آموزشی بودم این خط فکری طراحی شد.
فانی با اشاره به اینکه باید خروجی های کانون، ورودی های مدرسه باشد، تاکید کرد: آمادگی و اصرار داریم از سال تحصیلی آینده هفته ای یک روز به طور آزمایشی دانش آموزان بدون کیف و کتاب وارد مدرسه بشوند و در این یک روز به کارهای فرهنگی، هنری، ورزشی و مهارت های فردی بپردازند.

* طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش
اما در روزهای پایانی سال 92 مساله ای که توجه همگان را به سمت خود جلب کرده امضای بیش از 100 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای استیضاح علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش است.
تضییع حقوق فرهنگیان شاغل و بازنشسته، بی توجهی به حقوق فرهنگیان ایثارگر و جزو خانواده های معظم شهدا، ایثارگران و واگذاری غیراصولی مسئولیت ها در وزارت آموزش و پرورش عدم حقوق مربوط به مناطق جنگی معلمان ایثارگر، سوءمدیریت در صدور احکام بازنشستگی و پرداخت نکردن حقوق حق التدریسی معلمان، از جمله موضوعاتی است که نمایندگان برای استیضاح وزیر مطرح کرده اند.
در مقابل این اظهارات، نمایندگانی هم هستند که استیضاح وزیر آموزش و پرورش را به صلاح ندانسته اند از جمله این افراد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی است که در اظهاراتی بیان داشت: استیضاح علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در حالی که هنوز برای سال 93 بودجه ای در اختیار این وزارتخانه قرار نگرفته تا عملکرد آن بررسی شود، به هیچ وجه به صلاح نیست.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی افزود: این سوال در اذهان عمومی مطرح است که چه امکانات و خدماتی را در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار داده اید که اکنون از وزیر آن، مطالبه می کنید؟
وی ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش با بودجه دولت قبلی سال 92 را اداره کرده و عملکرد خوبی داشته و ما هنوز مساعدتی به آموزش و پرورش نکرده ایم که بخواهیم فعالیت ها و برنامه های وی را ارزیابی کنیم.
بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان در لایحه بودجه 93، آموزش به زبان مادری، افزایش 20 درصدی حقوق آموزگاران ابتدایی، استخدام فرزندان فرهنگیان در اولویت آموزش و پرورش، تبدیل وضعیت مدرسان دانشگاه فرهنگیان، قرائت سوگندنامه معلمی از سال آینده توسط معلمان جدیدالورود، ورود قانون حقوق شهروندی درکتاب های درسی، تربیت دانش آموز منتقد، کاهش تنوع مدارس، تقویت فعالیت پژوهش سراها و افزایش آنها و ادامه درمان دانش آموزان شین آبادی، از دیگر موضوعاتی است که در سال جاری به عنوان چشم انداز آینده وزارت آموزش و پرورش مطرح شد.
اکنون باید منتظر ماند تا در سال آینده مسوولان وزارت آموزش و پرورش با افزایش 26 درصدی بودجه این وزارتخانه که گفته می شود 10 درصد بودجه کل کشور را شامل می شود، چگونه می توانند فصل جدیدی را در حوزه تعلیم و تربیت و تحقق اهداف تعیین شده بگشایند.
از: مریم جلوداران
فراهنگ (5)**1883**1601**
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 220]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن