واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
درد قفسه سینه / هشدار برای بیماران قلبی شیراز - ایرنا ، مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی فارس درد قفسه سینه را هشداری برای بیماران قلبی دانست و گفت با مشاهده درد قفسه سینه و یا تنگی نفس در بیماران قلبی باید اقدامات فوری و انتقال بیمار به مرکز درمانی انجام شود .
به گزارش خبرنگار ایرنا ، دکتر کامران فیروزی با بیان اینکه در صورت مواجهه با فردی که درد قفسه سینه دارد ، انجام اقدامات اولیه برای درمان ضروری است ادامه داد : قلب ارگانی است که مسئولیت ارسال خون به ارگان های گوناگون بدن را به عهده دارد اما مانند تمامی اعضای بدن برای زنده ماندن و فعالیت مستمر نیازمند خون در رگ هایش می باشد ، خون باید از طریق عروق منشعب شونده از رگ اصلی بدن یا همان آئورت به عضلات قلب برسد .
وی اظهار داشت : اگر قلب توانایی پمپ خون را نداشته باشد و یا عروق خون رساننده آن دچار تنگی یا انسداد شده باشند، نشانه هایی همچون درد قفسه سینه بروز میکند.
دکتر فیروزی ادامه داد : یکی از شایع ترین و رایج ترین علائم بیماری قلبی ، درد قفسه سینه می باشد اما درد در قفسه سینه همیشه به معنای مشکل قلبی نیست .
وی اضافه کرد : آسیب در دستگاه های گوارش و تنفس ، عضلات و حتی مشکلات اعصاب و روان نیز می تواند ایجاد درد در قفسه سینه نماید، از طرف دیگر نارسایی در خون رسانی به قلب ، گاهی خود را با درد در جایی غیر از قفسه سینه نشان می دهد نمونه آن درد در شکم ، بازو و حتی فک بیمار می باشد .
دکتر فیروزی گفت : بدلیل شیوع درد قفسه سینه به عنوان نشانه آسیب در ارگان های متعدد ، تشخیص قطعی نیاز به انجام نوار قلب ، آزمایش ها ، عکس قفسه سینه و حتی تست های تکمیلی مانند تست ورزش دارد .
وی علائم درد قفسه سینه را شامل دردی که از بالا به گردن و از پایین به دست چپ انتشار دارد ، تنگی نفس ، پوست رنگ پریده ،سرد و مرطوب ، احساس ضعف و غش مصدوم و نشانه های شوک ذکر کرد .
مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی فارس اذعان داشت : در صورتی که درد قفسه سینه به سمت حمله قلبی پیش رود علائم شامل درد فشارنده ناگهانی که از قفسه سینه به دست ها ،گردن و فک کشیده می شود ، تنگی نفس ، تهوع و سرگیجه ، پوست رنگ پریده سرد و مرطوب به همراه تعریق شدید ، نبض سریع ضعیف یا نامنظم و امکان ایست قلب می باشد .
دکتر فیروزی گفت : اگر علائم بیمار دال بر مشکل قلبی است مواردی باید رعایت شود از جمله سریعأ با اورژانس پیش بیمارستانی (115) تماس بگیرید و شرایط بیمار را کاملأ توضیح بدهید ، به بیمار کمک کنید وضعیت راحتی به خود بگیرد چیزی پشت وی قرار دهید ، وضعیت نیمه نشسته اغلب بهترین حالت است ، اگر اکسیژن در محل بروز حمله وجود دارد برای بیمار قرار دهید ، به بیمار اطمینان خاطر و آرامش دهید ، به بیمار کمک کنید تا داروهای لازم را مصرف کند ، هر قسمتی از لباس را که حالت فشارنده دارد شل کنید . ک/3
677
انتهای پیام /*
14/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]