واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار کرمانشاه:پالایشگاه آناهیتا و یک واحد پتروشیمی در آستانه اجرایی شدن است کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه اعلام کرد: وزیر نفت علاوه بر اینکه با آغاز عملیات اجرایی پالایشگاه آناهیتا موافقت کرده بلکه قول احداث یک واحد پتروشیمی را در این استان نیز داده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈابراهیم رضایی بابادیˈ روز پنج شنبه در دیدار با اعضای مجمع استانداران کشور که شماری از استانداران سابق کرمانشاه نیز در آن حضور داشتند، اظهار کرد:پالایشگاه آناهیتا مهم ترین طرح صنعتی این استان است و برای ساخت این واحد بزرگ مصمم هستیم.
وی افزود: برای تحقق احداث این واحدها علاوه بر اینکه اعتبارات مورد نیاز باید تخصیص یابد، اقدام به آماده سازی و تجهیز بخش خصوصی برای ورود به این صنایع کرده ایم و در همین راستا هر هفته نشست هایی با بخش خصوصی استان در محل اتاق بازرگانی برگزار می کنیم.
استاندار کرمانشاه گفت: در سال های اخیر 520 میلیون دلار پروژه در این استان برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی تعریف شده ولی تاکنون عملکرد چشمگیری را در این مورد شاهد نبوده ایم.
وی افزود:برای حمایت از سرمایه گذاران، هر سرمایه گذاری که وارد این استان شود، از همه اهرم های تشویقی و انگیزشی برای ماندگاری و فعالیتش در این استان حمایت خواهیم کرد و بدون نیاز به وقت قبلی، پای صحبت وی خواهیم نشست.
وی فعال سازی ظرفیت های صدور خدمات فنی و مهندسی به عراق با بکارگیری توان تشکل های مهندسی این استان، و نیز راه اندازی مرکز توریسم درمانی که اکنون یک درمانگاه برای پذیرش بیماران عراقی در قصرشیرین ایجاد شده را از دیگر برنامه های با اولویت استان در حوزه خدماتی توصیف کرد.
رضایی بابادی با اشاره به بیکاری گسترده دراستان کرمانشاه، اظهارکرد: برای برون رفت از وضع کنونی باید در تحقق مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به این استان تلاش کنیم زیرا دراین سفر هفت هزار میلیارد تومان اعتبار و نیز شش هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه استان در نظر گرفته شده که می تواند زیرساخت های استان در بخش های مختلف را متحول و کمک شایانی به رفع معضل بیکاری کند.
وی همچنین تکمیل راه آهن غرب از ملایر تا کرمانشاه و سپس تا خسروی و همچنین تکمیل بزرگراه کربلا را از دیگر عوامل توسعه ای این استان برشمرد.
استاندار کرمانشاه همچنین وجود 50 نقطه گردشگری را در این استان یک مزیت برای جذب هرچه بیشتر گردشگران به استان دانست و گفت: اثر ثبت جهانی شده بیستون مهم ترین نقطه گردشگری استان است و برای توسعه این منطقه در شورای عالی معماری ایران نیز طرح توسعه ای تدوین شده که برای اجرای آن به دوهزار میلیارد تومان اعتبارنیاز است.
مدیر ارشد استان کرمانشاه همچنین از تخصیص اعتبارات مناسب به منظور مهار آب های مرزی در بودجه سال آینده این استان خبر داد و افزود:پیش از این قرار بود که سالیانه سه میلیارد دلار بدین منظور تخصیص یابد ولی این کار آنگونه که شایسته بود، انجام نشد ولی با پیگیری انجام شده، این مصوبه در دستور کار اجرایی قرار خواهد گرفت.
وی همچنین از وجود شش معبر مرزی در استان و وجود مهم ترین مرز زمینی صادراتی یعنی پرویزخان به عنوان ظرفیت های تجاری استان یاد کرد و با بیان اینکه 55 درصد صادرات دو میلیارد و 400 میلیون دلار از آغاز امسال تاکنون از راه بازارچه پرویزخان بوده، از اینکه زیرساخت مناسبی در این بازارچه ایجاد نشده، ابراز گلایه کرد و از برنامه های استان برای توسعه این بازارچه و سایر مرزها از جمله شوشمی و خسروی خبر داد.
استاندار کرمانشاه گفت: در بخش کشاورزی نیز توانمندی زیادی وجود دارد که اقداماتی چون توسعه شبکه های آبیاری تحت فشار، کشت گیاهان دارویی در استان، جلوگیری از خشکیدگی درختان بلوط استان و نیز تکمیل پروژه مهم و کلیدی سامانه گرمسیری را در دستور کار داریم.
571/567/640
انتهای پیام /*
15/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]