تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):منتظران ظهور امام مهدى(ع) برترينِ اهل هر زمان‏اند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803373777




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحقق پيشرفت علمي تنها با داشتن رصدخانه‌هاي تخصصي فناوري


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۰ اسفند ۱۳۹۲ (۱۶:۵۳ب.ظ)
تحقق پيشرفت علمي تنها با داشتن رصدخانه‌هاي تخصصي فناوري عضو کميته راهبري و هيئت‌علمي پژوهشگاه شاخص پژوه گفت: در کشور ما با شروع جهش علمي در دهه اخير، داشتن پژوهشگاه‌ امري ضروري به نظر مي‌رسد.
به گزارش خبرگزاري موج، ايران غازي عضو کميته راهبري و هيئت‌علمي پژوهشگاه شاخص پژوه اظهار داشت : پژوهشگاه شاخص پژوه به عنوان نخستين نمونه خصوصي فعال در زمينه فعاليت هاي علمي- پژوهشي و کانوني اثربخش و پيشرو در امر پژوهش هاي کاربردي کشور است.
وي تصريح کرد: پژوهش در دنياي مدرن علم و تکنولوژي امروز يگانه راه رهايي از مشکلات و بحران‌هاست و بشر امروز با روش هاي قديمي علمي هرگز قادر به رسيدن به موفقيت نخواهد بود.
عضو هيئت‌علمي دانشگاه اصفهان و پژوهشگاه شاخص پژوه با بيان اينکه علم و روش‌هاي قديمي ديگر کاربردي براي حل مشکلات محيطي، اجتماعي و اقتصادي مردم ندارد، تاکيد کرد: مديران اجرايي براي حل معضلات بايد دست به دامن پژوهش‌هاي جديد علمي دانشگاه شوند.
اين استاد دانشگاه، پايداري يک شهر را بر سه رکن اقتصاد، اجتماع و محيط‌زيست استوار دانست و افزود: متأسفانه امروز در ايران اقتصاد از دو رکن ديگر پيشي گرفته و بيشتر مد نظر قرار مي‌گيرد درحالي‌که شهري پايدار است که از هر سه رکن به صورت متعادل برخوردار باشد.
وي با اشاره به اينکه در رکن اقتصاد بايد رشد، کارايي و ثبات داشته باشيم و در رکن اجتماعي حضور و مشارکت مردم و سازمان‌هاي مردم نهاد را پذيرا باشيم ، ادامه داد: در رکن زيست‌محيطي نيز بايد تحمل و سازگاري با محيط زيست، تنوع زيستي، حفظ منابع طبيعي و کاستن از آلودگي‌ها را بررسي کنيم و از خود بپرسيم آيا در کشور ما براي اين سه رکن برنامه‌ريزي انجام گرفته است.
وي يادآور شد: پژوهش بر روي زاينده‌رود بايد از نخستين قطره آب باران و برفي که بر زردکوه بختياري مي بارد تا آخرين جايي که در سطح پايه به تالاب گاوخوني مي رسد و همه داده‌هاي گذشته و حال در سطح اين حوضه آبريز در مجموعه اکوسيستم رودخانه مورد بررسي قرار گيرد.
غازي ادامه داد: بررسي مسايل زيست‌محيطي حوضه بايد از طريق روش‌هاي علمي مديريت بحران صورت گيرد نه اينکه با سياسي کردن يک مسئله جلوي بررسي هاي جامع از نظر ابعاد فرهنگي و اجتماعي و سياسي گرفته شود.
غازي تصريح کرد: طومار شيخ بهايي يکي از پيشرفته‌ترين مطالعات و نظام هاي تقسيم آب است که براي مردم مناطق مختلف واقع بر سر راه زاينده‌رود و حقابه¬هاي آنها انجام‌گرفته و توزيع و تخصيص و سهام مصرف آب را به طومار توانسته دقيق و بدون هيچ نقصي انجام دهد.
عضو کميته راهبري پژوهشگاه شاخص پژوه افزود: مثلث توسعه پايدار از اضلاع امنيت اکولوژيکي، امنيت اقتصادي و امنيت اجتماعي، سياسي و فرهنگي تشکيل شده است که بايد چنين مثلثي در ايران و اصفهان اجرايي شود.
وي با اشاره به اينکه اصل و موجوديت منابع آب تمامي رودخانه‌هاي اصلي ايران در معرض تهديد است، تاکيد کرد: بايد قانون مصوب توزيع عادلانه آب براي مديريت منابع آب اجرايي مي‌شد اما اين عدالت رعايت نمي‌شود.
وي بيان داشت: رودخانه زاينده‌رود که منشأ تغذيه تمام سفره‌هاي آب زيرزميني است اکنون از سوي ما انسان‌ها خشکيده شده و در خوزستان نيز فاجعه‌اي در حال وقوع است که بايد براي آن فکري شود.
غازي در ادامه ابراز کرد: تقريبا تمام رودخانه‌هاي دائمي ايران در حال نابودي هستند چرا که منابع آن‌ها را از بين برده‌ايم براي مثال تقريبا 70 درصد دبي آب کارون را به فاضلاب تبديل کرده‌ايم.
براساس گزارش روابط عمومي وزارت علوم، عضو هيئت‌علمي پژوهشگاه شاخص پژوه با اشاره به اينکه ادبيات جهاني آب مي‌گويد بحران آب ارتباطي با کمبود آب ندارد، خاطرنشان کرد: مديريت آب آن قدر نارسا عمل کرده است که ميلياردها انسان و محيط‌زيست اکنون در مشکلات بسيار جدي به سر مي‌برند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن