واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ اسفند ۱۳۹۲ (۱۱:۱۶ق.ظ)
مديرکل منابع طبيعي استان قم خواستار شد: لزوم تقويت منابع اعتباري در راستاي توسعه فضاي سبز استان مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان قم بر لزوم تقويت منابع اعتباري در راستاي توسعه پروژه هاي جنگل کاري از جمله تکميل پارک جنگي ثامن الائمه(ع) تاکيد کرد و ابراز داشت: توسعه فضاي جنگلي استان علاوه برتامين نياز اکسيژن، به مقابله با آلودگي ها و ريزگردها مي پردازد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اداره کل منابع طبيعي استان قم، مهندس احمد عفتان در ديدار با استاندار قم ضمن ارائه گزارشي از اهداف و عملکرد اين اداره کل، اظهار داشت: 950 هزار هکتار از اراضي قم را عرصه هاي منابع طبيعي تشکيل مي دهند که حدود 83 درصد مساحت کل استان است.
وي با بيان اينکه 723 هزار هکتار از عرصه هاي منابع طبيعي استان را مراتع تشکيل مي دهند، تصريح کرد: 176 هزار هکتار بيابان در قم وجود دارد که بيش از 95 هزار هکتار آن را کانون هاي بحراني که در بخش هاي شمالي، شرقي و غربي استان واقع شده، شامل مي شود.
مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان افزود: عمده ترين کانون بحراني بياباني استان در منطقه کوه نمک واقع شده و در جريان باد غالب به سمت شهر قرار دارد و به همين دليل در طي چند سال اخير بيشترين عمليات بيابان زدايي نيز در اين منطقه صورت گرفته است.
عفتان ابراز داشت: عمليات بيابان زدايي طي سه سال گذشته در سطح 650 هکتار اجرايي شد که 450 هکتار از اعتبارات مصوب سفر رهبري به قم و 200 هکتار نيز از منابع اعتبارات استاني بوده است.
وي با اشاره به اينکه استان قم از لحاظ فضاي جنگلي فقير است، تصريح کرد: حدود سيزده هزار هکتار اراضي به نوعي جنگلي شامل درختچه زارها در استان وجود دارد اما بايد به فکر توسعه اين بخش بود.
مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان در ادامه به ارائه گزارشي از وضعيت آبخيزداري استان پرداخت و ابراز داشت: اکثر اقدامات اين بخش در سال هاي اخير در خلجستان، کهک و حوزه آبخيز شهر پرديسان اجرايي شد که موجب ايمن سازي شهرک پرديسان در مقابل سيلاب هاي مخرب و لحظه اي شده است.
عفتان تصريح کرد: با اجراي علميات هاي آبخيزداري به مقابله با بروز سيل مي پردازيم و همچنين از اين طريق تقويت ذخيره آب در سفره هاي زيرزميني تسهيل مي شود.
وي با بيان اينکه مهم ترين اولويت مطالعاتي و اجرايي در بخش آبخيزداري پروژه حوزه مياني سد 15 خرداد تا شهر قم است، ابراز داشت: اين طرح بايد با توجه به برخي تهديدات سيل آسا، با اولويت مورد مطالعه و اجرا قرار گيرد.
مديرکل منابع طبيعي استان در پايان بر لزوم تقويت منابع اعتباري در راستاي توسعه پروژه هاي جنگل کاري از جمله تکميل پارک جنگي ثامن الائمه(ع) تاکيد کرد و ابراز داشت: توسعه فضاي جنگلي استان علاوه برتامين نياز اکسيژن به مقابله با آلودگي ها و ريزگردها مي پردازد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]