تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867936929




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار در مورد نمک‌های تقلبی در بازار


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
هشدار در مورد نمک‌های تقلبی در بازار

هشدار در مورد نمک‌های تقلبی در بازار
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ابراز نگرانی از وجود نمک های تقلبی در بازار و تبلیغات گسترده ای که در مورد نمک های غیراستاندارد مانند نمک دریا می شود گفت: حتی پای این تبلیغات به برنامه های آشپزی تلویزیون هم کشیده شده است. به گزارش نامه نیوز « زهرا عبداللهی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: متاسفانه برخی افراد سودجود نمک دریا را که مجوز تولید ندارد و حتی به دلیل وجود ناخالصی فراوان ممکن است حاوی دو ماده سرطان زا( سرب و کادمیوم) باشد، تبلیغ می کنند.

عبداللهی اظهارداشت: بسیاری از نمک های تقلبی به صورت زیرزمینی تولید می شوند که دسترسی به تولیدکنندگان آنها کار مشکل و قابل پیگیری نیست.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو باید بر کارخانه های تولید نمک نظارت و تولید کننده های متخلف را شناسایی کند.

وی با بیان این که 20سال پیش سازمان یونیسف رایگان به ایران ید ارایه می کرد، افزود: از زمان تحریم یدید پتاسیم گران شده و ممکن است کارخانه ها ید با کیفیت پایین خریداری کنند یا یدید پتاسیمی را که برای مصارف دامی است استفاده کنند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راهکار مقابله با این مشکلات را حفظ شاخص های به دست آمده و جلوگیری از برگشت دوباره مشکل کمبود ید در کشور در گرو همکاری همه بخش ها برای ساماندهی واردات یدید پتاسیم عنوان کرد.

عبداللهی همچنین حمایت از صنایع تصفیه نمک، اطلاع رسانی و آگاه کردن مردم از خطرهای مصرف نمک های غیراستاندارد و نبودن مجوزهای بهداشتی ، پایش منظم کیفیت نمک های خوراکی و برخورد قانونی با افراد سود جو را از دیگر راهکارهای مقابله با مشکلات نمک های تقلبی برشمرد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بررسی های جدید این وزارتخانه از طریق اندازه گیری ید در ادرار دانش آموزان نشان می دهد که در برخی نقاط کشور، ید در ادرار دانش آموزان پایین است و نگرانی این وزارتخانه این است که با وجود موفقیت هایی که کسب کردیم، به عقب برگردیم.

عبداللهی گفت: ید یک عنصر ضروری برای بدن است که برای رشد و نمو، حتی قبل از تولد نیز مورد نیاز است چرا که کمبود ید باعث بزرگی غدد تیروئید می شود.

وی یادآورشد: اختلال در رشد مغزی و جسمی، ناشنوایی و انحراف چشم، کاهش بهره هوشی کودکان، کاهش قدرت یادگیری و اُفت تحصیلی از دیگر عوارض کمبود ید در افراد است. 



1392/12/11





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن