واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران اسماعیل نیا:
چتر حمایتی حلقه مفقوده بخش تعاون است
ساری - خبرگزاری مهر: معاون بیمه تعاون کشور با بیان اینکه اگر در بخش تعاونی تکیه گاهی غیر از سرمایه باشد با ایجاد آرامش خلاقیت و نوآوری شکوفا می شود گفت: چتر حمایتی حلقه مفقوده بخش تعاون است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا اسماعیل نیا، پیش از ظهر چهارشنبه در همایش معرفی و شناخت بیمه تعاون در استان مازندران در جمع تعاونگران استان مازندران افزود: این بیمه بر اساس ابلاغیه سیسات های اصل 44توسط مقام معظم رهبر پایه گذاری شده است. معاونت بیمه تعاون کشور، ضمن مرور بر روند شکل گیری بیمه تعاون در کشور ابراز داشت: پایه و اساس بیمه تعاون بر مبنای ابلاغ سیاستهای کلان بوده بطوریکه قبل از ابلاغ این سیاست ها در این حوه نمی توانستیم ورود پیدا کنیمو این ابلاغ در سال 87اتفاق افتاد و سال 88شروع به اجرائی شدن نمود. اسماعیل نیا، در ادامه با اشاره به شکل گیری هیات موسس این بیمه و آماده شدن قوانین مربوطه و ثبت در سال 91 از موافقت پروانه فعالیت این بیمه در سال 92خبر داد. وی ادامه داد: عمده سهام داران این بیمه 40نفر از افراد حقوقی که در سراسر کشور پراکنده می باشند بوده ولی اکثر این 40نفر از اتحادیه های ملی هستند بطوریکه 28میلیارد تومان سهام به طور کامل پرداخت شد. معاون بیمه تعاون کشور، ابراز داشت: با یک حساب سرانگشتی دهها میلیون نفر از اعضا به طور غیر مستقیم سهام دار این شرکت هستند که از اعضای سهام عدالت گرفته تا کارگران اتحادیه های تعاونی کارگران در هر استان . اسماعیل نیا، افزود: با این نگاه سرمایه این شرکت به بدنه تعاون سراسر کشور بر می گردد. وی بیان داشت: آخرین بیمه ای که به صورت جنرال و عمومی پروانه به آن داده شد بیمه تعاون است بطوریکه این بیمه با هدف ارائه خدمات بیمه ای به همه تعاونی های سطح کشور می باشد تا نه تنها خدمات بلکه سود حاصل از این سرمایه گذاری دوباره به خود تعاونی ها بازگشت کند. معاون بیمه تعاون کشور، در بیان فرصتی که این بیمه ایجاد می کند اظهار داشت: بر اساس قانون سیاست های اصل 44 سهم بخش تعاون در اقتصاد کل کشور بایستی به 25درصد برسد و نیز با توجه به اینکه ضریب نفوذ بیمه در دنیا در حدود 7درصد است و در کشور ما این درصد خیلی پائین تر از درصد جهانی است بطوریکه توسعه صنعت بیمه در کشور هنوز به جایگاه خود نرسید. اسماعیل نیا، افزود: باید در بیمه تعاونبه دنال فرصتی باشیم تا در رفع این کمبودها باشیم. وی با اشاره به اینکه اعضای بیمه تعاون از اقشار متوسط و ضعیف جامعه هستند گفت: پوشش بیمه ای برای سلامتی و سرمایه گذاری این قشر می تواند اقتصاد ما را تقویت کند. معاون بیمه تعاون کشور، هدف از تشکیل بیمه را تامین سرمایه در پوشش بیمه ، کم کردن نگرانی تعاونگران، ایجاد آرامش و سرانجام شکوفا شدن خلاقیت ها در عرصه تعاونی و تعاونگری عنوان کرد. اسماعیل نیا افزود:می خواهیم از طریق منابع بیمه ای سرمایه گذاری در بخش تعاون را توسعه بخشیم و این بیمه خود را برای سرمایه گذاری خوب تجهیز کرده است بطوریکه از طرح های خوب با بازده مناسب بر اساس قانون بیمه استقبال وحمایت می کند.
وی با بیان اینکه این نوع بیمه بار دولت ر کم می کند تصریح کرد: گسترش پوشش بیمه ای توسعه فعالیت ها را منجر می شود. معاون بیمه تعاون کشور،سود حاصل از سپرده گذاری و سهام موجود در بیمه تعاون را مشمول سهام داران دانست و گفت: سهام دارن به عنوان کسانی که بیمه ر می خرند نه تنها از خدمات بیمه ای بهره می گیرند بلکه از تخفیف بیمه ای نیز برخوردار می شوند و این در ورتی است که در هیچ نوع بیمه ای این روش سودهی و تخفیف ساماندهی نشده است. اسماعیل نیا، با بیان اینکه هرچه بازار بیمه ای فراهم شود سود به سهام داران می رسد بیان داشت: اگرچه بیمه گر و نماینده به میزان 8تا 23درصد دریافت می کنند مقرر کردیم تا این نماینده ها از اتحادیه های تعاونی یا شرکت های تعاونی انتخاب شود تا کارمزدها دریافتی دوبره به تعاونی ها برگردد. وی با یادآوری اینکه بیمه دستگیری است در روزهای سخت با حفظ عزت و سربلندی مردم تاکید کرد: اعتقاد ما این است که یکی از حلقه های مفقوده بخش تعاون چتر حمایتی است.
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ - ۱۳:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]