واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس اتاق هانوور: تجارت آلمان با ایران وارد مرحله جدیدی می شود اصفهان- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی هانوور آلمان در جمع فعالان اقتصادی اصفهان با اشاره به تاریخ روابط اقتصادی ایران و آلمان گفت: تجارت دو کشور وارد مرحله جدیدی می شود.
به گزارش ایرنا، ˈشرنگ هورستˈ که در راس هیات هفده نفری از مدیران بنگاههای اقتصادی آلمان به اصفهان سفر کرده است روز سه شنبه در نشست بررسی فرصت های تجاری و سرمایه گذاری در اصفهان و هانور آلمان در سالن اجتماعات اتاق اصفهان شرکت کرد.
رییس اتاق بازرگانی هانوور آلمان در این نشست گفت: آلمان سالهای طولانی است که با ایران روابط اقتصادی دارد و امیدواریم در دوره جدید روابط دو کشور بیش از گذشته گسترده شود.
وی هانوور را دومین شهر اقتصادی آلمان برشمرد و گفت: بسیاری از شرکت ها و کارخانجات بزرگ آلمان از جمله فولکس واگن تحت پوشش این اتاق است.
وی تاکید کرد: سیاست مداران دو کشور باید روش های نو در تقویت روابط پیدا کنند تا فعالان اقتصادی دو طرف بتوانند در قالب یک محور مشترک به توسعه همکاریهای خود ادامه دهند.
رییس اتاق بازرگانی هانوور آلمان برلین را مرکز سیاسی و هانور را مرکز اقتصادی آلمان خواند و افزود: بزرگترین مجموعه نمایشگاهی جهان در این شهر است و مهمترین شهر توریستی آلمان محسوب می شود.
وی تاکید کرد: در آینده ای نزدیک روابط اقتصادی هانوور و اصفهان بسیار تقویت خواهد شد.
رییس اتاق اصفهان نیز در این نشست گفت: استان اصفهان به عنوان صنعتی ترین استان ایران با دارا بودن هشت هزار واحد صنعتی همواره نقش تاثیرگذاری در مبادلات صنعتی کشور دارد.
ˈخسرو کسائیانˈ تاکید کرد: استان اصفهان از نظر معادن، کشاورزی و توریسم دارای جاذبه هایی است که می تواند زمینه حضور سرمایه گذاران آلمانی را فراهم سازد.
عضو هیات نمایندگان اتاق اصفهان نیز در این نشست به همکاری های اقتصادی دو کشور ایران و آلمان در سالهای طولانی اشاره کرد و گفت: استان اصفهان خاطرات خوبی از صنعت و تکنولوژی آلمان دارد و این سابقه می تواند به توسعه روابط اقتصادی در بخش های صنعت، معدن و تجارت منجر شود.
ˈسیدرسول رنجبرانˈ تصریح کرد: اگر چه سیاست مداران در برقراری ارتباط دو کشور نقش تعیین کننده ای دارند ولی ارتباطات اقتصادی همواره نقش موثری بین ایران و آلمان داشته است.
عضو پیشین هیات مدیره اتاق مشترک ایران و آلمان تصریح کرد: استان اصفهان در آمایش سرزمین، گردشگری را محور توسعه خود قرار داده و این بخش می تواند زمینه حضور گردشگران آلمانی را فراهم سازد.
وی صنعت، معدن و تولیدات دانش بنیان را به عنوان سه محور همکاریهای استان اصفهان و هانوور آلمان پیشنهاد کرد.
ˈدانیل برن بکˈرییس اتاق مشترک آلمان و ایران نیز در این نشست با بیان شیوای فارسی گفت: آلمان در طول یکصد سال اخیر همواره روابط اقتصادی بسیار نزدیکی با ایران داشته است .
وی تصریح کرد: با وجود آنکه هیات های متعدد اروپایی به ایران سفر می کنند ولی شرکت های آلمانی همواره در ایران به فعالیت مشغول اند.
وی افزود: اتاق بازرگانی هانوفر با 150 هزار عضو به عنوان یکی از اتاق های بازرگانی فعال دنیا و بعد از اتاق بازرگانی هامبورگ به عنوان صنعتی ترین اتاق بازرگانی آلمان شناخته می شود.
در پایان این نشست هیات تجاری هانوور آلمان با همتایان اصفهانی در میزهای مشترک سیستم های انرژی نیروهای محرکه، الکترونیکی، غذایی، مهندسی، تاسیسات آب و فاضلاب، فولادسازی، فعالیت های نمایشگاهی، مشاوره ساختمانی، مخابراتی دیجیتال، کشاورزی، پزشکی و شیمیایی تشکیل دادند و کارشناسان ایرانی و آلمانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
پ/7143/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
06/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]