تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هیچ تهیدستی سخت تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833098659




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرهنگ و ادبیات کردی باید از طریق برگزاری همایش های فرهنگی تقویت شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فرهنگ و ادبیات کردی باید از طریق برگزاری همایش های فرهنگی تقویت شود سنندج - ایرنا - نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، برگزاری همایش ها و برنامه های فرهنگی را در تقویت فرهنگ کردی بسیار موثر دانست و گفت: برگزاری همایش های فرهنگی و ادبی در استان کردستان باید استمرار داشته باشد.


به گزارش خبرنگار ایرنا، سالار مرادی روز یکشنبه در مراسم اختتامیه نخستین همایش منطقه ای فرهنگ و ادبیات عامه کردی با مروری بر آثار محی الدین حق شناس در سنندج، اسفند ماه سال 92 را ماه فرهنگی برای کردستان دانست و افزود: در این ماه، برنامه های فرهنگی تاثیرگذاری در استان کردستان برگزار شد که مشابه این برنامه ها باید در طول سال استمرار داشته باشد.
وی افزود: اگر در چند سال گذشته در استان کردستان در عرصه فرهنگ و هنر کار می شد امروز کارنامه بهتری در این حوزه داشتیم.
وی کردستان را به فرمایش مقام معظم رهبری استانی فرهنگی دانست و گفت: فرهنگی بودن این استان باید جلوه عینی داشته باشد و در قالب برنامه های فرهنگی باید این فرهنگی بودن استان به مردم کشور و سایر کشورها شناسانده شود.
وی از برگزاری همایش مترجمان کرد ایرانی در سنندج به عنوان برنامه ای فرهنگی تاثیرگذار در جهت شناسایی فرهنگ و ادبیات کردی نام برد و از بانیان برگزاری آن قدردانی کرد و گفت: این گونه همایش ها را باید به صورت ملی و بین المللی در طول سال چند بار برگزار کرد.
مرادی به پیشرفت تکنولوژی و دانش در دنیای امروز اشاره کرد و گفت: این تکنولوژی و ورود رسانه های جدید از جمله اینترنت و ماهواره فرصت فکر کردن به باورهای ما را گرفته و اجازه پرداختن به باورهای فرهنگی را به ما نمی دهد که می توان با برگزاری برنامه های فرهنگی و ادبی، تلنگرهایی به جامعه در جهت توجه بیشتر به فرهنگ و زبان خود داده شود.
وی با اشاره به اینکه امسال در استان کردستان چندین برنامه فرهنگی برگزار شد، افزود: این همایش ها نشان داد که کردها هنوز فرهنگ خود را فراموش نکرده اند و برای تقویت آن تلاش می کنند.
وی برگزاری همایش های کردی را در تغییر نگاه برخی افراد در مورد کردستان و کردها بسیار موثر دانست و افزود: ارتباطات و تعاملات فرهنگی در قالب برگزاری همایش های ادبی و فرهنگی به صورت ملی و بین المللی در تغییر نگاه ها در مورد کردستان بسیار موثر است.
وی افزود: توان برگزاری همایش ها در استان کردستان وجود دارد و متولیان عرصه فرهنگ و هنر نیز باید در راستای برگزاری همایش های فرهنگی پیشقدم شوند و مسیر را برای برگزاری آن هموار نمایند.
نایب رییس اول کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود به اصل 15 قانون اساسی و توجه به زبان های اقوام اشاره کرد و افزود: زبان محلی و زبان اقوام ایرانی به عنوان یک سرمایه ملی تقویت کننده هویت ایرانی اسلامی ما بوده و مجمع نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی نیز با تمام توان برای تحصیل زبان کردی در مدارس و دانشگاه ها تلاش و رایزنی خواهند کرد.
مرادی تاکید کرد: اگر امروز در فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی از زبان کردی به عنوان تهدید نام می برند ما باید در قالب برگزاری همایش ها و برنامه های فرهنگی این نگاه ها را تغییر دهیم و نشان دهیم که زبان کردی نه تنها تهدید نیست بلکه به فرمایش رهبر معظم انقلاب یک سرمایه ملی محسوب می شود.ک/3
7346/533
انتهای پیام /*




11/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن