تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براى كسب بلند مرتبگى از وطن خود دور شو و سفر كن كه در مسافرت پنج فايده است: برطرف ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833533088




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمل و نقل جاده ای خوزستان در راه های نامطلوب - امیر خانزاده


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

حمل و نقل جاده ای خوزستان در راه های نامطلوب - امیر خانزاده اهواز - ایرنا - خوزستان با برخورداری از 16هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل جاده ای اعم از بار و مسافر به عنوان استان نخست و قطب حمل و نقل کشور با چالشی به نام راه مطلوب و توسعه این راه ها دست و پنجه نرم می کند.


صنعت حمل و نقل خوزستان با وجود کارهای بسیار انجام شده با نیاز روز جلو نرفته و علی رغم ضرورتی که برای رشد در این بخش احساس می شد آهنگ این رشد بسیار کند بوده است.

رشدی که در صنعت حمل و نقل خوزستان ایجاد شده با توجه به نخست بودن آن در صنعت حمل و نقل کشور مطلوب و در حد و قامت این استان نیست.

اگر چه زیرساخت هایی ایجاد و یا به عنوان نمونه پایانه های مرزی در خوزستان فعال شد اما با مقایسه آنچه هست و آنچه ایده آل این استان است با در نظر گرفتن امتیازها و تفاوت های آن با دیگر نقاط کشور برای ارتقای شاخص های موجود در بخش حمل و نقل با رفع عقب ماندگی ها و پر کردن خلاء های موجود باید به صورت مدون برنامه ریزی کرد.

بین آنچه هست و آنچه که می توانست باشد تا دستیابی به شاخصی مطلوب فاصله بسیار است و این فاصله در خور خوزستان به عنوان قطب حمل و نقل کشور نیست.

تمام بخش های حمل و نقلی اعم از زمینی، دریایی، هوایی و ریلی در خوزستان وجود داشته و استانی کامل از این لحاظ اما جای کار بسیار دارد و می طلبد که در حوزه های مختلف این بخش کارهای بسیاری صورت گیرد.

با وجود فعالیت 17اسکله در بندرهای خوزستان با ظرفیت پذیرش سالانه 58میلیون تن کالا و ظرفیت سالانه جابجایی 18میلیون تن بار در شبکه ریلی جنوب به دلیل توسعه نیافتگی راه های ترانزیتی در خورستان از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده نشده است.

به دلیل همین توسعه نیافتگی، هم اینک با وجود این که بندرهای خوزستان اقتصادی ترین مسیر ترانزیتی به شمال و شمال غرب کشور محسوب می شود از مجموع ظرفیت پذیرش 58میلیون تنی این بندرها از 42میلیون تن بهره برداری می شود.

و با وجود 618کیلومتر خطوط اصلی و 240کیلومتر خطوط فرعی در محور ریلی جنوب که شش درصد شبکه ریلی کشور را در خود دارد حداکثر جابجایی کالا در این محورها پنج میلیون تن بوده در حالی که ظرفیت 18میلیون تنی را دارد.

از نظر جابجایی مسافر هم حداکثر این جابجایی چهار میلیون نفر در سال است.

با توجه به وزن متوسط 17.7تن برای هر یک از ناوگان حمل و نقل خوزستان راه های ترانزیتی موجود پاسخگوی این حجم نبوده و نیازمند توسعه است.

از مجموع پنج هزار و 150کیلومتر راه اصلی و فرعی در خوزستان یک هزار و 595کیلومتر راه شریانی(از مجموع 20هزار کیلومتر راه شریانی کشور) است که نقش تاثیرگذاری در حمل و نقل جاده ای کشور ایفا می کند اما نسبت عرضه و تقاضا در بخش راه های خوزستان به هم خورده که این مساله تبعاتی را به دنبال داشته است.

بهره برداری از جاده ها در خوزستان به شدت بیش از دیگر نقاط کشور است و این به کمبود راه ها بر می گردد که باعث فرسودگی محورهای موجود شده است.

در کنار این مساله میزان تصادفات هم به فرسودگی جاده ها کمک می کند.

امسال 24میلیارد تن کیلومتر حجم کالای جابجا شده در طول محورهای ترانزیتی و شریانی خوزستان بوده که از نظر جابجایی کالا از مبدا در سطح کشور با 35میلیون تن رتبه دوم را از آن خود کرده و این در حالی است که جاده ها همان جاده های یک دهه گذشته بوده و برای بهبود آنها چاره ای اندیشیده نشده است.پ/
645
انتهای پیام /*




13/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن