واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۶:۱۴ب.ظ)
تجليل از برگزيدگان ششمين جشنواره طرح کسب و کار دانشجويان دانشگاه هاي اصفهان آيين اختتاميه و مراسم تجليل از برگزيدگان ششمين جشنواره طرح کسب و کار دانشجويان دانشگاه هاي استان اصفهان در دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين مراسم که با حضور معاونان پژوهش و فناوري دانشگاه صنعتي اصفهان و شهرک علمي و تحقيقاتي اصفهان برگزار شد، دبير ششمين جشنواره طرح کسب و کار دانشجويان دانشگاه هاي استان هدف از برگزاري اين گونه جشنواره ها را شناسايي دانشجويان مستعد و راه اندازي شرکت هاي دانش بنيان به منظور حرکت در مسير تبديل علم به ثروت عنوان کرد و گفت: طرح کسب و کار، راه ورود به عرصه توليد ثروت از طريق ايده هاي علمي است.
سروش عليمرادي با اشاره به نقش بسيار مهم دانشگاه هاي فني و مهندسي در چرخه تبديل علم به ثروت، تأکيدات مقام معظم رهبري در سال هاي اخير مبني بر تشکيل شرکت هاي دانش بنيان را نشان دهنده اهميت اين موضوع در کشور دانست و افزود: در عصر حاضر تنها کسب و کاري موفق خواهد بود که پايه هاي شکل گيري آن کاملاً علمي و با شناخت همه جانبه و کامل همراه باشد.
وي با اشاره به جمعيت هشت ميليوني دانشجويان فارغ التحصيل در مقاطع گوناگون دانشگاهي در سال هاي آينده، اهميتِ پرداختن به طرح هاي کسب و کار مناسب براي اين دانشجويان را يادآور شد و گفت: هيچ دولتي توانايي تأمين اين تعداد شغل دولتي درکشور را نخواهد داشت و لازم است اقتصاد مقاومتي بر مبناي انديشه ها و فعايت هاي جوانان کشورمان شکل بگيرد.
رييس مرکز کارآفريني دانشگاه صنعتي اصفهان تصريح کرد: هفت طرح برگزيده ششمين جشنواره طرح کسب و کار دانشجويان دانشگاه هاي استان اصفهان به جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي معرفي شده اند.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه صنعتي اصفهان نيز در اين مراسم با اشاره به اين که کليد واژه طرح کسب و کار در شهر اصفهان شکل گرفته است، گفت: با توجه به پتانسيل هاي بسيار بالا در دانشگاه هاي کشور، حمايت از ايده ها و هدايت درست در مسير پژوهش بايد از اساتيد دانشگاهي آغاز گردد.
سيد مهدي ابطحي قابليت هاي دانشجويان و مديران دانشگاه صنعتي اصفهان در حمايت از جشنواره کسب و کار را يادآور شد و گفت: حرکت مقتدرانه در مسير تبديل علم به ثروت موجب اقتدار و عزت ملي براي مردم کشورمان خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوري شهرک علمي و تحقيقاتي اصفهان نيز در اين مراسم با اشاره به عدم شناخت کافي جامعه نسبت به پارک هاي علم و فناوري و لزوم شناخت مردم از اهداف و فعاليت هاي شهرک علمي و تحقيقاتي گفت: تبديل علم به کار و توليد ثروت و نيز ارايه راه حل عملي براي برطرف نمودن مشکلات مردم مسيري است که با آموزش، پژوهش، تحقيق و کارهاي خلاقانه از دانشگاه ها آغاز مي گردد.
محمد جواد اميدي با تأکيد بر اين که تجاري سازي علم بر عهده شهرک هاي علمي و تحقيقاتي و پارک هاي علم و فناوري است، گفت: طرح کسب و کار، تيم و بازار مناسب سه ضلع مثلث تبديل علم به ثروت هستند که با حرکت درست در اين مسير، طرح هاي مناسب کسب و کار به ثمر خواهند نشست.
وي افزود: در حال حاضر تعداد پنج هزار نفر در 340 شرکت شهرک علمي و تحقيقاتي اصفهان به صورت مستقيم و غيرمستقيم مشغول فعاليت هستند و در سال گذشته نيز موفق به ثبت رقم 200 ميليارد تومان قرارداد با مراکز مختلف صنعتي و تجاري شده اند.
در پايان اين مراسم از برگزيدگان ششمين جشنواره طرح کسب و کار دانشجويان دانشگاه هاي استان اصفهان با اهداي جوايز نقدي و لوح يادبود تقدير شد.
طرح هاي "ويلچر هدايت شونده توسط چشم جهت استفاده ي معلولين قطع نخاع گردني" و "توسعه يک روش براي توليد لوله هاي جديد کامپوزيتي مورد استفاده در خطوط نفت و گاز" از دانشگاه صنعتي اصفهان عناوين برتر اين دوره از جشنواره کسب وکار دانشجويان دانشگاه هاي استان را به خود اختصاص دادند.
براساس گزارش روابط عمومي وزارت علوم، ششمين جشنواره طرح کسب و کار دانشجويان دانشگاه هاي استان با حمايت دانشگاه صنعتي اصفهان، شهرک علمي و تحقيقاتي و شهرداري اصفهان و جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي و به همت مرکز کارآفريني دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]