محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852878334
صندلیهای داغ دندانپزشکان برای بیماران
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: صندلیهای داغ دندانپزشکان برای بیماران
قرار گرفتن خدماتی مانند عصب کشی، پر کردن دندان، درمان ریشه، روکش، ایمپلنت و... در پوشش بیمه ها توقعی است که آنها از بیمه های درمانی دارند وگرنه خدماتی مانند کشیدن دندان و جرم گیری آنقدرها هزینه بر نیست که بودن یا نبودن بیمه ها باری از دوش بیماران بردارد.
کد خبر: ۳۸۵۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۲ - 09 March 2014
این روزها نشستن روی صندلی دندانپزشکی خیلی گران تمام میشود، فقط کافی است برای یک معاینه ساده پیش دندانپزشک بروید تا او برایتان چند دندان پوسیده، به عصب رسیده و... پیدا کند که همگی اوضاعشان وخیم است و اگر هرچه زودتر به دادشان نرسید برای همیشه از دستشان خواهید داد.
به گزارش جام جم، چشم به دهان دندانپزشک دوخته اید، او همچنان از اهمیت سلامت دندان می گوید، گاهی هم چند آمار تکان دهنده از وضع رقت انگیز دندان ایرانی ها می دهد در حالی که فکر شما جای دیگری است.
با یک حساب و کتاب سرانگشتی به این نتیجه می رسید که ترمیم دندان هایتان حداقل چند میلیون تومانی برایتان آب خواهد خورد، پس با کلی خجالت از دندانپزشک می خواهید دندانی را که اوضاعش از بقیه وخیم تر است، برای ترمیم انتخاب کند تا در فرصتی مناسب سراغ بقیه شان بروید و این فرصت مناسب، یعنی وقتی آنقدر پس انداز داشته باشید که بتوانید از پس چند میلیون تومان هزینه آن بربیایید.
خیلی از مراجعه کنندگان به کلینیک ها یا مطب های دندانپزشکی این شرایط را تجربه کرده اند، هزینه سنگین خدمات دندانپزشکی پای بسیاری از بیماران را در رفتن به مطب های دندانپزشکی مردد می کند.
به همین دلیل است که در یکی از کنگره های دندانپزشکی که سال گذشته برگزار شد به صراحت اعلام شد رعایت بهداشت دهان و دندان در میان ایرانیان بر اساس شاخص های بهداشت جهانی مطلوب نیست.
مصداق این ادعا گفته های دندانپزشکان حاضر در این همایش بود که تاکید داشتند متاسفانه آمار قابل توجهی از بیماران شان وقتی به مطب یا کلینیک های دندانپزشکی مراجعه می کنند که دندان شان در مراحل پیشرفته پوسیدگی و با دردهای شدید بوده است.
هرچند آمار دقیقی در رابطه با پوسیدگی دندان ها در کل کشور وجود ندارد، اما براساس گزارش وزارت بهداشت با توجه به آمار پراکنده از تحقیقات مختلف بیش از 90 درصد افراد جامعه حتما یک دندان پوسیده در دهان خود دارند و تعداد دندان های پوسیده در گروه هدف کودکان 12 ـ 6 ساله، زیاد است. برخلاف برخی کشورها که بیش از 50 درصد افراد زیر 18 سال هیچ گونه پوسیدگی دندانی ندارند، متاسفانه در جامعه ما تعداد افراد بدون پوسیدگی دندانی بسیار اندک است.
فرار بیمه ها از هزینه های دندانپزشکی
باز هم پای بیمه ها درمیان است، بیمه هایی که زیر بار پوشش خدمات دندانپزشکی و هزینه های سنگین آن نمی روند، آن هم در شرایطی که در تحمیل هزینه های سنگین دندانپزشکی به بیماران و خودداری آنها از مراجعه به دندانپزشک بیشترین تقصیرها متوجه همین بیمه هاست، زیرا اگر بیمه ها زیر بار پرداخت هزینه های دندانپزشکی می رفتند حالا مراجعه به دندانپزشکی این قدر برای مردم سخت و هزینه بر نبود.
تائید این موضوع گفته مدیرکل بیمه های سلامت وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی است که از پرداخت بالای 90 درصد از هزینه های مربوط به خدمات دندانپزشکی از جیب مردم خبر می دهد.
این همان موضوعی است که موجب شد چندی پیش علی تاجر نیا، دبیر انجمن دندانپزشکی ایران نیز با ابراز نگرانی از آن هشدار دهد، اگر بیمه ها همچنان بخواهند از پوشش هزینه های دندانپزشکی شانه خالی کنند، شاید به همین زودی ها بسیاری از خانواده های ایرانی دور رفتن به دندانپزشکی را برای همیشه خط بکشند.
چانه زنی بیمار و دندانپزشک
مطب ها و کلینیک های دندانپزشکی مدت هاست به محلی برای چانه زنی بیمار و دندانپزشک بر سر هزینه ترمیم دندان ها تبدیل شده است، نه پزشک حاضر است از حرف خود عقب نشینی کند و نه بیمار توان این را دارد که برای یک عصب کشی ساده به همراه پر کردن دندانی که حتما نیازمند روکش هم است، حدود یک میلیون تومان هزینه کند.
ترمیم دندان، قسطی هم که نمی شود در نتیجه یا بیمار برای تامین این هزینه باید از سایر مخارج زندگی اش بزند یا درمان دندانش را به وقت دیگری موکول کند.
از طرفی بیمارانی که به مطب یا کلینیک های دندانپزشکی مراجعه می کنند می گویند این روزها بیشتر دندانپزشکان پس از معاینه وضعیت دندان و بررسی عکس ها ترجیح می دهند سنگ اول را از همان ابتدا با بیمارشان وا بکنند و از منشی می خواهند هزینه کلی ترمیم دندان را به وی بگوید تا اگر وی تمایل داشت روی صندلی بنشیند.
هزینه های سرسام آور خدمات دندانپزشکی تا جایی عرصه را به بیماران تنگ کرده که آنها ترجیح می دهند تا اوضاع دندان شان به شرایط وخیم نرسیده سراغی از آن نگیرند و شاید به همین علت است که بیشتر بیماران وقتی پای شان به مطب یا کلینیک های دندانپزشکی باز می شود که دندان شان نیاز به عصب کشی یا جراحی پیدا کرده یا جز کشیدن دندان برای دندانپزشک چاره ای باقی نمانده است.
از طرفی دندانپزشکان نیز چندان روی خوشی به بیمه ها نشان نمی دهند، بالا بودن قیمت مواد و تجهیزات دندانپزشکی، سختی کار دندانپزشکان و مطب های نسبتا خلوت آنها باعث شده دندانپزشکان ترجیح دهند به جای بیمه پولشان را نقد از مشتری بگیرند. در این میان بندرت دندانپزشکی پیدا می شود که به دلیل خلوت بودن مطبش و با هدف جلب مشتری، از سر ناچاری بخواهد به بیمه ها متوسل شود.
وعده ای که عملی نشد
سال 88، مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت وقت در جمع دندانپزشکان کشور وعده داد پوشش بیمه ای خدمات دندانپزشکی شامل جراحی ها، پروتز و ارتودنسی را پیگیری و اجرایی کند، سال 92 که تمام شود درست پنج سال از این وعده می گذرد، پس از دستجردی نیز با وجود رفتن و آمدن دو وزیر دیگرتا امروز اتفاق خاصی که حکایت از ارائه تسهیلات ویژه ای به مردم در بخش خدمات دندانپزشکی باشد، رخ نداده است.
متاسفانه با وجود اظهارات کارشناسی که دندانپزشکان در ارتباط با ضرورت سلامت دهان و دندان روی آن تاکید دارند، خدمات دندانپزشکی همچنان در حوزه خدمات زیبایی و لوکس قرار دارد و نه تنها این خدمات شامل بیمه ها نمی شود، بلکه دندانپزشکان نیز برای قراردادبستن با بیمه ها روی خوش نشان نمی دهند. این در حالی است که از سال گذشته با جدی شدن موضوع تحریم ها و خبرهایی که مبنی بر افزایش 50 تا 100 درصدی قیمت مواد و تجهیزات دندانپزشکی مطرح شد، شوک بزرگی به بازار خدمات دندانپزشکی بود تا بیماران در مطب های دندانپزشکی بیشتر نقره داغ شوند.
