واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ اسفند ۱۳۹۲ (۱۳:۲۳ب.ظ)
بيمه ها در سال 93 بايد 90 درصد هزينه داروهاي بيماران ديابتي را بپردازند معاون وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي در حاشيه نخستين گردهمايي معرفي برگزيدگان علمي سال در حوزه ديابت ، با تکذيب شايعه کاهش سهم بيمه ها در تامين هزينه داروهاي بيماران ديابتي گفت: بيمه ها در سال 93 بايد 90درصد هزينه داروهاي بيماران ديابتي را بپردازند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، رسول ديناروند روزگذشته با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: با توجه به هزينه بالاي کنترل ديابت براي مبتلايان ، دولت مصمم به مشارکت در تامين بخش قابل توجهي از هزينه هاي کنترل ديابت بوسيله بيمه ها است و اين اقدام را اساسي و حياتي مي داند.
رييس سازمان غذا و دارو با اشاره به کم هزينه بودن پيشگيري بر درمان تاکيد کرد: شهروندان بالاي 30 سال در صورت کنترل منظم قند خون و نيز توجه به ورزش مي توانند از مبتلا شدن به ديابت جلوگيري کنند.
معاون وزيربهداشت درمان و آموزش پزشکي افزود: اکنون همه داروهاي اصلي مبتلايان به ديابت و افراد دچار قند خون، تحت پوشش بيمه ها قراردارد و انواع انسولين اعم از انسولين هاي نسل قديم و نسل جديد که سريع الاثرتر و با مدت اثربخشي بيشتري هم هستند، تحت پوشش بيمه اي هستند.
وي با بيان اينکه شمار مبتلايان به ديابت در ايران حدود هفت تا 10 درصد جمعيت کشور است ، گفت: البته سهم شهروندان در کلانشهرها از ديابت به دليل کم تحرکي و نوع خاص زندگي از جمله استفاده از غذاهاي آماده فوري ، به مراتب بيش از شهرهاي کوچک است.
رييس پژوهشگاه علوم غدد و متابوليسم نيز در اين زمينه گفت: کنترل ديابت احتياج به يک برخورد جامع دارد و در اين راستا بايد عوارض آن را شناخته و پيامدهاي آن را کنترل کنيم.
دکتر باقرلاريجاني دليل برپايي اين گردهمايي بصورت منظم و سالانه را با هدف افزايش همکاري بين دانشگاهي با نهادهاي فعال در حوزه مهار ديابت عنوان کرد و افزود: در تلاش هستيم با حمايتهايي در اين حوزه از محققان و فعالان اين حوزه حمايتهاي نظام مند بيشتري صورت گيرد.
دکتر آرش نصرتي نيز در اين گردهمايي با اشاره به توافقنامه اي که در سال 1391 بين شرکت نوونورديسک پارس و پزوهشکده غدد و متابوليسم دانشگاه علوم پزشکي تهران منعقد شده گفت: اين توافقنامه براي يک همکاري راهبردي بلندمدت تنظيم شده است.
وي گفت: آموزش کارشناسان بهداشت و بيماران / ابداع مدل بهينه مراقبت مزمن متناسب با شرايط ايران / پرورش و تبادل دانش در سطح بين المللي در زمينه تحقيقات پيشرفته روي پروتيين / و تلاش براي اينکه ايران از نظر تحقيقات مشاهده اي در مورد کاربرد داروهاي جديد جايگاه برجسته اي داشته باشد، چهار محور اصلي در اين توافقنامه است.
در اين گردهمايي براي نخستين بار در کشور ، از دکتر کامليا رامبد به عنوان مربي برگزيده سال ، دکتر ايرج نبي پور به عنوان مبتکر برگزيده سال ، دکتر انسيه نسلي به عنوان محقق برگزيده سال و دکتر اميربهرامي به عنوان دانشمند برگزيده سال در حوزه ديابت تقدير شد.
»
تصاویر مرتبط
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]