واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۲:۱۰ب.ظ)
عصر حاضر را بايد دوره توليد دانش و فناوري بروز نامگذاري کرد همايش «بررسي راهکارهاي توليد محتوا در فضاي مجازي» در سالن همايش هاي اداره کل ارشاد اسلامي استان تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام والمسلمين سيد محمد حسن ابوترابي فرد نايب رييس مجلس شوراي اسلامي در اين آيين با اشاره به نامگذاري عصر حاضر به عنوان عصر توليد دانش و فن آوري گفت: عصر حاضر به دليل جهش علمي و فناوري با يک دستاورد جديد و فناوري نويني در عرصه هاي مختلف روبرو است.
وي ادامه داد: عصر حاضر را بايد دوره توليد دانش و فناوري بروز نامگذاري کرد و در عرصه مجازي توليد محتواي برتر از يک منظر کاري خطير و پيچيده است و اميدوارم کسانيکه که از شوق و فهم عميق اجتماعي برخوردارند، در توليد محتواي برتر با تاثير از فرهنگ ايراني اسلامي تلاش کنند و کشورشان را در اين زمينه ياري دهند.
نائب رئيس مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: ما اگر در اين عرصه ورود مطلوبي نداشته باشيم، ديگران جاي آن را اشغال مي کنند زيرا اين نياز جامعه است، کساني که از توانايي هاي علمي و اخلاقي مطلوب برخوردارند، براي توليد محتواي مناسب اقدام کنند وگرنه ديگران محتواي مورد نظر خود را عرضه مي کنند.
وي در ادامه گفت: باتوجه به هوش و ابتکار جوانان کشور، بايد شاهد شکل گيري اين واقعيت باشيم که در توليد محتوا پاسخگوي جامعه انساني و جوامع اسلامي بشويم و با استفاده از مقوله هاي فرهنگي و ديني، گوي سبقت را برباييم و در اين عرصه همانند ديگر عرصه ها به پيروزي دست پيدا کنيم.
در ادامه حسن نجفي سولاري مشاور وزير ارشاد و رئيس مرکز فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال اظهار داشت: توليد محتوا از ايده تا تبديل شدن به يک پديده فراينده پيچيدهاي است که بعد از توليد محصول بايد مخاطب، تاثير بر مخاطب، جغرافياي انتشار و امکان انتشار آن سنجيده شود؛ چرا که اگر به مخاطب توجه نکنيم يعني در مرحله طرح دچار مشکل شدهايم.
وي ادامه داد: اولين راهکار توليد محتوا براي فضاي مجازي، توجه به مخاطب است و اينکه اين محتوا با چه ابزاري و در چه دامنهاي منتشر ميشود چرا که ما در اين زمينه علاوه بر داشتن ايده و چهارچوب محدوديتهاي مالي و شرايط اجتماعي و فرهنگي خاص داريم.
رئيس مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال همچنين گفت:دومين راهکار توليد محتوا در فضاي مجازي، توجه به عدد و پيشبيني هزينهها و کشف و بررسي حدود تجهيزات است؛ راهکار سوم نيز سنجش اثربخشي محصولات است که بسنجيم يک محصول با کمترين امکانات چطور ميتواند بيشترين اثربخشي را داشته باشد.
وي افزود: بايد بسنجيم که آيا توليدات ما از يک ايده خلاقانه منحصر به فرد در جهان سرچشمه ميگيرد يا کپيپردازي از ايدههاي ديگران است.
وي همچنين با اشاره به امکان حضور بخش خصوصي در حوزه توليد محتوا براي فضاي مجازي گفت:بايد در برخي از موقعيتها به بخش خصوصي نيز فرصت دهيم و از توليدات آنها حمايت کنيم .
در ابتداي مراسم محمد صادق افراسيابي معاون فرهنگي، مطبوعاتي و اطلاع رساني اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران با بيان با بيان اينکه 291 مؤسسه فرهنگي ديجيتال هماکنون در کل کشور فعال است، ادامه داد: از اين تعداد 251 مؤسسه فرهنگي در تهران است که اين امر بيانگر جايگاه ويژه استان تهران در اين خصوص در ميان ساير استانهاي کشور است.
وي در ادامه سخنان خود با اعلام اينکه در حال حاضر 64 هزار و 800 رسانه بر خط عمومي در سامانه مرکز رسانههاي ديجيتال به ثبت رسيده است، اضافه کرد: از اين تعداد 24 هزار و 888 رسانه بر خط متعلق به استان تهران است.
به گفته افراسيابي 473 تارنما در استان تهران پروانه فعاليت خود را از مرکز رسانههاي ديجيتال اخذ کردهاند.
وي افزود: هماکنون 72 هزار و 702 سايت خبري در کل کشور وجود دارد که از اين تعداد 28 هزار و 960 سايت متعلق به استان تهران ميشود.
در پايان مراسم از «سيد جلال چاوشيان» براي توليد خرگوش و لاک پشت، «پويا بادکوبه » براي اثر پويانمايي مضرات استفاده بيش از حد از تلفن همراه و «آرش تيمورنژاد» خالق سريال اينترنتي «نفوذ» به عنوان کارگردانان آثار برگزيده تقدير شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]