بیمه های منفعت طلب
مهم ترین توقع بیماران از بیمه ها این است که بار هزینه های سنگین درمان را از روی دوششان بردارد، آنها حتی ترجیح می دهند آنجا که لازم است برای خدمات نسبتا ارزان تر هزینه را از جیب پرداخت کنند، اما جایی که هزینه درمان سنگین می شود بیمه ها دستشان را بگیرند.
قرار گرفتن خدماتی مانند عصب کشی، پر کردن دندان، درمان ریشه، روکش، ایمپلنت و... در پوشش بیمه ها توقعی است که آنها از بیمه های درمانی دارند وگرنه خدماتی مانند کشیدن دندان و جرم گیری آنقدرها هزینه بر نیست که بودن یا نبودن بیمه ها باری از دوش بیماران بردارد.
نکته مهم تر این که خدماتی مانند کشیدن دندان یا جرم گیری در یک جلسه انجام می شود، پس طبیعی است که هزینه آن نیز در حد متعارف باشد که تقریبا برای بیشتر بیماران قابل پرداخت است، اما بخش دیگری از خدمات که در بالا به آنها اشاره شد به طور معمول چند جلسه از وقت بیمار و دندانپزشک را می گیرد که همین باعث هزینه بر بودن آن می شود، درحالی که بیمه ها آنجا که باید باشند دست بیماران را در پوست گردو می گذارند.
خدمات دندانپزشکی سنگین در انتظار پوشش بیمه
اگرچه تصمیمی که مدیرکل بیمه های سلامت وزارت رفاه درباره پوشش بیمه ای برخی از خدمات دندانپزشکی به آن اشاره می کند نقطه امیدی است برای این که سرانجام موضوع بیمه خدمات دندانپزشکی هرچند دست و پا شکسته با همین شرایط هم پا بگیرد، اما انتظار مردم این است که بسته بیمه ای خدمات دندانپزشکی فقط شامل همین خدمات محدود نباشد و سال آینده وزارت رفاه و وزارت بهداشت با همکاری شورای عالی بیمه برای گسترده تر شدن دامنه خدمات بیمه ها در بحث خدمات دندانپزشکی گام های بلندتری بردارند.
بسته بیمه ای جدید دندانپزشکی در راه
در شرایطی که دستمزد بالای دندانپزشکان مهم ترین مانع برای مراجعه بیماران به مطب های دندانپزشکی است، مدیرکل بیمه های سلامت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تعریف بسته جدیدی برای پوشش بیمه ای پایه خدمات جدید دندانپزشکی بر اساس مصوبه هیات وزیران با آغاز سال نو خبر داد.
محمد باقر هوشنگی به جام جم می گوید: انجام خدمات معاینه، طرح نوین تشخیصی رادیوگرافی های مورد نیاز، جرم گیری و بروساژ (تمیز کردن) برای کنترل و پیشگیری از بیماری های لثه، خارج کردن دندان های عفونی، ریشه های باقیمانده و دندان عقل برای جلوگیری از صدمه به سلامت عمومی بدن و حفظ فعالیت های نرمال دندان ها تحت پوشش بیمه پایه خدمات درمانی قرار گرفته است. به گفته وی، هم اکنون این وزارتخانه در حال نگارش آیین نامه اجرایی آن است تا با ابلاغ به سازمان های بیمه گر پایه شامل کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بیمه سلامت ایرانیان و نیروهای مسلح با آغاز سال جدید به مرحله اجرا درآید.
هرچند مدیرکل بیمه های سلامت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معتقد است دلیل قرار گرفتن خدماتی مانند کشیدن دندان یا جرم گیری در فهرست پوشش بیمه با هدف پیشگیری از وخیم شدن دندان ها و نیازمند شدن آنها به دریافت خدمات پیشرفته تر و در نتیجه تحمیل هزینه های سنگین به بیماران است، اما به هر حال باید پذیرفت شاید خدماتی که به آن اشاره شد بیشتر شامل رده های سنی پایین شود که هنوز دندان های سالم تری دارند و کمتر به عصب کشی یا خدمات درمانی پیشرفته تر نیاز پیدا می کنند.
هوشنگی تاکید می کند وزارت رفاه در این بخش تازه در ابتدای راه است و خدماتی که مورد تاکید است باید بتدریج و در آینده با توجه به شرایط تحت پوشش بیمه ها قرار بگیرند و فعلا اولویت با خدمات سطح یک برای پیشگیری از وخیم شدن اوضاع دندان مردم است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]
صفحات پیشنهادی
صندلیهای داغ دندانپزشکان برای بیماران بیپناه
صندلیهای داغ دندانپزشکان برای بیماران بیپناه این روزها نشستن روی صندلی دندانپزشکی خیلی گران تمام میشود فقط کافی است برای یک معاینه ساده پیش دندانپزشک بروید تا او برایتان چند دندان پوسیده به عصب رسیده و پیدا کند که همگی اوضاعشان وخیم است و اگر هرچه زودتر به دادشان نرسید ببیش از 17 درصد بیماران روانی به دلیل بستری مقروض شدهاند
سهشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۱۳ مدیرکل دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در مورد شرایط بستری و وضع معیشتی بیماران دارای اختلال روان اظهار کرد 17 9 درصد بیماران دارای اختلال روانی به دلیل بستری قرض کرده و یا وسایل زندگی خود را فروختهاند به گزارش خبرنگار سلامت خببیمه ها در سال آینده باید 90 درصد هزینه داروهای بیماران دیابتی را بپردازند
اجتماعی بهداشت و سلامت بیمه ها در سال آینده باید 90 درصد هزینه داروهای بیماران دیابتی را بپردازند معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تکذیب شایعه کاهش سهم بیمه ها در تامین هزینه داروهای بیماران دیابتی گفت بیمه ها در سال 93 باید 90درصد هزینه داروهای بیماران دیابتی را بپردابيمه ها در سال 93 بايد 90 درصد هزينه داروهاي بيماران ديابتي را بپردازند
۹ اسفند ۱۳۹۲ ۱۳ ۲۳ب ظ بيمه ها در سال 93 بايد 90 درصد هزينه داروهاي بيماران ديابتي را بپردازند معاون وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي در حاشيه نخستين گردهمايي معرفي برگزيدگان علمي سال در حوزه ديابت با تکذيب شايعه کاهش سهم بيمه ها در تامين هزينه داروهاي بيماران ديابتي گفت بيمهعلت پوشش ناقص بیمهای خدمات بستری بیماران روانی
سهشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۴۴ معاون درمان سازمان تامین اجتماعی معتقد است که اگر اعتبار ناشی از هدفمندسازی یارانهها و سهم یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده به سازمانهای بیمهگر تزریق و از طریق آنها توزیع شود برای مردم تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاروضعیت داروهای بیماران خاص پس از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها
سهشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۱۹ معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو به اجرای گام دوم هدفمندی یارانهها در سال 93 اشاره کرد و گفت دولت حمایتهایی را برای بیماران خاص در پی اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها پیشبینی کرده است که اگر عملیاتی شود کمک زیادی به بیماران خواهد شد بهبا برگزاری همایش شکوه مهربانی در زنجان صورت گرفت کمک 10 میلیارد ریالی مردم زنجان به انجمن حمایت از بیماران
با برگزاری همایش شکوه مهربانی در زنجان صورت گرفتکمک 10 میلیارد ریالی مردم زنجان به انجمن حمایت از بیماران ام اسمسئول روابط عمومی انجمن حمایت از بیماران ام اس زنجان گفت با برگزاری همایش بزرگ شکوه مهربانی مردم 10 میلیارد ریال به انجمن حمایت از بیماران ام اس کمک کردند رسول احدی امپایتختنشینان همچنان میهمان هوای ناسالم هستند/ هشدار به بیماران قلبی تنفسی
پایتختنشینان همچنان میهمان هوای ناسالم هستند هشدار به بیماران قلبی تنفسی سخنگوی مرکز کنترل کیفیت هوای تهران از ادامه شرایط ناسالم و انباشت آلایندهها خبر داد حشمتالله بسطامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران عنوان کرد شاخص کیفیت امروز هوای پایتخت به 105واحد رسیدهکشف بخار آب در جو سیاره «مشتری داغ»
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۱۳ محققان موسسه فناوری کالیفرنیا کالتک با استفاده از دادههای جمعآوریشده در رصدخانه دبلیو ام کک هاوایی موفق به کشف بخار آب در جو سیارهای موسوم به مشتری داغ سیارهای که بیش از حد معمول به ستاره میزبانش نزدیک است شدند به گزارش سرویس علمی خبرگرئیس مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت: هوای تهران برای بیماران، ناسالم است
رئیس مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت هوای تهران برای بیماران ناسالم استرئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت از کیفیت هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروههای حساس خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت بهداشت کاظم ندافی با اعلام این خبر گفت بر اساس اطلاعات دریافتی از افارس از مشکلات بیماران ام اس گزارش میدهد دغدغههایی از جنس MS/ بیمارانی در یک بام و دو هوا
فارس از مشکلات بیماران ام اس گزارش میدهددغدغههایی از جنس MS بیمارانی در یک بام و دو هوامشکلات بیماران مبتلا به MS یکی ـ دو تا نیست وزارت بهداشت MS را بیماری خاص نمیداند و وزارت کار هم زیر بار ایجاد اشتغال برای آنان نمیرود به خدا ام اس آن طور که فکر میکنی نیست لاعلاج نیستبیماران ریوی و قلبی در خانه بمانند
هوای تهران همچنان ناسالم بیماران ریوی و قلبی در خانه بمانند رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت کیفیت هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد کاظم ندافی گفت بر اساس اطلاعات دریافتی از ایستگاه های سنجش آلودگی هوا در شهر تهران که در ساعت هشت روز چهارشنبهعرضه محصولات تولیدی بیماران ام اس در بازارچه خیریه
عرضه محصولات تولیدی بیماران ام اس در بازارچه خیریه تهران - ایرنا - بازارچه خیریه بیماران ام اس با هدف کمک به بیماران کم بضاعت مبتلا به این بیماری روز گذشته توسط انجمن ام اس در تهران آغاز بکار کرد در این بازارچه اقلام تولیدی بیماران مبتلا به ام اس و برخی خیرین عرضه می شود که درآمعیادت علی دایی و همسرش از بیماران سرطانی/تصاویر
موسسه محک عیادت علی دایی و همسرش از بیماران سرطانی تصاویر روز گذشته علی دایی به همراه همسرش مونا فرخ آذری از کودکان سرطانی عیادت کردند سایت جام جم ورزشی - علی دایی روز گذشته به همراه همسرش به موسسه محک حمایت از بیماران سرطانی رفت تا کودکان و نوجوانان بستری شده در این موسسه حسابپیادهروی احتمال بستری شدن بیماران ریوی را کاهش میدهد
سهشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۰۴ محققان دریافتند که پیاده روی به میزان 3 تا 6 کیلومتر در روز از احتمال بستری شدن بیماران ریوی میکاهد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا تحقیقات جدید نشان داده است افرادی که از بیماری مزمن ریوی COPD رنج میبرند میتوانند احتمال بستری شدن خودانجمن هموفیلی ایران اعلام کرد ۳ فوتی و یک قطع عضو در بیماران هموفیلی به دلیل کوتاهی اورژانس
انجمن هموفیلی ایران اعلام کرد۳ فوتی و یک قطع عضو در بیماران هموفیلی به دلیل کوتاهی اورژانسانجمن هموفیلی ایران اعلام کرد وزارت بهداشت پس از اطلاع از ۳ حادثه در رابطه با بیماران هموفیلی که ۲ مورد به فوت و یک مورد به قطع پای بیمار منجر شد بخشنامهای را به اورژانس ابلاغ کرد اما اجرامعلولیت در انتظار بیماران مبتلا به بیماریهای مزمن انسدادی ریه
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۰۶ یک متخصص پزشکی ورزشی گفت با انجام چند هفته ورزش درمانی بیماریهای مزمن انسدادی ریه COPD را درمان کنید زیرا تمرینات ورزشی مناسب بهترین شیوه جهت پیشگیری از معلولیت و ارتقای وضعیت جسمانی روانی و بهبود کیفیت زندگی این بیماران است دکتر آذر معزی در گفت-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها