واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار لرستان: کم توجهی به مقوله مهم تحقیق و پژوهش، چالش جدی فرآیند توسعه پایدار در لرستان است خرم اباد - ایرنا - استاندار لرستان گفت: کم توجهی به موضوع تحقیق و پژوهش در روند اجرای طرحها و پروژه های عمرانی نیمه تمام استان، یکی از چالش های جدی در راستای رشد و توسعه اقتصادی لرستان است.
به گزارش ایرنا ، ˈهوشنگ بازوندˈ ظهر یکشنبه در کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان، افزود: در حال حاضر کم توجهی به بحث مهم مطالعه و معیارهای علمی و پژوهشی در طراحی و اجرای پروژه های عمرانی، موجب طولانی شدن عمر اجرای طرح ها و نیمه تمام ماندن بسیاری از این پروژه ها شده است.
وی با اشاره به اینکه عدم توجه به موازین و معیارهای پژوهشی و مطالعات علمی در این حوزه یکی از چالش های فراروی رشد و توسعه پایدار استان است، اظهار کرد: رفع این معضل نیازمند یک کار تحقیقاتی و آسیب شناسی جامع به ویژه در حوزه طرح های نیمه تمام عمرانی است.
بازوند گفت: کم توجهی به این موضوعات مهم به طور قطع موجب ناتوانی در استفاده بهینه از ظرفیت ها و قابلیت های موجود استان و تداوم روند معیوب فعلی و بروز مشکل جدی بیکاری در استان خواهد شد.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه مدیران اجرایی باید مسئولیت عدم توسعه یافتگی استان را بپذیرند، تصریح کرد: همکاری و تعامل منطقی مدیران اجرایی با پژوهشگران و مجامع علمی و دانشگاهی به طور طبیعی نقش مهمی در رفع این معضل و کاهش مشکلات فعلی استان لرستان خواهد داشت.
وی گفت: نیمه تمام ماندن پروژه های عمرانی و طولانی شدن زمان اجرای این طرح ها در استان به معنای ضعف مدیریت و عدم کارآمدی در زمینه جذب و استفاده مطلوب از اعتبارات عمرانی است که این مهم نشانه کم توجهی به معیارهای علمی و کارشناسی در فرآیند مدیریت و فعالیت های عمرانی ، خدماتی، تولیدی و اقتصادی است.
استاندار لرستان با تاکید بر انجام کارهای پژوهشی به عنوان زیر ساخت اساسی رشد و توسعه استان، گفت: انجام کارهای مطالعاتی و پژوهشی به عنوان گام اولیه در طراحی و اجرای طرح ها و فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری، باید به عنوان زیربنای اصلی فعالیت ها مورد توجه جدی قرار گیرد.
بازوند در ادامه با اشاره به ظرفیت ها و جاذبه های بیشمار لرستان در حوزه گردشگری، افزود: نقش مردم به ویژه بخش خصوصی در توسعه اقتصادی غیرقابل انکار است و دراین راستا زمینه سازی برای بهره منید و استفاده بهینه از ظرفیت های بخش گردشگری موجب رشد و توسعه اقتصادی پایدار لرستان خواهد شد.
وی تاکید کرد: این اقدام به طور یقین موجب افزایش میزان انگیزه و علاقه مندی مردم به مشارکت در فعالیت ها و طرح های اقتصادی و تسریع روند رشد و توسعه همه جانبه استان خواهد شد.
7274/1625
انتهای پیام /*
18/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]