تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836277601
پرونده زمينخواري در تهران هنوز بسته نشده
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پرونده زمينخواري در تهران هنوز بسته نشده
بحث دیگر تکرار بحثهای فساد اداری که در گذشته در کشور بوده و طبعا استانداری تهران هم از قاعده مستثنی نیست. بنابراین در ابتدای كار برای همه روشن كردم كه هر زمان احساس كنم حوادث گذشته در استانداری كه حوزه مسئولیت من است تكرار شود، همان جا با آن برخورد میکنم.
کد خبر: ۳۸۵۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۱۲ - 10 March 2014
پروندههای زمینخواری استان تهران در هشت سال گذشته بیش از 25 درصد رشد داشته است. این را دادستان تهران چند ماه پیش به اصحاب رسانه گفت. پس از آن بود كه بازهم قضیه زمینخواری و زمینخواران مطرح شد.
به نوشته آرمان، با روی كار آمدن دولت یازدهم همه امید داشتند كه وضعیت استانداری تهران كه یكی از نهادهای متولی برخورد با زمینخواری است بهبود پیدا كند. اكنون امید میرود استانداری پایتخت كه پیشانی كشور است مشكلات را حل كند. آرمان تصمیم گرفت با استاندار تهران حسین هاشمی گفتوگو كند. مشروح مصاحبه آرمان با دكتر حسین هاشمی در ذیل آمده است:
* آقای هاشمی به عنوان استاندار تهران در دولت یازدهم در ابتدای كار با مشكلاتی روبهرو بودیداز جمله این مسائل اختلاس در استانداری تهران در دوره گذشته بود. در این پرونده دو تن از معاونان استانداری و چند تن از كارمندان مقصر شناخته شدند این پرونده در حال حاضر در چه مرحلهای است؟ آیا اموال اختلاس شده مسترد شده است یا خیر؟
این پرونده در اختیار قوه قضاییه است و ما به آن ورود نکردیم. همه این اشخاص در اختیار قوه قضاییه بودند ما تبرئه هم داشتیم، محکومیت جزئی هم داشتیم و افرادی را داشتیم كه دارای پست در استانداری تهران و معاونتهای آن بودند. مراحل آن پرونده و پروندههای مشابه اختلاس و بیمه در قوه قضاییه در حال طی شدن است. از زمانی که ما آمدیم، دو تا بحث را اعلام کردیم؛ یک بحث این بود که بالاخره دولت تغییر كرده و تصمیم بر آن شده است كه نظم و انضباط در استانداری تهران باید حكمفرما باشد. بحث دیگر تکرار بحثهای فساد اداری که در گذشته در کشور بوده و طبعا استانداری تهران هم از قاعده مستثنی نیست. بنابراین در ابتدای كار برای همه روشن كردم كه هر زمان احساس كنم حوادث گذشته در استانداری كه حوزه مسئولیت من است تكرار شود، همان جا با آن برخورد میکنم.
* این برخورد یا برخوردهایی كه انجام دادهاید را چگونه و به چه ترتیبی صورت دادهاید؟ برخورد با معاونین و كاركنان متخلف استانداری به چه صورت انجام شده است؟
شما خواهید دید و احتمال ملتفت شدهاید که ما در همین مدت کوتاه در همین جا چه کار کردیم. حالا اگر باز کنم ممکن است اطلاعات بسوزد به قول معروف. اكنون در همین مدت کوتاه در حال انجام کارهایی هستیم که شما خواهد دید که ما با هیچکس در این زمینه شوخی نداریم.
* در استانداری تهران، به غیراز پرونده اختلاس معاونین در دوره گذشته چه مسائلی مطرح شد؟ حالا اگر از بحث كاركنان بگذریم؛ پروندههای حریم تهران، زمینخواری و... در چه وضعیتی است؟
درخصوص كاركنان و معاونین سابق پرونده دیگری نیست. پروندههایی كه در شهرهای مختلف استان تهران بود در این مدت چند ماه جمعآوری شده است. همین بحثهای حریم که اشاره کردید، پروندههای از دوره گذشته همچنان باز مانده بود، بردیم در کمیسیون خاصی كه به ریاست بنده و با حضور مقامات قضایی و نمایندگان مجلس بدین جهت تشكیل شد، بررسی شد. لازم بود كه برخی از پروندهها مجددا مرور شود و کار کارشناسی مجددی در این زمینه آغاز شود تا هنگامی که وقت تصمیمگیری میرسد، بتوانیم ادعا كنیم كه میزان خطا به حداقل رسیده است.
* بیشتر پروندهها در استان تهران راجع به چه موضوعی است؟
بیشتر پروندهها درخصوص زمینخواری است. دومین مساله و مشكل درتعدد پروندهها، جلوگیری از ساختوسازهای غیرمجاز است. در زمینه ساخت و ساز غیرمجاز آنچه اتفاق افتاده به هرحال انجام شده است. به طور مثال بستر رودخانههایی كه در شمال تهران قرار دارند در سالهای اخیر به شدت مورد سوءاستفاده قرار گرفتند. ما استفاده از زمینهای بستر رودخانه را در شورای تامین به بحث گذاشتیم. تصمیم بر این شدساخت و سازهایی که در بستر رودخانه اتفاق افتاده به هر شکل باید تخریب شود. حتما شنیدید که همین اواخر بعضی از آنها چه نو و چه قدیمی تخریب شدند. بعضیها انتقاد میکردند که قدیمیها را نباید دست بزنیم، دستور بر این شد كه قدیم و جدید ندارد، کسی که این کار را کرده اشتباه کرده است وروند ساخت و ساز غیرمجاز بسیار کند شده هر چند ادعا نمیکنم که از بین رفته است. در این رابطه فرماندارها، بخشدارها و شهرداریها هم موظف شدند. من معتقدم كه ساخت و ساز کند شده است و با آن برخورد میشود. یک جاهایی هم داریم که به هر حال گستره کار وسیعتر بود و ما به آنها توقف کار دادیم چند صد هکتار را برای کار خاصی گرفتهاند و به هر دلیلی به آنها داده شده، ما دستور توقف را دادیم. مسئولان در حال حاضر مشغول بررسی هستند، یک کمیته جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در استانداری مشغول کار است و خیلی از ساخت و سازهایی که انجام گرفته مربوط به گذشته است و مربوط به شش ماه اخیر نیست.
* در واقع این یکی از معضلاتی است که شما تحویل گرفتید و باید با آن برخورد كنید؟
بله، به خاطر اینکه بحث اجرای قانون صورت بگیرد. وگرنه اگر قانونی بوده که مشکلی نداشت. قانون تعیین کرده که در بستر رودخانه به هیچ عنوان نباید ساخت و سازی انجام گیرد، در جاهای دیگرهم متاسفانه رخ داد، اما من نمیخواهم اسم ببرم. کل مجموعهای که در این رابطه فعالیت میکنند فقط دنبال پیشگیری هستیم، اطلاعرسانی خوبی شده، به همین خاطر کسانی که نسبت به این قضیه جدی بودند حرکتشان مقداری کند شده است. هم مطبوعات و هم صدا سیما با فرهنگسازی سعی دارند تا جلوی این فرهنگ غلط را بگیرند. طبیعتا کلانشهرها هم در این وضعیت گرفتار هستند. امیدواریم که با این کاری که در شورای شهرسازی در حال انجام است و انشاءا... ظرف امسال نهایی و ابلاغ شود، ما قانونمندتر از گذشته با این بحث برخورد کنیم، دست همه باز است، دیگر بلاتکلیفی وجود ندارد، کارها میتواند خیلی راحتتر در رابطه با ساختوساز غیرمجاز، کارها را تعریف کنیم.
* میگویند پیشگیری بهتر از درمان است. اما اساسا چرا این اتفاقها میافتد. برای مثال در رسانهها گزارشی تهیه کردند که پیرامون حاشیه رودخانه جاجرود یک هتلی ساختند و دستگاههای مسئول از ادامه کار جلوگیری كردند اما دوباره خبر رسید که مشغول فعالیت هستند. خارج از این که چقدر شما قدرت دارید، این مشکل را اول کجا میدانید؟ چرا این اتفاقها میافتد؟ کجای این نظارت ایراد دارد؟
اجرای قانون ضعف دارد. ما موظفیم که آن را اجرا کنیم.
* یعنی اجرای قانون در استانداری گذشته و دولت گذشته ضعف داشته است؟
در گذشته در رابطه با بحث ساخت و ساز غیرمجاز، به هر حال این اتفاق افتاده است. الان ما باید آن را با قانون تطبیق بدهیم و اعلام کنیم که خلاف اتفاق افتاده است. قانون هم تعریف دارد و مشخص است، میگوید مثلا بستر رودخانه 50 متر است و از رودخانه به طرف حریم مشخص است، آنجا دیگر مشخص است. یک نفر رفته ساخته و به هر دلیلی ساخته باشد، مثلا ویلا ساخته باشد. تخریب کردهایم.
* یعنی پرونده زمینخواران تهران بسته شده؟
خیر بسته نشده است. مسیری را که ما شروع کردیم، شما اگر بروید ساخت و سازهای تهران بسیار کمتر شده است. در عاشورا امسال ساخت و سازها را در آبسرد و دماوند صورت گرفت كه ما جلویش را گرفتیم و تخریب کردیم. از این فرصت عاشورا استفاده کرده بودند و میخواستند بسازند. مسئول منطقه و نیروی انتظامی آن منطقه و هم دادستانی و هم فرماندار آنجا برخورد کردند و وارد عمل شدند و جلوی آن را گرفتند. وقتی حضور فعال باشد، اتوماتیک تحرک خلافکارها کمتر میشود و ما به دنبال این مطلب هستیم و تقریبا آن را به دست آوردیم. اما اینکه بگوییم 100 درصد نه، فاصله دارد.
* شنیدهایم شما فرمانداران خود را از حضور كمیسیون ماده 100 شهرداری منع كردهاید. چرا؟
من با كمیسیون اصل 100 مخالفم. نه این که با این مخالف باشم، این سبکی که در حال حاضر کمیسیون ماده 100 در کل کشور عمل میکند با درآمد برای شهرداریها غلط است. من فرماندارها را از این کار ممنوع کردم.
* میتوانید بیشتر توضیح دهید که چرا مخالف هستید؟
شهرداریها دنبال درآمد هستند. شهردار باید در بخش خودش درآمد ایجاد کند. ما به ایشان کمک میکنیم. دولت کمک میکند به اینها. اما برای در آمد اصلی خود شورای شهر و آقای شهردار باید بنشینند و ایجاد در آمد کنند. فرماندارها هم در تمام کشورها عضو کمیسیون ماده 100 بودند. من اولین کاری که در اینجا کردم عضویت تمامی فرماندارها را در ماده 100 ممنوع کردم. موظفیم جلوگیری کنیم. شهردارها هم موظف هستند که ایجاد درآمد کنند برای کارهای روزمرهشان. جایگزین کردن آن سخت است. ما در معاونت عمرانیمان راههای جایگزین آن را بررسی میکنیم که چه کار کنند که درآمدهای شهرداری بالا برود و دیگر دنبال این درآمد نباشند. به فرض کسی در تهران زمین دارد با شهردار تفاهم میکند، طرح کاری میدهد، طرح تجاری میدهد، شهردار سهم خودش را میگیرد، او هم میسازد و برای شهرداری درآمد میشود. این اشکال ندارد در تمام تهران و بقیه کلانشهرها هم این امر بوده است. ولی اگر نه طرف بسازد بعد جریمهاش کنند، این درست نیست.
* آیا به وزیر کشور هم پیشنهاد دادهاید که این طرح به تمامی استانداریها ابلاغ بشود؟
به هر حال وقتی ما این کار را انجام میدهیم به وزارت کشور منعکس میشود. ما داریم به عنوان پایلوت عمل میکنیم. هنوز ما به آن چیز دلخواه نرسیدهایم. همین کار را هم انجام بدهیم تا درآمد بیاید زمانبر است. درآمد بیاد طبیعتا تبدیل به یک الگوی کشوری میشود. مزیتی که ما داریم از مزیت بقیه استانها بالاتر است. برای مثال استان سیستان و بلوچستان چنین مزیتی را ندارد. این مزیت ما ایجاب میکند که از چنین تصمیماتی برای ایجاد درآمد برای شهرداری استفاده کنیم.
* یک بحث دیگر هم درباره گرفتن مجوز برای برگزاری مراسم پیش آمد؟
انصافا ما در این شش ماه اجازه دادیم مراسم مختلفی برگزار شود.
* برگزاری مراسم چلچراغ كه دچار مشکل شد. گفتند که درخواست را به فرمانداری دادیم اما بحث ادامه پیدا نكرد؟
فرماندار دخیل نبود. اتفاقا نیروی انتظامی هم دخیل نبود. متاسفانه ما در جلسهای نیم ساعت قبل از اینکه این اتفاق بیفتد متوجه شدیم. بعد هم در وزارت کشورمنتقل کردیم که این کار درست نبود.خود آقایان هم این روش مسیر قانونی را طی نکرده بودند و باید از مرجع قانونی طی میشد. من فکر میکنم دیر اقدام کردن آنها و دیر مطلع شدن دستگاهها باعث شد این اتفاق بیفتد. مثلا سالگرد ستار بهشتی برگزار شد و ما مشکلی نداشتیم.
* در چلچراغ مسئول کار چه کسی بوده و مشکل آن چه بوده است؟
درباره چلچراغ به نظر میرسد که مسیر را اشتباه طی کرده بودند اما ستار بهشتی مراسمش مشکلی نداشت. دانشجوها مراسم میگذراند و مشکلی پیش نمیآید. ما داریم فضا را تلطیف و آرامتر میکنیم.
* موضوع مرحوم میناچی در حسینیه ارشاد چطور؟
این مراسم برگزار شد و مشکلی نداشت. من خودم با دفنش در آن جا مخالف بودم اما جایی نگفتم. حسینیه جای دفن مرده نیست. حسینیه جای علمی و فرهنگی است. آنجا مراسم برگزار کردند و مشکلی پیش نیامد.اگر از من هم نظر میخواستند من با دفن مخالف بودم.
* شهر تهران سه مشکل اساسی و کلیدی دارد که حل نشده است؛ ترافیک، مسکن و آلودگی هوا. هر کدام از اینها اگر حل نشود قطعا معضل بزرگتری ایجاد میکند. مهمترین راهکار شما برای حل این سه معضل چه چیزی بوده و سعی دارید چه طرحی را پیاده كنید؟
حل این مسائل نه به تنهایی از استانداری بر میآید، نه به تنهایی از شورای شهر برمیآید. بنابراین این بحثی است که جمع باید درباره آن عمل کند. این است که من کمیسیون خاصی در دولت مطرح کردم که برای همین کار است. که در آن کمیسیون خاص ما مسائل تهران را با اولویت در دستور کار قرار دهیم و تصمیم بگیریم. حتما بافت فرسوده یکی از آنهاست، ترافیک و آلودگی هوا یکی از آنهاست و حریم و ساخت و ساز و تراکم غیرمجاز یکی از آنهاست.
* تراکم را چگونه میخواهید ساماندهی کنید در حالی که شهرداری آن را فروخته است؟
من اشاره کردم که این کار، کاری جمعی است و من تنها نمیتوانم کاری بکنم. اگر من حرفی بزنم شعار میشود و شما آن را تیتر میکنید. من دنبال تیتر نیستم. من دنبال این هستم که این کار به منطق مجهز شود. در آن کمیسیون خاص باید بنشینیم و تصمیم بگیریم که چگونه این معضل را به یک مسیر درست هدایت کنیم. مطمئنا این حرف درست است.
* نگاه شما به بحث تراکمفروشی منفی است در حالی که شهرداری به آن بهعنوان یک منبع درآمد مالی نگاه میکند. مثلا شما پیرامون برجی که در خیابان ایران زمین متعلق به آقای زنجانی بود چرا از همان اول پیگیر نشدید. در آن منطقه که بافت ویلایینشین وجود دارد؟ چنین برجی با چنین حجمی اجازه داده شد؟ مشکل کجاست؟ چرا شهرداری به این سمت حرکت میکند؟
هزینه تهران بسیار بالاست و شهرداری به هر حال به دنبال درآمد است. ولی به نظر من این روش برای مدیریت شهری درست نیست.
* شما این موضوعات را در ارتباط با بدنه شهری چگونه میبینید. در هشت سال گذشته استانداری با شهرداری یک سری اختلافاتی داشت که این امر یک سری لطمات جبرانناپذیری را به پیکره و بدنه مدیریت شهری وارد کرده است. اینها در بودجه اختلاف سلیقه داشتند و موارد دیگر. آیا این نگاه پابرجاست یا برطرف شده؟ نوع تعامل شما چگونه است؟
ما این نگاه را صددرصد عوض کردیم. ما دیوار بتنی بین استانداری و شهرداری را برداشتیم. ارتباط و تعامل خوبی بین ما و شهرداری و شورای شهر برقرار است. ما یک کمیته کاری بین خود و شهرداری مشخص کردیم. با توجه به دستور کاری که مشخص میکنم معاونتهای مختلف استانداری به مسائل شهری ورود میکنند که آن قضیه بهاصطلاح تخصصی بررسی شود و نتیجه را بین دو معاون و بعد از آن به من و آقای شهردار منعکس میکنند. ما آن فضای قبلی را شکستیم، آن فضا دیگر وجود ندارد. تقریبا در همین جلسات است که بعضی از بحثها میان ما و شهرداری انجام میشود. مثلا فرض کنید بعضی بحثها ممکن است در ذهن آقای شهردار باشد و من به آن توجه نکنم، با هم بحث میکنیم و به این نتیجه میرسیم که بشود یا نشود. به هر حال باید اینگونه باشد، بالاخره من و ایشان باید دلیل بیاوریم. اگر میخواهیم کار پیش برود، باید در هر طرف که منطق قویتر بود آن را بپذیریم. به نظر میرسد که وضع بهوجود آمده ادامه پیدا خواهد کرد تا به نتیجه برسیم. رسیدن به نتیجه موردنظر زمانبر است ولی پایه و فونداسیون آن خوب چیده شده است.
* پیام شما به زمینخواران یا کسانی که در حریم رودخانهها ساخت و ساز میکنند، پیام قاطعی بوده که اگر در هر مرحلهای باشد تخریب میکنیم. پیام شما به این تراکم فروشیها چه بوده است؟
تراکم نه، ببینید، در قالب شرح قانونی آمده است. این جا در شورای شهرسازی مشخص میکند چقدر. در دولت قبل آمدند دو طبقه اضافه کردند درتهران. یک تراکم وسیعی را در اختیار شهرداری تهران قرار دادند این برای شهرداری ایجاد درآمد كلان كرد. اینکه این تصمیم قانونی مربوط به شورای شهرسازی آن زمان است چگونه برخورد شود. ما قانونگرا هستیم. چه قانون خوب و چه بد تصویب شده باشد، میتوانیم سامان دهی بکنیم و به شهردار کمک بکنیم چون شورای شهرسازی در آن زمان به هر دلیلی تصویب کرده و قانون و وظیفه بوده، طبیعتا ما نمیتوانیم بگوییم که خلاف قانون است. آن غیرمجاز است و این مجاز بوده. ولی اینکه بیاییم دغدغه مسئولان کشور را مطرح کنیم که مثلا گفتند معماری اسلامی در تهران اصلا نماد ندارد، حرف درستی است. شما این همه ساختوساز، در کجای معماری ایرانی را دیدید؟ این را میتوانیم با شهرداری مطرح کنیم.
* تاکید شما در بحث هویت بخشی به شهر تهران است. در موردی که مطرح میکنیم، مثلا در برج متعلق به آقای زنجانی در ایران زمین، ایشان یک مجوز قاعدتا قانونی داشته است. ولی وقتی که وزارت مسکن ورود کرد این مطلب چگونه پیگیری میشود؟
در آن زمان اگر مشکل نشست آن زمین پیش نمیآمد، معلوم نبود، شاید این برج ساخته و تمام میشد. آن وقت ما باید ورود کنیم به عنوان استانداری و فرمانداری و بعد وزارت مسکن ورود کند. بعد شورای شهرسازی و بعد جلوی آن گرفته شود. آن حادثه نبود.
* پس لطف قضیه به همان حادثه است.
من هم معتقد هستم. اگر اتفاق نمیافتاد شاید خیلی در قضیه به این شدت با آن برخورد نمیشد. اینکه درست است، در آن محل یک برجی به این شکل بالا رود طبیعتا کار غلطی است. به خاطر نشستی که زمین پیدا کرد، فرمانداری و استانداری و شورای شهرسازی حساس شدند و جلوی آن گرفته شد. مثلا همان باغ معنوی که در حال ساخت بود و داشتند درختهای ده بیست ساله را میبریدند. تا ما فهمیدیم بلافاصله از طریق شورای شهرسازی جلوی آن را گرفتیم.
* یکی از وظایف استانداری برگزاری انتخابات است. برنامه استانداری پیروی خبری که منتشر شده مبنی بر این که شما گفته بودید ما در حال رصد گروههای سیاسی هستیم برای انتخابات 94 چیست؟
تحرکتشان را؟
* بله. این رصد چیست؟
این وظیفه ذاتی استانداری است. ببینید استانداری، معاون سیاسی و بخش سیاسی فرمانداری باید بدانند که چه اتفاقی میافتد و چه میگذرد. وظیفه ذاتی آنهاست. نه اینکه دخالت کنیم. باید بدانیم که روند به چه صورتی است. وظیفه ذاتی ما امانتداری آرای مردم است. صددرصد انجام میدهیم. امانتداری آرای مردم همانطور که رهبری اشاره کردند، حقالناس است. این کار را ما میخواهیم درست انجام دهیم. مردم هستند که انتخاب میکنند چه کسی بیاید یا نیاید. ما باید امانتداری کنیم. بنده، معاونین بنده، فرماندارها، بخشدارها، هیات اجرایی که انتخاب میشوند باید به این تفکر اعتقاد داشته باشند که امانتدار آرای مردم باشیم. هرکس هم از صندوق دربیاید برای ما هیچ فرقی نمیکند.
* این اشاره شما به خاطر این است که موضوع کلید انتخاب زود روشن میشود؟ علت اینکه شما میگویید رصد میکنید به خاطر این موضوعات است؟
رصد میکنیم که ببینیم تحرکات آنها پیرامون بحثهای انتخابات چه چیزی است؟ باید بدانیم.
* منتقدان دولت معتقد هستند که دولت برای انتخابات برنامهریزی دارد؟
برنامهریزی به معنای حضور معنا ندارد. الان در هر دو گروه کار میکنند و در روزنامهها هم منعکس میکنند. تعارف هم ندارند. روزنامه این طرف که اصولگرا هست مشخص میکند که داریم چه کار میکنیم. جلسه میگذراند و بحث میکنند. از این طرف هم اصلاحطلبها بحث میکنند. طبیعتا معاونت سیاسی فرمانداری و استانداری و وزارت کشور باید بدانند که مسیرها چگونه اتفاق میافتند. وظیفه قانونی آن است. ما دخالت نمیکنیم.
* وقتی شما رصد میکنید گزارشهای آن را به چه کسی منتقل میکنید؟
به وزارت کشور.
* در بحث آلودگی هوا شهردار تهران اذعان داشت که اگر مدیریت دست من باشد من مشکلات را حل میکنم؟
من به ایشان گفتم که بلامانع است به شرطی که از دولت پول نخواهید. از منابع خودتان این کار را انجام دهید. اگر پول بخواهند مدیریت باید با دولت باشد.
* چه برنامهای برای حل این مشکل دارید؟
برنامهای که من گفتم این بود که 100هزار خودرو که روزانه با 4 لیتر بنزین در خیابانها میچرخند را بیرون بکشیم که 8600 تاکسی فرسوده پیکان در تهران داریم، 22 هزار تاکسی فرسوده سمند و پراید داریم، دویست هزار خودرو آژانس در تهران داریم که 30 درصد آنها فرسوده هستند. آنها نزدیک به 100هزار خودروی فرسوده بیرون بروند تنفسی به تهران تزریق میشود. این اولویت اول است و آقای وزیر محترم هم گفتند آماده هستند که کمک کنند و در حال طرح ریزی هستیم که چگونه انجام شود.
* آقای استاندار راجع به تنظیم بازار شب عید صحبت کنید، راجع به توزیع سبد کالا، نمایشگاه بهاره چقدر تاثیر گذاشته، اصلا کدام قسمت کار ما ایراد دارد که باید نمایشگاه تاسیس کنیم؟
مردم براساس سنت و فرهنگ وقتی شب عید میشود یک خانهتکانی میکنند، من بهترین خاطرهام از شب عید در بچگیام این است که میرفتیم برای من شب عید کتوشلوار میخریدیم، این واقعا بهترین خاطرهام از زندگی است. خب فروشگاه زنجیرهای که همه جا نیست، ولی مراکز توزیع کالای بهاره، نمایشگاه بهاره یا هرچی اسمش بگذاریم، اینها در 30 نقطه تهران در قطبهای مختلف مشخص شدهاند و قیمت کالاها در اینجا نزدیک 30 درصد نسبت به جاهای دیگر ارزانتر است.
* خیلیها اعتقاد ندارند که قیمتها فرق میکند.
من خودم این هفته و هفته آینده میخواهم به چند تا از این مراکز سرزده سر بزنم.
* پس شما فکر میکنید که این طرح در کنترل قیمتها موثر است؟
بله، در گزارشی که داشتیم مردم در صحبتهایشان میگفتند که قیمت این کالاها نسبت به مراکز دیگر ارزانتر است. ولی خب ممکن است. بین 5 درصد تا 30 درصد بوده باشد، مثلا قیمت مواد غذایی خیلی با مراکز دیگر اختلاف ندارد، ولی پوشاک و کالاهای دیگر دارد، به علاوه اینکه ما برای شب عید ذخیرهسازی خیلی خوب انجام دادیم، هم برای گوشت سفید هم قرمز و هم برای سیب و پرتقال، یعنی ذخیرهسازی انصافا خوب انجام شده و ما ذخیرهسازی را کنترل و رصد کردیم و برای عرضه کالا برای شب عید برای مردم تهران انشاءا... مشکلی نخواهیم داشت.
* موضوع آخر سال بحث کرایه تاکسیهاست که آیا افزایشی خواهیم داشت؟
خیر.
* برای بعد از سال چطور؟
بعد از سال با توجه به هدفمندی یارانه در مرحله دوم، طبیعتا قیمتها افزایش خواهند داشت.
* قبل از آغاز سال تغییر ایجاد میشود یا بعد از آغاز سال؟
این را دیگر آن طرف سال تصمیم میگیریم، چون فعلا که قبل از سال نو تغییری نخواهیم داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]
صفحات پیشنهادی
وکیل شاکی:رای پرونده قالیباف در دیوان عدالت اداری هنوز قطعی نشده است
وکیل شاکی رای پرونده قالیباف در دیوان عدالت اداری هنوز قطعی نشده است تهران - ایرنا - در حالی که حجت الاسلام محمد جعفر منتظری رییس دیوان عدالت اداری از قطعی شدن رای دیوان در پرونده شکایت از انتصاب مجدد قالیباف به عنوان شهردار تهران خبر داده بود یکی از وکلای شاکی در این پرونده گفتپروندههای زمینخواری شرق تهران روی میز کمیسیون اصل 90
میرمحمدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد پروندههای زمینخواری شرق تهران روی میز کمیسیون اصل 90 رئیس کمیته مبارزه با زمینخواری کمیسیون اصل 90 مجلس گفت پروندههای زمینخواری شرق تهران از جمله پرونده پارک خجیر در دستور کار این کمیته قرار دارد محمدحسین میرمحمدی نماینده مردپرونده قالیباف در دیوان عدالت اداری هنوز باز است
پرونده قالیباف در دیوان عدالت اداری هنوز باز است هنوز پرونده شکایت از حضور محمد باقر قالیباف در شهرداری تهران در دیوان عدالت اداری باز است چون فرصت اعتراض به حکم ابقای شهردار تهران تا تاریخ 26 اسفندماه وجود دارد به گزارش نامه نیوز مصطفی ترک همدانی شاکی این پرونده به خبرپرونده دانشگاه احمدی نژاد در کمیسیون اصل 90 مجلس/ هنوز شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیمی نگرفته
پرونده دانشگاه احمدی نژاد در کمیسیون اصل 90 مجلس هنوز شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیمی نگرفته جامعه > آموزش - تسنیم نوشت عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تهیه گزارش درباره دانشگاه ایرانیان در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت گزارش دانشگاه ایرانیان باید مجددا درقیمت گاز در فاز دوم هدفمندی یارانه ها هنوز مشخص نشده است/ گاز فاز 12 تحویل داده نشده
مدیرعامل شرکت ملی گاز در گفت وگو با ایرنا قیمت گاز در فاز دوم هدفمندی یارانه ها هنوز مشخص نشده است گاز فاز 12 تحویل داده نشده تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت هنوز هیچ نرخی برای قیمت گاز در فاز دوم هدفمندی یارانه ها مشخص نشده و هر قیمتی را که دولت به شرکت ملی گاز اعلاگروههای تروریستی النصره و داعش هنوز مستقیما وارد لبنان نشدهاند
بین الملل آفریقا و خاورمیانه روزنامه الاخبار گروههای تروریستی النصره و داعش هنوز مستقیما وارد لبنان نشدهاند یک روزنامه لبنانی در گزارشی با اشاره به اظهارات برخی سرکردگان جبهه النصره و داعش اعلام کرد این دو گروه تروریستی هنوز به طور مستقیم وارد لبنان نشده اند و اقدامات تروریسسرپرست دادگاههای کیفری استان تهران خبر داد صدور رأی نمایندگان متهم در پرونده فساد 3 هزار میلیاردی تا دو هفته
سرپرست دادگاههای کیفری استان تهران خبر دادصدور رأی نمایندگان متهم در پرونده فساد 3 هزار میلیاردی تا دو هفته آیندهسرپرست دادگاههای کیفری استان تهران از صدور رأی نمایندگان متهم در پرونده فساد 3 هزارذ میلیاردی تا دو هفته آینده خبر داد محسن افتخاری در گفتوگو با خبرنگار قضایی خبرگقرارداد اکران نوروزی «با دیگران» هنوز ثبت نشده است
فرهنگ و هنر سینمای ایران سخنگوی شورای صنفی نمایش قرارداد اکران نوروزی با دیگران هنوز ثبت نشده است سخنگوی شورای صنفی نمایش از به ثبت نرسیدن قرارداد اکران نوروزی فیلم سینمایی با دیگران به کارگردانی ناصر ضمیری خبر داد غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفتگو با خبرنگارجعبه سیاه هواپیمای حادثه دیده کیش هنوز پیدا نشده است
جعبه سیاه هواپیمای حادثه دیده کیش هنوز پیدا نشده است کیش- ایرنا- مسوول تیم بررسی سانحه سقوط هواپیمای فالکون که شامگاه دوشنبه در آب های شرق جزیره کیش سقوط کرد گفت هنوز جعبه سیاه ضبط کننده مکالمات خلبان با برج مراقبت هواپیما و جزییات پرواز هواپیما پیدا نشده است به گزارش ایرنا حپرونده بودجه 93 بسته شد
سهشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷ ۰۱ با تصویب چهار تبصره باقی مانده از بودجه سال 93 شهرداری تهران پرونده لایحه بودجه شهرداری در سال 93 بسته شد تا در سال آینده ملاک عمل شهرداری قرار گیرد به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در جریان پنجاهمین جلسه شورای شهر تهران درنشست خبری سخنگوی دستگاه قضاییه/۵ پرونده مرتضوی هنوز به دادگاه نرفته/ رد شکایت ۲ وکیل از قالیباف در دیوان عدالت
نشست خبری سخنگوی دستگاه قضاییه ۵پرونده مرتضوی هنوز به دادگاه نرفته رد شکایت ۲ وکیل از قالیباف در دیوان عدالت اداریسخنگوی دستگاه قضایی با اشاره به اینکه پرونده مرتضوی هنوز در مرحله دادسرا است گفت در خصوص شکایت دو تن از وکلا از شهردار تهران هم دیوان عدالت اداری شکایت را رد کردهدیوان عالی کشور هنوز درباره پرونده مرتضوی نظر نداده است
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵ ۳۲ سخنگوی قوه قضاییه گفت قسمتی از پرونده مرتضوی دادستان سابق تهران در رابطه با کهریزک در دیوان عالی کشور است که دیوان عالی هنوز نسبت به آن نظر نداده است به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محسنیاژهای در رابطه با آخرین وضعیت پوزارت اطلاعات به عنوان شاکي وارد پرونده اي نمي شود / نرخ ديه ۹۳ تاکنون مشخص نشده است
۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۵ ۲۳ب ظ سخنگوي قوه قضاييه وزارت اطلاعات به عنوان شاکي وارد پرونده اي نمي شود نرخ ديه ۹۳ تاکنون مشخص نشده است نظريه دستگاه قضا در خصوص علني برگزار شدن جلسات دادگاه جزئيات انجمن صنفي روزنامه نگاران روند کند پرونده فساد مالي دارايي هاي بابک زنجاني و عدم صداآلمان: هنوز برای حل سیاسی بحران اوکراین دیر نشده است
آلمان هنوز برای حل سیاسی بحران اوکراین دیر نشده استسخنگوی دولت آلمان با اشاره به گفتوگوی صدر اعظم این کشور با نخستوزیر اوکراین گفت که برای حل بحران در این کشور دیر نشده است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل ار رویترز سخنگوی آنگلا مرکل صدراعظم آلمان گفت که برای حل سیاسی بحران داژهای: پرونده مرتضوی هنوز به دادگاه نرفته
اژهای پرونده مرتضوی هنوز به دادگاه نرفته سخنگوی دستگاه قضایی با اشاره به اینکه پرونده مرتضوی هنوز در مرحله دادسرا است گفت در خصوص شکایت دو تن از وکلا از شهردار تهران هم دیوان عدالت اداری شکایت را رد کرده است آفتاب سخنگوی دستگاه قضایی با اشاره به اینکه پرونده مرتضوی هنوز دربیش از 73 هزار پرونده قضایی در شوراهای حل اختلاف هرمزگان بسته شد
بیش از 73 هزار پرونده قضایی در شوراهای حل اختلاف هرمزگان بسته شد بندرعباس- ایرنا- رییس کل دادگستری هرمزگان از بسته شدن بیش از 73 هزار پرونده تشکیل شده در شوراهای حل اختلاف استان در یازده ماه امسال خبر داد به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمد صادق اکبری روز دوشنبه در نشست با قضات وپرونده مسکن مهر استان بسته می شود
پرونده مسکن مهر استان بسته می شود استاندار مرکزی از بسته شدن پرونده مسکن مهر استان در شهریور ماه 93 با تلاش و مشارکت دستگاههای اجرایی خبر داد محمد حسین مقیمی در هفتاد و سومین جلسه شورای مسکن استان مرکزی گفت با توجه به سیاستهای دولت یازدهم در خصوص اجرای پروژههای مسکن م-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها