تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826198804




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تامین مالی 189 هزار میلیارد ریالی در بورس کالا/ کشف قیمت دو کالا در ایران مرجع دنیا شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تامین مالی 189 هزار میلیارد ریالی در بورس کالا/ کشف قیمت دو کالا در ایران مرجع دنیا شد تهران- ایرنا - مدیرعامل بورس کالای ایران از تامین مالی 189 هزار میلیارد ریالی بخش تولید از طریق معاملات سلف در بورس کالا در 11 ماهه امسال خبر داد و گفت: کشف قیمت دو کالای سنگ آهن و قیر در بورس کالای ایران مرجع دنیا شده است.


به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، حسین پناهیان در نشستی خبری در کیش افزود: تامین مالی بورس کالا در سال 91 بالغ بر 165 هزار میلیارد ریال بوده که این رقم در سال جاری 15 درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: بورس کالای ایران به منظور نقش آفرینی در بازار سرمایه و در جهت تحقق سند چشم انداز، با تکیه بر نظام سازمانی کارآمد، بهره گیری از فناوری ها و ابزارهای نوین مالی و متنوع و مدیریت ریسک به دنبال افزایش تنوع در کالاها و بازارها و شفاف سازی و تسهیل فرآیندها است و در راستای ارتقا جایگاه این بورس در اقتصاد ملی و تبدیل شدن به مرجع کشف قیمت در کشور و منطقه بوده و درصدد است تا به یکی از بورس های معتبر جهانی تبدیل شود.
وی با اشاره به کارکردهای بورس کالا در اقتصاد ملی از جمله کشف نرخ، مدیریت ریسک نوسانات قیمت، ایجاد فرصت سرمایه گذاری، تسهل تجارت فیزیکی و تامین مالی، گفت: اقدامات و فعالیت های انجام گرفته در بورس کالا به بهبود فضای کسب و کار، گسترش بازارهای مالی و هدایت بانکها به سمت منابع تولید و همچنین گسترش صادرات و ارتقا ظرفیت های مالیاتی و نظام گمرکی می انجامد که از جمله اهداف اقتصادی مرتبط به شمار می رود.
وی گفت: ارزش کل معاملات بورس کالا در دو بازار فیزیکی و مشتقه در یازده ماه و 12 روز سالجاری را بالغ بر 591 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: سهم بازار فیزیکی از ارزش کل، بالغ بر 402 هزار میلیارد ریال و بازار مشتقه بالغ بر 189 هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
پناهیان با بیان اینکه سال گذشته حجم معاملات در بازار فیزیکی 315 هزار میلیارد ریال بوده و ما در این بخش شاهد رشد بوده ایم، افزود: در بازار مشتقه در سال گذشته حدود 363 هزار میلیارد ریال قرارداد سکه منعقد شد و در این بخش کاهش را به علت نوسانات شدید دلار و طلای جهانی تجربه کردیم.
مدیرعامل بورس کالای ایران درباره عملکرد بازار محصولات صنعتی و معدنی، افزود: در تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالا طی یازده ماهه اخیر 12.8 میلیون تن انواع کالا به ارزش بالغ بر 212 هزار میلیارد ریال داد و ستد شده که حاکی از رشد 7 درصدی ارزش و افت 3 درصدی حجم معاملات این دسته از محصولات است.
وی ادامه داد: در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی نیز در یازده ماه اخیر بالغ بر 10 میلیون تن انواع کالا با ارزشی معادل 187 هزار میلیارد ریال به فروش رفت که این میزان 61 درصد از نظر ارزش و 25 درصد از نظر حجمی رشد داشته است.
پناهیان افزود: در بخش کشاورزی در یازده ماه اخیر شاهد معامله 265 هزار تن انواع کالا به ارزش 2 هزار و 738 میلیارد ریال بودیم که نمایانگر افزایش 103 درصدی ارزش و 44 درصدی حجم معاملات محصولات کشاورزی در بورس کالا است.
وی سپس در خصوص حجم معاملات در تالار صادراتی بورس کالا، گفت: در 11 ماه اخیر بالغ بر 5 میلیون تن انواع کالا به ارزش معادل 43 هزار میلیارد ریال در تالار صادراتی معامله شده و در این بخش نیز رشد 59 درصدی ارزش و 35 درصدی معاملات کاملا مشهود است.

** طراحی و پیاده سازی پورتال جدید بورس کالا
مدیرعامل بورس کالای ایران سپس با اشاره به دستآوردهای بورس کالا طی امسال در حوزه فن آوری اطلاعات و ارتباطات، گفت: در این بخش توسعه زیرساخت ارتباطی با کارگزاران از طریق توسعه شبکهWAN و ایجاد ارتباط دو سویه بورس و دفاتر شرکتهای کارگزاری از طریق شبکه رادیویی، MPLS و وایمکس حاصل شد و با ارتقا سیستم های معاملاتی از راه دور، اقدامات لازم برای راه اندازی معاملات برخط آتی و معاملات بازار فرعی، سلف موازی استاندارد و راه اندازی سامانه معاملات مشتریان خرد صورت گرفت.
وی با اعلام طراحی و پیاده سازی پورتال جدید بورس کالا، گفت: طراحی و ایجاد سیستم پذیرش قبض انبار، ارتقا سیستم های عرضه، نظارت بر بازار آتی و ثبت سفارش و تولید و توسعه سامانه های مغایرت گیری تسویه، سیستم کنترل تعهد عرضه، سیستم تسویه بین بانکی (ستاب) از جمله سایر اقدامات انجام شده در این بخش است.

** پذیرش کالای جدید در بخش های مختلف
مدیرعامل بورس کالای ایران درباره پذیرش 35 کالای جدید در بخش فرآورده های نفتی و پتروشیمی ، 11 کالا در حوزه محصولات صنعتی و معدنی و 7 کالا در بخش وارداتی نیز گفت: طی سال 92 بورس کالای ایران موفق به پذیرش اوراق بهادار مبتنی بر کالا از جمله سلف موازی میلگرد و آتی زیره شد و همچنین انبارهای استان های گلستان و کرمانشاه به منظور آغاز بکار سیستم معاملاتی از طریق قبض انبار پذیرش شد.
وی همچنین به تدوین و ارتقا استاندارد ملی کالای پذیرش شده درسال جاری اشاره کرد و گفت: امسال بورس کالا توانست در سطح ملی استاندارد میلگردهای گرم برای تسلیح بتن و انبارداری برای محصولات فولادی و کشاورزی را با همکاری سازمان ملی استاندارد تدوین نماید.
پناهیان سپس به تشریح مجموعه اقدامات بورس کالا در توسعه بازار بخش کشاورزی پرداخت و اظهار داشت: استقرار نظام انبار داری محصولات کشاورزی و سامانه صدور قبض انبار برای معاملات این دسته از کالاها و ارائه روش قیمت تضمینی به عنوان جایگزین خرید تضمینی محصولات از جمله اقدامات بسیار مهم در این زمینه است و با همکاری وزارت جهاد کشاورزی کلیه اقدامات مورد نیاز در چارچوب الزامات ماده 33 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی انجام شده که امیدواریم در سال جدید عملیاتی می شود. ضمن آنکه بورس در این بخش افزایش سطح تعامل با ذینفعان را در دستور کار خود قرار داد و در این راستا جلسات و نشستهای مختلف با حضور مسئولان وزارت جهادکشاورزی، تولیدکنندگان، اتحادیه ها و تشکل ها، خانه کشاورز و شرکتهای سهامی زراعی برگزار شد.
مدیرعامل بورس کالای ایران ادامه داد: زمینه های عملیاتی راه اندازی معاملات سلف موازی میلگرد به عنوان ابزار مالی نوین فراهم شده و توسعه زیرساختهای بازار به منظور تکمیل زنجیره تولید، توزیع و مصرف محصولات فولادی با راه اندازی سیستم قبض انبار صورت گرفته است.

** رویکردهای بورس کالا در سال 93
پناهیان در ادامه با اشاره به تعاملات با دستگاه های ذیربط در خصوص متعادل سازی بازار محصولات پتروشیمی، گفت: در این راستا سقف مجاز تغییر قیمت 7 گروه کالایی افزایش یافت و خروج دست کم 39 قلم کالای پتروشیمی دارای بازار متعادل از سیستم بهین یاب حاصل شد.
وی سپس به بیان رویکردهای بورس کالا در سال 93 پرداخت و گفت: تعمیق کارکردهای بورس در اقتصاد ملی، افزایش طرفیت بورس کالا در تعامل اقتصاد بین المل و تعامل با نهادهای تصمیم گیر و تصمیم ساز از جمله این رویکردها به شمار می رود.
در پایان این نشست خبری پورتال جدید بورس کالای ایران رونمایی شد.
اقتصام(3)9141**1558
انتهای پیام /*




16/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن