واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
برنامه های پلیس برای چهارشنبه سوری از زبان احمدیمقدم
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه اولین برنامه پلیس برای ایجاد امنیت چهارشنبه آخر سال اقدامات فرهنگی است، گفت: ما در این شب مشارکت مردم و خانواده ها را می می خواهیم تا رفتار خود و فرزندانشان را کنترل کنند.
به گزارش نامه نیوز و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار دکتر اسماعیل احمدی مقدم درحاشیه همایش سراسری روحانیون و مسئولان سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی گفت: امروز روحانیون عقیدتی- سیاسی ناجا در اجتماع خود، چشم انداز های این سازمان را مورد بررسی قرار دهند.
او گفت: سازمان عقیدتی- سیاسی ناجا منشاء تحولات بزرگی فرهنگی در این نیرو شده و بخش اعظم از بهبود رفتار و ارتقاء عملکرد ماموران ناجا مرهون تلاش این عزیزان است. این عزیزان با دلسوزی در ترویج قرآن، اخلاق اسلامی، ارتقاء بصیرت نسبت به دشمن، جریان شناسی، مسئولیت پذیری، تقویت ولایت مداری و مردم مداری می کنند و در این راستا اقدامات ارزنده ای داشته اند. بدنبال آن هستیم که واژه "مجاهد مسئول" را جایگزین "مامور معذور" کنیم. احمدی مقدم در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درخصوص اقدامات ناجا برای چهارشنبه آخر سال، اظهار داشت: اولین اقدام پلیس در این شب، اجرای برنامه های فرهنگی است و پلیس مشارکت مردم و خانواده ها را می طلبد. وی با اشاره به اینکه پلیس از ماه های قبل برخورد با وارد کنندگان و توزیع کنندگان وسایل محترقه خطرناک را تشدید کرده است، افزود: کشفیات این مواد نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته و پلیس با اصنافی که به توزیع غیر قانونی این گونه وسایل می پردازند، به شدت برخورد می کند. فرمانده ناجا با اشاره به اینکه طی سال های گذشته شاهد بهبود رفتار در چهارشنبه آخر سال بوده ایم، خاطرنشان کرد: مردم توانسته اند رفتار خود را در این روز کنترل کنند و نیروی انتظامی نیز پیش بینی های لازم را برای برقراری امنیت در این روز کرده است. وی ضمن درخواست همکاری از خانواده ها افزود: والدین نباید برای شادی خود، دست به وسایل و کارهای خطرناک بزنند و تنها حضورشان در کنار فرزندان و یا انجام نورافشانی در این شب کافی است. امیدوارم امسال حوادث چهارشنبه آخر سال، نسبت به سال های گذشته کمتر باشد؛ به هر میزان که جامعه رو به عقلانیت می آورد شاهد بهبود رفتار هستیم. احمدی مقدم در پاسخ به سوال دیگری در خصوص تبلیغات ماهواره ای در خصوص کاریابی، گفت: قطعا هرکس بخواهد فعالیت شغلی داشته باشد باید مجوزهای لازم را از دستگاه های متولی بگیرد؛ ناجا ضمن بررسی پیشینه افراد تنها صلاحیت ها را تایید می کند اما در خصوص کاریابی متولی نیست بلکه مسئول آن وزارت کار، رفاه و تعاون است. وی افزود: متاسفانه فضای مجازی امکان فعالیت بنگاه های کاریابی زیادی را بوجود آورده که کنترل پذیری آنهال را کاهش داده است؛ در صورت اعلام وزارت کار، نیروی انتظامی برای برخورد با بنگاه هایی که غیرقانونی فعالیت دارند، وارد عمل خواهد شد.
1392/12/17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]