تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه منافق اين است كه بدى اش ناراحتش نمى كند و خوبى اش او را خوشحال نمى سازد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812829311




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیانیه سازمان معلمان ایران در انتقاد از استیضاح فانی: احتمال دارد این کار برای گرفتن امتیاز باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: بیانیه سازمان معلمان ایران در انتقاد از استیضاح فانی: احتمال دارد این کار برای گرفتن امتیاز باشد جامعه > آموزش - ایرنا نوشت:


سازمان معلمان ایران در بیانیه ای اعلام کرد: احتمال آن می رود که پیش کشیدن طرح هایی همچون سوال های مکرر و استیضاح وزیر آموزش و پرورش ابزاری از سوی برخی نمایندگان مجلس برای گرفتن امتیاز و فشار به این وزارتخانه برای پیشبرد اهداف شخصی و جناحی باشد. در این بیانیه که نسخه ای از آن در اختیار ما قرار گرفته آمده است:در سال های پس از تاسیس دارالفنون و از حدود 1300 شمسی که دولت مسئولیت آموزش و پرورش را عهده دار شد و قوانین آموزش رایگان، اجباری و همگانی به تصویب رسید تا امروز ، یعنی در صد سال گذشته، جامعه ایران دچار دگرگونی های عظیمی شده است اما آموزش و پرورش نتوانسته و یا نخواسته خود را با تغییرات جدید هماهنگ سازد.
بیانیه می افزاید: ارایه مطالبی بی ارتباط با زندگی واقعی و با آنچه در حوزه ملی و فراملی و نیز اطراف دانش آموزان می گذرد، از جمله بزرگ ترین مشکلات کیفی این نهاد تاثیرگذار است.
بیانیه یادآورشده است: در پی گیری چرایی این مشکل و مشکلات دیگر به سیستم های تصمیم سازی و تصمیم گیری نظام سیاسی کشور می رسیم که ناکارآمد و ناتوان از اتخاذ تصمیمات درست و در سال های اخیر ، نزاع های سیاسی سبب ساز افزایش این روند معیوب شده است.
از نظر طراحان بیانیه ، نمایندگان مجلس به جای نگاه ملی و فراملی در جستجوی خواسته های منطقه ای و آن هم از نوع تلاش برای ماندن هستند. در این بیانیه آمده است: اخیرا حدود 100 نفر از نمایندگان مجلس در خانه ملت، طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش را تقدیم هیات رئیسه مجلس کرده اند. سنگری که نمایندگان مجلس پشت آن قرار گرفته اند، مطالبات معلمان است.
سازمان معلمان ایران در بیانیه خود می گوید: مطالبات واژه آشنا و عامه پسندی برای جامعه فرهنگیان است و ظاهرا هر فرد و یا گروهی که سخن از مطالبات معلمان بگوید، می تواند در حلقه اعتماد و اطمینان جامعه فرهنگیان قرار بگیرد.
در ادامه آمده است: به نظر می رسد مطالبات فرهنگیان حاصل یک فرآیند طولانی مدت ناشی از سوء مدیریت هاست که مجال پاسخگویی نیافته است و به آینده موکول شده و همچنان می شود.
بیانیه می افزاید: مطالبات معلمان فراوان و کاملا برحق است و دولت فعلی باید در برابر آن ها پاسخگو باشد، آیا این باعث می شود که این مساله دستاویز تسویه حساب های سیاسی و جناحی افراد و یا گروه های سیاسی خاص جهت اهدافی مشخص قرار گیرد ؟
در این بیانیه با طرح این سوال که نمایندگانی که تازه به فکر مطالبات فرهنگیان و خواسته های صنفی آنها افتاده اند در چهار سال اخیر برای معلمان چه کردند؟، آمده است: چند درصد از نطق های آنان در مجلس به مطالبات بر حق معلمان و مسایل آموزش و پرورش اختصاص داشت ؟ بیانیه یادآورشده است: فراکسیون 100 نفره فرهنگیان مجلس در هشت سال گذشته، چه اقداماتی برای حصول و رفع این مطالبات انجام داده است؟ نمایندگانی که شمشیر استیضاح را برکشیده اند، در مورد تغییرات شتاب زده و سطحی وزیر قبلی آموزش و پرورش غیر از سکوت و یا حتی همراهی ، چه موضعی را در پیش گرفته بودند ؟این نمایندگان که اکنون داعیه دار حقوق معلمان شده اند، در مورد مطالبات معلمان در دولت های نهم و دهم چه مواضعی داشتند ؟
بیانیه ادامه می دهد: زمانی که دولت قبلی با اجرای سیاست های اقتصادی نادرست موجب زیر خط فقر قرار گرفتن اکثریت قریب به اتفاق معلمان کشور شد؛ آیا این نمایندگان لب به اعتراض گشودند؟ آیا سخنی از مطالبات معلمان به میان آمد ؟
بیانیه آورده است: شگفتی ما این است که آموزش و پرورش و مسایل آن جایگاه چندانی در نگاه مسئولان و حتی نمایندگان مجلس ندارد، اما استیضاح وزیر آموزش و پرورش با امضای یک سوم نمایندگان مجلس مطرح و پی گیری می شود. بیانیه توضیح می دهد: اگر آموزش و پرورش و مسایل آن تا این حد برای نمایندگان مجلس ارزشمند است؛ چرا عضویت در کمیسیون آموزش مجلس ، همیشه جز آخرین اولویت های انتخاب این نمایندگان مجلس بوده است ؟
در این بیانیه با طرح این سوال که چرا در بحث استیضاح وزیر آموزش و پرورش ، کمیسیون امنیت مجلس فعال شده است؟، آمده است: وزیر کنونی آموزش و پرورش در چند ماه گذشته توانسته است با تغییر مدیران کل، رضایت نسبی فرهنگیان را فراهم کند. آیا تغییر ترکیب مدیران کل آموزش و پرورش استان ها، جایگاه و آینده برخی از نمایندگان مجلس را با چالش های احتمالی مواجه ساخته است ؟
بیانیه می افزاید: آموزش و پرورش و معلمان به عنوان یکی از گروه های مرجع جامعه تاثیر بسیاری در ترکیب رای و انتخاب نمایندگان مجلس دارد و ازاین منظر، دغدغه و نگرانی این نمایندگان از حیث آینده سیاسی آنان قابل درک است.
سازمان معلمان ایران در بیانیه خود با بیان اینکه این سازمان به عنوان یک تشکل مستقل و منتقد پی گیر حقوق و مطالبات معلمان است، آورده است: از دولت تدبیر و امید می خواهیم تا در راستای وعده های داده شده حرکت کرده و آموزش و پرورش را در جایگاه اصلی خود قرار دهد.
در این بیانیه آمده است: احتمال آن می رود که پیش کشیدن طرح هایی همچون سوال های مکرر و استیضاح ابزاری از سوی برخی نمایندگان مجلس برای گرفتن امتیاز و فشار به وزارت آموزش و پرورش برای پیش بردن اهداف شخصی و حتی جناحی باشد.
سازمان معلمان ایران بر این باور است چنانچه وزیر آموزش و پرورش می خ:/..اهد اعتماد فرهنگیان و تشکل های معلمان را جلب کند نباید وارد این بازی ها و بده و بستان های سیاسی شود و همچنان باید بر مبنای مدیریت علمی و تخصصی از حقوق و مطالبات معلمان به نحو منطقی و مستمر دفاع کند.
بیانیه خاطرنشان کرده است: قطعا فرهنگیان کشور در آینده، می توانند و باید با استفاده از وزن اجتماعی خود در تشکیل یک فراکسیون صنفی در مجلس که پی گیر مستمر و منطقی مطالبات فرهنگیان باشد تاثیرگذاری خود را جامه عمل بپوشانند و این البته خیلی هم دور از انتظار نخواهد بود.
سازمان معلمان ایران از سال 77 فعالیت خود را آغاز کرده که هم اکنون 15 هزار عضو به صورت مستمر و غیر مستمر دارد .
23231    



شنبه 24 اسفند 1392 - 11:12:24





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن