تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند مثل اینست که درماههاى دیگر تمام قر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820127288




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف 715 سیاره جدید در ورای منظومه شمسی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کشف 715 سیاره جدید در ورای منظومه شمسی تهران - ایرنا - دانشمندان 715سیاره جدیدرابه فهرست سیاره های شناخته شده در کهکشان اضافه کردندو با این کار تعداد سیاره هایی که بشر تا به حال کشف کرده را به هزار و 700 عدد رساندند.


به گزارش ایرنا از منابع خبری، ستاره شناسان اعلام کرده اند بین سیاره هایی که به تازگی کشف شده اند چهار سیاره هستند که دو برابر ونیم از سیاره زمین بزرگ تر و برای داشتن آب مایع در سطح خود در فاصله مناسبی از ستاره های مولدشان قرار دارند.
تلسکوپ فضایی کپلر اداره ملی فضا و هوانوردی آمریکا (ناسا) این اکتشافات را انجام داده است.این تلسکوپ که طی سالهای گذشته درپی یافتن سیاره های جدید بوده ، از سال گذشته به دلیل مشکلاتی که درسیستم آن پدید آمد، دیگر فعال نیست.
ناسا اعلام کرد تعداد سیاره هایی که کپلر مشاهده و تعداد آن ها را تایید کرده 961 عدد است.
داگلاس هاگینز، رئیس ماموریت اکتشاف سیاره ها در مرکز ناسا در واشنگتن در کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:ما تقریباً تعداد سیاره هایی که برای بشر شناخته شده اند را به دو برابر رساندیم.
افزایش تعداد سیاره هایی که به تازگی کشف شده اند به دلیل استفاده از فن آوری جدیدی است که وجودسیاره های احتمالی را به جای این که تک تک مورد مطالعه قرار دهد ، به صورت دسته بندی تحلیل می کند.
سیاره های جدیدشواهد پیشین در مورد وجود سیاره های کوچک راتاییدمی کند که اندازه آن ها دو یا سه برابر اندازه زمین است.
سیاره هایی که به تازگی کشف شده اند نیز همچون منظومه شمسی هستند که هشت سیاره و خورشید و سیاره های کوتوله دارند.
سیاره هایی که کپلر کشف کرده بر خلاف سیاره های منظومه شمسی که از فضای داخلی عطارد به محوطه بیرونی ستاره نپتون حدود 150 بار از مسافت خورشید نسبت به زمین دورتر هستنددر فاصله نزدیکی قرار دارند .
بیشتر سیاره ها در فضایی نزدیک تر از مسافتی که سیاره زهره دور خورشید می چرخد ، دور ستاره های مولد خود می چرخند.
ناسا و دیگر آژانس های فضایی در حال طراحی و ساخت تلسکوپ های جدیدی هستند تا آن ها را در سیاره هایی که به اصطلاح مناطق قابل سکونت نامیده می شوند مستقر کنند که دمای جو آن ها برای وجود آب مایع مساعد استو
علمی(1)**1746**1590
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




09/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن