تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814972727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم پای پرانتزی در کودکان و زمان بهبود آن


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: علائم پای پرانتزی در کودکان و زمان بهبود آن
کد خبر: ۳۸۶۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۴ - 12 March 2014


یک جراح استخوان و مفاصل پای پرانتزی در کودکان را به دو صورت طبیعی و غیر طبیعی تقسیم کرد و گفت: این ناهنجاری حالتی است که در وضعیت ایستاده، هر دو مچ پای کودک به هم چسبیده باشد و زانوها از هم فاصله بیش از حد بگیرند.

به گزارش فارس، آرش شرافت وزیری گفت: راه افتادن کودک یکی از خاطره انگیزترین لحظات برای والدین است و بنابراین حساسیت زیادی از سوی آنان در این زمینه وجود دارد؛ یکی از شایع‌ترین اختلالاتی که کودکان و والدین آنها را به کلینیک ارتوپدی می‌برد، اختلال در فرم راه رفتن کودک است.

وی ادامه داد: یک کودک به طور طبیعی در سن 9 ماهگی به کمک دو دست می‌ایستد؛ در 12 ماهگی با نگهداشتن یک دست به آهستگی راه می‌رود؛ در 14 ماهگی بدون کمک راه می‌رود؛ در 2 سالگی از پله بدون کمک بالا می رود و توانای پایین آمدن از پله را در سن 4 سالگی به دست می‌آورد.

شرافت وزیری گفت: اما به دست آمدن توانایی راه رفتن مطابق بزرگسالان حتی تا 4 سالگی  هم کامل نیست و اکثر ناهنجاری‌های راه رفتن در این سنین به علت عدم تکامل طبیعی کودک و انتظار بیش از حد والدین به علت نداشتن اطلاعات کافی است.

این جراح مفاصل و استخوان افزود: اختلالات عضلانی، اسکلتی و عصبی را نیز نباید فراموش کرد چراکه می‌توانند باعث ناهنجاری در روند راه رفتن شوند؛ یکی از این موارد پاهای پرانتزی است؛ این ناهنجاری حالتی است که وقتی در وضعیت ایستاده هر دو مچ پا به هم چسبیده باشد، زانو‌ها از هم فاصله بیش از حد بگیرند البته این اختلال در کودکان و بالغین علل متفاوتی دارد.

شرافت وزیری گفت: پای پرانتزی در کودکان به دو نوع طبیعی و غیر طبیعی بروز می‌کند که فرق این دوحالت باید توسط پزشک و جراح ارتوپد انجام شود.

این جراح مفاصل گفت: پای پرانتزی طبیعی یا فیزیولوژیک معمولاً در ابتدای راه افتادن کودک یعنی بعد از 12 ماهگی توجه والدین را به خود جلب می‌کند و معمولاً زاویه ساق و ران حداکثر تا 10 درجه است و در وضعیت درازکش از وضعیت ایستاده کمتر است.

وی ادامه داد: این اختلال نیاز به درمان نداشته و به صورت خود به خود تا سن 2 سالگی برطرف می‌شود و فقط باید به والدین در مورد روند بیماری و بهبودی خود بخودی آن توضیحات کافی ارائه شود؛ در این اختلال به هیچ عنوان استفاده از کفش‌های طبی توصیه نمی‌شود.

شرافت وزیری افزود: در طی روند تکامل رشد کودک حداکثر پای پرانتزی در سن 18 تا 24 ماهگی است و به تدریج تا سه سالگی این زاویه محو می‌شود و حتی در سن 4 سالگی می‌تواند زانو‌ها از افراد بالغ هم به هم نزدیک تر باشد و بتدریج تا 6 سالگی شبیه بالغین می‌شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن