واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
خود داری از برچسب زدن کلمه استثنایی به دانش آموزان تهران - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه باید از برچسب زدن کلمه استثنایی به دانش آموزان خودداری شود، افزود : این مساله یک تالم روحی مادام العمر را برای دانش آموزان به همراه خواهد داشت.
به گزارش روز شنبه وزارت آموزش و پرورش، علی اصغر فانی با حضور در جمع مدیران آموزش و پرورش استثنایی استان ها در مرکز ضمن خدمت پیامبراعظم (ص) با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر دو الگوی مدیریت آموزش و پرورش افزود: هر کاری که ما برای دانش آموزان با نیاز ویژه انجام دهیم خدمت به پیامبر اعظم(ص) است.
وزیر آموزش و پرورش از تفاوت های فردی و بین فردی سخن گفت و تصریح کرد در حوزه دانش آموزان عادی هم شاهد تفاوت های فردی هستیم لذا آموزش و پرورش باید انعطاف لازم برای پاسخ به تفاوت های فردی را داشته باشد.
وی به تاسیس دفتر کودکان استثنایی در زمان معاونت خویش در سال 64 اشاره و خاطر نشان کرد: با مطالعات انجام شده در آن سال به این نتیجه رسیدیم که آموزش و پرورش استثنایی باید از اختیارات بیشتری برخوردار باشند. لذا پیش نویس قانون تاسیس آموزش و پرورش استثنایی را همان سال تنظیم و بلافاصله به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
وی تاکید کرد: باید از پتانسیل این قانون بیشتر استفاده شود چرا که هنوز بخش هایی از این قانون مورد استفاده واقع نشده است.
وزیر آموزش و پرورش با استناد به آموزش های تلفیقی – فراگیر تصریح کرد باید از برچسب زدن کلمه استثنایی به دانش آموزان خودداری شود. چرا که یک تالم روحی مادام العمر را برای دانش آموز به همراه خواهد داشت.
وی گفت: اگر دانش آموزان با نیاز ویژه در مدارس عادی تحصیل کنند و خدمات ویژه ای نیز به این دانش آموزان تعلق گیرد، خانواده ها به آرامش و دانش آموزان از انگیزه لازم برای ادامه تحصیل برخوردار خواهند بود.
وزیر آموزش و پروش، پیش بینی ساز و کارهای اداری و انگیزشی را برای معلمان لازمه توسعه آموزشی دانست و تاکید کرد: در صورت وجود دانش آموزان مرزی در کلاس، باید تعداد دانش آموزان کلاس کاهش یافته تا معلم با انگیزه و علاقه بیشتر به کار خود ادامه دهد.
دکتر فانی آینده دانش آموزان با نیاز ویژه را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: با توسعه آموزش های فنی وحرفه ای می توان زمینه اشتغال این دانش آموزان را فراهم کرد تا آنان بتوانند امور معیشتی خویش را در آینده تضمین کنند.
وزیر آموزش و پرورش با تشکر از سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در خصوص تبیین و تشریح سیاست های چهارگانه وزارتخانه طی دور روز نشست با مدیران اداره های آموزش و پرورش استثنایی تصریح کرد: این چهار سیاست سیاست های اصلی و مشکل گشا در درمان دردهای مزمن آموزش و پرورش است. لذا هر نهاد، سازمان و هر بخشی از آموزش و پرورش باید ترجمان این سیاست ها را در خود ببیند.
وی توسعه مشارکت های مردمی در آموزش و پرورش را مهم ارزیابی و تاکیدکرد: روحیه اولیا با دیدن زحمات معلمان و مدیران مراکز آموزشی و پرورشی با نیاز های ویژه برای کمک های مالی، فکری و معنوی افزایش خواهد یافت.
فراهنگ(1) **1630**1588
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
10/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]